internette sürekli özgürlüklerine düşkünler sıkarsan kaçar gibi şeyler yazıyor peki gerçekten öyle mi deneyimi olanlar bilgilendirebilir mi acaba aldatma olasılıkları nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Elbette istisnaları olacaktır ama Kova burcu erkeği ile ilgili en bilinen özellik sadakatsizliğidir. Çok açık ve net söylüyoruz: Aldatır. Sizden sıkıldıysa aldatır, ilişkinizde fazla kavga etmeye başladıysanız aldatır, başka bir kadın ona fazla ilgi gösterdiyse aldatır. Ama ne gariptir ki asla kimseyi tam olarak terk edemez. Eski sevgilileri ile bir şekilde arkadaş kalmayı başarır, arkadaş olamamışsa da irtibatı koparmaz.
Kova burcu erkekleri duygusal insanlar değillerdir ama onlar için taş kalpli de diyemeyiz. Oturup sizinle romantik filmlere, sokakta gördüğünüz bir düşküne, acıklı bir bayram reklamına ağlamayacaktır. Hatta yüksek ihtimal siz ağlarken sizinle dalga geçecektir.
Bunun yanı sıra tam da kafanızda onu odun bellemişken, sokakta bulduğu ölmek üzere olan bir yavru kedi için nasıl çırpındığını görüp hayrete düşebilirsiniz. Tam olarak neye üzülüp, neyi sallamayacağını asla kestiremezsiniz.
Kova erkeği bir konuda haklı olduğunu düşünüyorsa sizinle günlerce bunu tartışabilir. Münakaşanız sizin bezip geri adım atmanız sayesinde sonlanır. Kavganın şiddeti artarsa havada uçuşacak eşyalara hazırlıklı olun. Genel olarak sinirlerini eşyadan çıkarma huyları vardır.
Bir gün karşınıza eli kolu sarılı gelmişse, sebebi kontrolünü kaybedip kapıyı bacayı yumruklamış olmasıdır. Onu durduracak tek şey ise sizin cinnetinizdir. Bir süre sonra siz de çıldırıp bağırmaya başladığınızda, deli deliyi görünce sopasını saklar misali sizden tırsacaktır. Fakat işlerin bu noktaya gelmesinin ilişkinizde büyük tahribatlar yaratacağını unutmayalım.
Bir Kova burcu erkeğinin ilgisini sürekli ayakta tutmak cidden zordur. Çok çabuk sıkılırlar. İlişkinizin ilk iki-üç ayı size prenses gibi davranacaktır. Artık çevrenizdeki diğer erkeklerde çok sık görmediğiniz sürekli hesap ödemeler, sık sık aramalar, sizin problemlerinizi her şeyin üstünde tutmalar, hediyeler, maddi manevi sürekli yanınızda olması vs...
Üzerinizde “dünyaya bir tane adam geldi, onu da ben buldum” hissiyatı yaratır. En geç üç ay sonra ise sizden sıkılmaya başlayacaktır. Aramalar azalacak, giderek meşgul bir adam haline gelecektir. Sizi el üstünde tutan o adam, sizi yere indirmeden bir anda ortadan kaybolunca, kendinizi uzay boşluğunda bulabilirsiniz. Kova burcu erkekleri iyidir hoştur ama ayarları da yoktur; ya çok ilgilidirler ya da duvar mode.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kova Burcu erkekleri keyfine düşkün rahat ve hayalperest tiplerdir. Özgür ruhlu ve sadık erkeklerdir. Ve otoriter kişilerdir. Kişinin üzerinde lafını geçirmek ister. Onun özgürlüğünü ve hayallerine köstek değil destek olan onun hayal dünyasında ki şeylere ilgi duyan bir kadın için ona güven veren bir kadın için bu ilişki hiç te sarpa sarmaz.
Kova erkeğini bir küçük aklımızda şematize ettikten sonra gel gelelim kova burcu erkeği aldatır mı?
Bu aldatma mevzusu biraz daha onun insanlığına bağlı ancak bir kova erkeği için rahatlık ön planda olduğu için onu sıkan üstüne çok gelen bir kadın kova burcu erkeğini bunaltacağı için kova erkeği bu kadından uzaklaşmak isteyebilir.🌿40 Yorumla
En çapkın olarak bilinen burçlardan bir tanesidir. Potansiyelleri var ama ilişkiye göre değişebilir. Bence gerçekten sevdikleri birini bulduklarında bu ihtimal daha düşüyor. Üç tane kova tanıdım, hepsi de birbirine benziyordu ve kesinlikle tercih edeceklerim arasında birinci sırada olur. Aldatmasını falan geç de çok eğlenceli hiperaktif insanlar olur.
10 Yorumla
- +1 yıl
Kova burcu erkeklerinin çoğu aldatmaz. En sadık ilişkide en titiz olgun sağduyu Ağır kanlı olanlardır
Çok şairane yönleri vardır kıskanırlar ama fazla belli etmezler çok ilgiye gelemezler çokta kavga sevmezler.
Tanıdığım bildiğin en iyi burçlardan biri günlük yorumlarında da güzel şeyler yazıyor haklarında00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
8Cevap
Pek anlamam ama kova burcu erkeği özgürlüğüne düşkün olur.. bu ilişkiden kaçmak anlamına gelmez sadece onu çok kısıtlayan, aşağı çeken bir ilişkide bulunmak istemez bence.. beraber daima ileri gidebileceği, kısıtlanmayacağı biri ile eminimki güzel bir ilişki yaşayabilir.
10 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak karakter meselesidir. Ama kovalar bildiğim kadarıyla kaçamakları seven bir tip. Hangi burç olursa olsun sevdiğinde, sevdiğine sadık kalır diyip noktalıyorum. Çünkü sadakat içten gelen bişeydir. 😊
70 Yorumla - +1 yıl
Bir kova burcu erkeği olarak kendimden biliyorum, asla aldatmam.
20 Yorumla çok pis hem de. eski erkek arkadaşım kovaydı armadillo kız arkadaşımla aldattı. ben de intikam için akreple aldattım. tabi umursamadı. oğlak kız kardeşini buldum ve onla yattım. tabi çok sinirlendi. bu arada lağım faresiyim.
00 Yorumlakova erkeği olarak aldatmak değil 0mcığ ına bile koyarız :D
01 Yorumla- Aslan+1 yıl
Övünülecek bir şey yok
Bunun burçla alakalı değil de karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum açıkcası..
10 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aldatır o burç yapmaz bu burç yapmaz yok erkekler ulaşamadığının delisi ulaştığının nankörü oluyor
10 Yorumla Kova erkeğiyim sevgilim varken başka kızla normal olarak bulustum opustum ama sevmedim neticede aldatmadım kova erkeği sadıktır.
00 YorumlaBurçlara göre yargılama o kişiye bağlı eğer bir erkek gerçekten seni seviyorsa aldatmaz sevmeyen erkek her an partner bulmak isteyeceği için aldatır
10 Yorumla- +1 yıl
burçlara göre mi belirleniyormuş aldatıp aldatmayacakları...
10 Yorumla Öyle bir aldatır ki ruhunuz duymaz 40 sene boynuza doyarsınız
00 Yorumla3 senelik bir ilişkim oldu kova burcuydu aldatıldım...
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
kova burcu erkegi ile ayda yilda 1 kere sevgili olmak gerek. harika bir burçtur sadik olur iken bile aldatabilir o derece zekidir :D
10 Yorumla - +1 yıl
Aldatabilir, her burcun erkeği de aldatabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatır her burç aldatır
00 Yorumla Ayrım yapmayalım. Her erkek aldatır bana göre 😁
00 Yorumla- +1 yıl
Kova burcuyum hiç aldatmadım aldatılmadım :)
00 Yorumla Her erkek aldatır be usta 🥺😂
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kova burcu erkeği ermiş insanlardan falan mı? :D
00 Yorumla Burç önemli değil mayasında varsa herkes aldatır
20 Yorumlahepsi yapa bilir sadece erkek değil
00 Yorumla- +1 yıl
Burç ilene alakası var
10 Yorumla Burca bagli bisey degil geninde varsa aldatir
00 Yorumla- +1 yıl
9 aydır birlikteyiz görmedim öyle bir şeyini
00 Yorumla Burçla ne alakası var
00 Yorumla- +1 yıl
Aldatır
00 Yorumla - +1 yıl
Evet hem de ne biçim
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri. Yorumcumuz Alya Ar sizler için sorunuzu yanıtladı. 🥰
https://www.dailymotion.com/video/x859oek