Yengeç Burcu intikam alır mı yoksa sakin mı kalır?

Abi öncelikle bende Yengeç burcuyum ama kadını erkeği farklıdır.
İntikam meselesine gelecek olursak bence konuya göre ve kişinin karakteristik özelliklerine göre değişir
Ben sakin bi insanım fakat damarıma basarlarsa ne yapıp edip intikamımı alırım ki bir çok kez de yaptım
Kendine iyi bak Allaha emanet 👋🏻
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İntikam almaya değer bir şey ise alır intikamını
Sevdiğiniz biri incinmediği sürece, sizin ruhunuzda kincilik neredeyse yok denecek kadar azdır. Fakat yaralanan taraf siz iseniz, eski sevgilinizin gazabından korkması gerekir çünkü sizin sadakatiniz yabana atılacak cinsten değildir. Ayrılığınızın ilk şokunu atlatır atlatmaz, eski sevgilinize olan şefkatiniz çok çabuk bir şekilde nefrete dönüşebilir ve sizin için düzen kavramı çok önemli olduğundan dolayı eski sevgilinizin ev düzenini de sarsmaya dayanılmaz bir istek duyabilirsiniz. Sizdeki anahtarı vermeden önce değerli bir eşyasının yerini değiştirmek gibi nispeten zararsız olabilecek bir şey yapmaktan tutunda onu korkutacak bir durum yaratmaya kadar gidebilirsiniz. Bu dürtülerinize hakim olun.
Yengeçler, siz kırmanın ve dökmenin de ötesine geçebilirsiniz, başkasından beslenen bir doğanız olduğu için, en sonunda incinen sadece siz olursunuz. Bunların yerine, kendi evinizle uğraşın, yaşam alanlarınızı düzenleyin. Eğer sizi daha iyi ve güvende hissetmenizi sağlayacak ise kilitleri değiştirin ve birine bağımlı yaşayan kimliğinizden kurtulun, hatta olur da eski sevgilinizin evde olduğunuzu görüp size uğramasını engellemek için arabanızı birkaç blok ötede bırakın.
Yengeç Burcu melek gibi burçtur 🧚🏻♀️ İntikam nedir bilmez ama ha damarına basmışsınız ha mayına ikisi de aynı şey 😅 damarına basıp sinirlerini bozarsanız hayatınız da böyle tepki görmemiş olursunuz ☺️ Kedinin fareyle oynadığı gibi oynar sizinle 👌
Efenim yengeç burçları hafif sıyırmış olabilir. İntikam değil canını bile alır ruhun duymaz😂yok ya ruhun duyar sonuçta bedenden o çıkacak
kendimden söyleyeyim:
intikam alır. aslında çok merhametli ama bu konularda intikam falan acımaz yani gücünüze hafife alma bulaşma ona
Sen ona veya başkasına kötü bir şey yapmazsan seni korur
( bu benim özelliklerim tüm yengeçler böyle değildir ama olan da çok kişi vardır bence )
Kişiden kişiye değişir ama genelde sakin kalırlar içinde yaşarlar intikam almazlar kimseyi üzmek kırmak istemezler.
İntikam aldan da vardır, sakin kalanda. Burçlara bakarsanız oooo.
erkek bir yengeç tanıyorum ama intikam duygusu yok çok sinirli öfkeli birisi ama sakin kalıyor
Yerine göre affım yok bağımı koparır yüzüne bakmam kimsenin eyvallah yok
İnsanın kişiliğini burcu belirlemez. Beyni belirler
Kuzenim yengec burcu aglamaktan baska bisey yapmiyor daha degil ki intikam alsin
Bir yengeç burcu olarak önce olaylara karşı sakinliğimi korurum biraz zaman geçmesini beklerim olaylar yatışınca tekrardan olayı açar ve daha güzel bir şekilde intikam alırım.
sanmıyorum intikam aldıklarını. benim kardeşim de yengeç. çok fedekardır ve kimseye kötü davranamaz
Yengeçler çok duygusal bunu biliyorum ve duygusal insanında intikam duygusu ne kadar gelişmiştir bilemiyorum
Eşim yengeçtir şeker gibi insandır :) çok sakin bağırmaz, hakaret etmez hatta sakinliği beni dahada kızdırır malum bende akrebim :)
Ben yengecim ve istersem intikam alırım istersemde sakin kalırım
Burçlara inanmam yengeç olarak alacağım en iyi intikam o kişiden uzaklaşmak olur aşırı duygusalım geçen kuşlarımın suyu bitmiş su verdim hepsi üşüştü içiyor kendime küfür ettim gözlerim doldu😔
Yengeç burcuyum ve Allah'a havale ediyor idim yakın zamana kadar. Şu an beddua ediyorum.
Beni kim üzdüyse zamanla geri dönüyor. Hep sabrettim ama benim duygularımla dalga geçen biri vardı o geri dönmedi henüz. Ona sabredemiyorum işte, bir kaşık suda boğasım geliyor.
Kesinlikle intikam alır yengeç Burcu aşırı kin tutan bir burçtur zaten
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 😊 Değerli yorumcumuz Aslı Gül sizler için sorunuzu yanıtlıyor.🌼
https://www.dailymotion.com/video/x886eqa