İkizler burcuyum ben iyi ki de ikizlerim yine doğsam yine ikizler olurdum ayrıcalık bence her neyse😂🙈🥳
Yay burcuna gelirsem alınmak yok biraz durgusuzsunuz yani ne ara seviyorsunuz ne ara unutuyorsunuz kalbiniz yok bence ama arkadaşlık olarak çok iyisiniz ama bu her yay için geçerli değil tabi. Fazla sahiplenicisiniz bu bir artı mı eksi mi bilemedim.
Aldırmıyorsunuz vurdumduymazsınız aslında bu hoş bir şey ama fazla nejat işler tiplemesi var genel yayalarda bu kadarda aldırmaz olunmaz.
İyi bir dinleyicisiniz arada kendinize uydurmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor😂🤪👁👁
Seni arkadaşım olduğun için değerli buluyorum yay olduğun için değil ama yengeç ya da oğlak ol isterdim jsjsjjssj o zaman tam djjjjjjjjrüyaaaaaaa olurdun.
Bende yay burcuna mensubum. Şu bir gerçek ki kendi burcuma mensup olan insanları hep çok sevmişimdir. Buralarda bir arkadaş vardı, sanırım gitmiş. Onu çok sevmiştim, bir yorumuna denk geldiğinde yay burcu olduğunu ifade etmişti ve kendi kendime dedim ki, "ben bu insanı bunun için çok sevmişim 😊 Kendi burcum diye demiyorum, biz yaylar polyannayız gerçekten.. Yay kadınları zarif ve asil oluyor.. Her ne hikmetse (burçlarını bilmediğim halde) kendi burcuma mensup insanlara karşı bir çekim oluyor bende.. Yay burcu olmaktan ötürü mutluyum bu arada
Genelleme yapmak doğru olmaz tabi ama bir arkadaşım yay burcu ve aşırı çapkındı onu tanıdığım kadarıyla anlatayım 😀 net insanlardır, gezmeyi severler, özgürlüğüne düşkün olurlar, sabırsızlar, yeniliğe açıklardır he bir de bazen patavatsız bazen de fevri hareketleri çok oluyor😀
Umursamaz ( aslında ben çok takarım ama bazı önemli şeyleri de hiç umursamam yani), dobra, özgürlüğüne düşkün gerçekten hiç kisitlanmayi sevmem, samimi (sevdiklerine karşı), eğlenceli, seyahat etmeyi seven, yeni maceralar peşinde koşan (mesela arkadaşıma diyordum bu gece dışarı çıkıp birilerine lazer tutalım ve o da yay burcuydu😅😅😅😅😅)
Şimdi ben derim ki "ben yay burcundan ilelebet nefret ediyorum" diyince sen cıdıllanırsın belki ağlarsın.. Bende haksızlık olmasın diye derim ki ben bütün burçlardan sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Ah yay.. 🙄 Eski erkek arkadaşım yaydı. O kadar çapkındi ki, ama beni uzdugu kadar da sevindiriyordu. Başak burcuyum bende. Burçlarimiz birbiriyle anlaşamıyor ama ben yayla çok iyi anlaştım
Ablamin kizi yay burcu cookkk seviyorum onu huyu suyu o kadar iyi ki. Anlayisli, gozu tok, sevecen, pozitif, neseli hayattan zevk almayi bilen bi cocuk ve asla bencillik gibi duygulari yok.
Evet duygusal yönün var ama bunu saklamak hoşuna gidiyor bana göre. Çünkü güçlü durmayi seviyosun duygusallık sana güçsüzlük gibi geliyor. Oysaki kalbinin bir tarafi çok yaralı onu kapatmak için de güçlü duruş ve gülümsemeleri kullanıyorsun. İyi niyetlisin ama bu iyi niyetini kullanılmasını istemediğin için tam tersi göstermeyi seviyosun. Dışarıdan çok ciddi ağır gibi görünseende aslında cıvıl civilsin ama bunu herkese göstermiyosun kırmızı çizgilerin var kuralların var insan seçimi yapıyorsun biriyle konuşman için onu iyice anlaman dinlemen gozetlemen gerekir