Astroloji & Burçlar Gördüğünüz 3 kelime sizin olsa neyiniz olurdu? Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Görelim bakalım kimler neye sahip olacak 🥰🥰🥰 Güncellemeler+1 yıl KS halkı nasillar acaba Gördüğünüz 3 kelime sizin olsa neyiniz olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Ask Sukran MutlulukSukran kim acaba kaynanamin ismi mi ki 🤔 2 1 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 yaw benim anamin adida şükran degil ama kimki 🤣🤣🤣 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı. Aşk sevgi bereket...Zaten ihtiyacım olanlar bunlar 1 7 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Tamam işte ama insan kendi ayaklari ile teptiginin farkinda olmali diyeyim Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Öyle mi dersin? Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Bence öyle belki ayagina kadar geldi ama Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Belki de kim bilir Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Bilemedim neyse anlayan anlar belki soktum bir şeyler ama 🤣🤣 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Ahahahhq anladım anladım ya kafama kafama geldi taşlar qkskwks Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Bilemem artık kafanami geldi başka bir yerleremi geldi Yorumla
HapplyCalmDown Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% Balık +1 yıl Abi gözlerimizi bozmaya mı niyetlendin bu soruyusu sordun :)Soruya beğenimi attım takılıyorum sadece. 1 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Mutluluk, mesaj, para... Sanırım kiracı kirayı yatıracak ve banka da hesabıma para geldiği için mesajla bilgi verecek.. Hadi eyv... 1 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% Boğa +1 yıl Şükran, Mesaj, Mutluluk.Şükran kim acaba mesaj atsın da mutlu olayım 1 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% Terazi +1 yıl Ben gördüğüm üç kelimeden de kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett! 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı. Para, şükran, borBor çıkarıp, satıp çok para kazanıp şükredicem🙄😂 1 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% Başak +1 yıl Para, dua ve mutluluk 🤍 üçüne de ihtiyacım var gerçekten ✨😄 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% Yengeç +1 yıl Para - Bereket - AşkÜfff yaşadım haa piyango tutmuş oldu 😂 1 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% Aslan +1 yıl AşkTelefonMesajBugün de güldük hayaller hayaller 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl MutlulukSevinçParaBenden çok uzak şeyler bunlar.🤷♀️ 1 0 Yorumla
dapfrence Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% Yengeç +1 yıl şükran ve Şu an gercekten bu moddayimtelefon ve evet telefon detoksu yapiyorummutluluk yakindir 😄 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Para , telefon , mesaj... Ne alaka🤣 1 2 Yorumla derinırmagın Terazi +1 yıl Dua, bereket, telefon Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Evet yani? ☺️ Yorumla
GHO5T Takip Et Master Yaş: 33 Balık +1 yıl Ortalara bakayım dedim.. Mutluluk Para Bereket 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı. Aşk, para, bereket çıktı 1 2 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Aşk ile para güzel birde bereketini gördümu maşallah derim ancak size Yorumla u Bihteeerrr Akrep +1 yıl İnsanlara yardım edecek kadar para, şefkat duygusunu tadacak kadar sevilmek.. bereket ise, Az da çokluk, yaptığımız şeylerle çoğalmakta.. Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% Akrep +1 yıl Mutluluk, Bereket, Dua, bunları buldum 1 2 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl En Güzel leri seni bulmuş bence kankam Yorumla _9Atom9_ Akrep +1 yıl Teşekkür ederim sağol evet bence de öyle Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% Yengeç +1 yıl Bereket🚿mutluluk💓Dua🤲 1 2 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Duayı bana et gerisi senin olsun ☺️☺️ Yorumla Cherryblossom_22 Yengeç +1 yıl Hepsi senin olsun🙃 Yorumla
tasgibikariyim Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Başak +1 yıl ParaSevinç Mutlulukİnanmış gibi yapıyom 1 0 Yorumla
mervenur_cirak26 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Kova +1 yıl Aşk telefon mesaj diyor işte bana yazması lazım ama bi yazsa 😅 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı. Sevgi, mutluluk, sevinç 2 0 Yorumla
seversun Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Boğa +1 yıl Şükran, telefon, para 2 9 Yorumla venusuntanricasi Terazi +1 yıl ŞÜKRAN SDAJFNHKJFDSVHKDSJH Yorumla seversun Boğa +1 yıl Şükran kadın olan değil dksksks Yorumla venusuntanricasi Terazi +1 yıl jsdakfnhckjsahfksahk belki bir ŞÜKRAN ın olsun istiyosundur jsafnjksdafksas gözün öyle görmüş Yorumla seversun Boğa +1 yıl Adın şükranmı yoksa sjsjsjsk Yorumla venusuntanricasi Terazi +1 yıl yok allaha çok ŞÜKRAN larımı sunuyorum. adım nisa Yorumla seversun Boğa +1 yıl Nisada olur farketmez sjsjsjsjsjs Yorumla venusuntanricasi Terazi +1 yıl ha bu nisa garadenizli sevdalusu olsun istemiyosa Yorumla seversun Boğa +1 yıl İster ister niye istemesin karadenizli gibisinimi bulcak sjsjsjsj bide boğa 😂 Yorumla venusuntanricasi Terazi +1 yıl kjkasjdkashdjkasdk adanalı bulur Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% Balık +1 yıl Umut , umut , umut fakat oda bu tabloda yok 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% İkizler +1 yıl Saygı, şükran ve telefon :D 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Yay +1 yıl 2 tane aşk bi tane mutluluk gördüm 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Aşk, şükran, mutluluk. 1 0 Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% Koç +1 yıl Ask, saygi, sukran.. neyy sukranda kim 🎉 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% Oğlak +1 yıl Mutluluk, Ruh eşi, Para... Daha ne isterim be? 😂 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Saygı , Telefon ve Şükran 1 0 Yorumla
06miss06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% Akrep +1 yıl Sevgi para aşk en iyi kombin bence 🤣 1 0 Yorumla
kar_tanesiiiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 93% Balık +1 yıl Para , şükran , mesaj neyin nesidir bilmem artık😀 1 0 Yorumla
VenüsGibi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Terazi +1 yıl Telefon Saygı Aşk. Gayet iyi bence 🌸 1 0 Yorumla
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Kova +1 yıl Telefon, para, para kesin yarınki iş olacak 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Ask
Sukran
Mutluluk
Sukran kim acaba kaynanamin ismi mi ki 🤔
🤣🤣🤣🤣 yaw benim anamin adida şükran degil ama kimki 🤣🤣🤣
Aşk sevgi bereket...
Zaten ihtiyacım olanlar bunlar
Tamam işte ama insan kendi ayaklari ile teptiginin farkinda olmali diyeyim
Öyle mi dersin?
Bence öyle belki ayagina kadar geldi ama
Belki de kim bilir
Bilemedim neyse anlayan anlar belki soktum bir şeyler ama 🤣🤣
Ahahahhq anladım anladım ya kafama kafama geldi taşlar qkskwks
Bilemem artık kafanami geldi başka bir yerleremi geldi
Abi gözlerimizi bozmaya mı niyetlendin bu soruyusu sordun :)
Soruya beğenimi attım takılıyorum sadece.
Mutluluk, mesaj, para... Sanırım kiracı kirayı yatıracak ve banka da hesabıma para geldiği için mesajla bilgi verecek.. Hadi eyv...
Şükran, Mesaj, Mutluluk.
Şükran kim acaba mesaj atsın da mutlu olayım
Ben gördüğüm üç kelimeden de kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Para, şükran, bor
Bor çıkarıp, satıp çok para kazanıp şükredicem🙄😂
Para, dua ve mutluluk 🤍 üçüne de ihtiyacım var gerçekten ✨😄
Para - Bereket - Aşk
Üfff yaşadım haa piyango tutmuş oldu 😂
Aşk
Telefon
Mutluluk
Sevinç
Para
Benden çok uzak şeyler bunlar.🤷♀️
şükran ve Şu an gercekten bu moddayim
telefon ve evet telefon detoksu yapiyorum
mutluluk yakindir 😄
Para , telefon , mesaj... Ne alaka🤣
Dua, bereket, telefon
Evet yani? ☺️
Ortalara bakayım dedim..
Mutluluk
Para
Bereket
Aşk, para, bereket çıktı
Aşk ile para güzel birde bereketini gördümu maşallah derim ancak size
İnsanlara yardım edecek kadar para, şefkat duygusunu tadacak kadar sevilmek.. bereket ise, Az da çokluk, yaptığımız şeylerle çoğalmakta..
Mutluluk, Bereket, Dua, bunları buldum
En Güzel leri seni bulmuş bence kankam
Teşekkür ederim sağol evet bence de öyle
Bereket🚿mutluluk💓Dua🤲
Duayı bana et gerisi senin olsun ☺️☺️
Hepsi senin olsun🙃
Para
Sevinç
Mutluluk
İnanmış gibi yapıyom
Aşk telefon mesaj diyor işte bana yazması lazım ama bi yazsa 😅
Sevgi, mutluluk, sevinç
Şükran, telefon, para
ŞÜKRAN SDAJFNHKJFDSVHKDSJH
Şükran kadın olan değil dksksks
jsdakfnhckjsahfksahk belki bir ŞÜKRAN ın olsun istiyosundur jsafnjksdafksas gözün öyle görmüş
Adın şükranmı yoksa sjsjsjsk
yok allaha çok ŞÜKRAN larımı sunuyorum. adım nisa
Nisada olur farketmez sjsjsjsjsjs
ha bu nisa garadenizli sevdalusu olsun istemiyosa
İster ister niye istemesin karadenizli gibisinimi bulcak sjsjsjsj bide boğa 😂
kjkasjdkashdjkasdk adanalı bulur
Saygı, şükran, mutluluk..
Born
Bereket
Mutlu
Bereket, telefon, aşk
Bereket