Bir hafta önce falan baktırdım hiç evlenmeyeceksin full kariyerinde ilerleyeceksin dedi kız... Nişanlımı da çok seviyorum ama ayrılacaksam birlikte olmamın ne anlamı var ki? Boşa zaman kaybı değil mi sizce de? Ne yapacağım? :(
Nişanlıyım ve doğum haritamda hiç evlenmeyeceğim çıktı. Sizce nişanlımdan ayrılmalı mıyım?
Şu saçma sapan şeyleri tvlerden öğreniyorsunuz, laf olsun diye etseniz bilseniz sorsanız anınızda olsa bile bir süre sonra fikrinize yer ediniyor. Sonra üzümün çöpü armutun sapı misali çok seçici olup, ortada kalıyor veya yanlış baltaya sap oluyorsunuz.
Böyle şeyler hurafedir ben 40 küsür yaş oldum inan böyle şeyleri sallamadım çünkü hayalim isteğim aile kurmaktı aldım sen ne istiyorsun bunu netleştir gerisi teferruat lakin bu yolda zor da var hoş da var Not deneyimleyen bir abi
Ben de baktırmıştım okulumla ilgili konuştu ve hiçbiri çıkmadı mezun olalı evleneli yıllar oldu dua ettim hep allahım ben mücadele edicem gerisini sana bıraktım diye benim mücadele etmemle beraber her şey istediğim gibi oldu dört beş kişiye cahillikte para yedirdim öyle ve en sonunda gaybı allahtan başka kimse bilemez mantığını anladım yer geldi onların lafıyla hareket ettim sonunda vazgeçtim ne büyük yanılgımmış işte psikolojik olarak yanlış çaresiz kalmışım bi destek görmek istemişim onlara yönelmişim şu an kendi çizgilerim var benim hayatımı ben yönetirim gelen allahtan gelir inanma onlara
BAK BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM. ANLA NASIL BAĞIRIYORUM SANA. KUSURA BAKMA AMA BU SORUYU CİDDEN SORDUNMU? İNANIYORMUSUN ONLARA? DİNDE BİLE FAL VESAİRE BÜYÜK GÜNAHKEN SEN ÜSTÜNE İNANIYORSUN. DİNDAR DEĞİLSEN BİLE ÇOK MANTIKSIZ DEĞİLMİ BU SORUN? YAPMA ÖYLE KARDEŞİM YA. OKUMUŞ İNSANLARSINIZ YA. BÖYLE SAÇM ŞEYLERE NASIL İNANIRSINIZ ANLAMIŞ DEĞİLİM?🤔
Yahu kafayı mı yediniz biri burçlara göre arkadaş ediniyor diğeri haritam diyor. Bir kendinize gelin ilişkilerimizi burçlar haritalar belirlicekse beynimiz, kalbimiz niçin var?
Yaptığım görüşte aet niyetli bir şey olsaydı onu gizlide yazabilirdim sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim tamam mı? Nasıl anlıyorsan öyle anla... burada da bunu belirtmek zorunda değilsin güya ben kötü kızmışım gibi gösteriyorsun