Cok kotu ruyalar goruyom onceden hıc ruya gormezdım ne yapacagım ben ?

onceden hic ruya gormezdım.
1. ruyayı anlatmıstım..30yakın arap adam vardı elerınde kesıcı balta falan uzun sırıklar yaba falan vardı hepsi de soyunuktu. bırbırlerıne tecavuz edıyorlardı bız kızlar kacacak delık arıyorduk. hepımız cok korkuyorduk. sonra damdı galıba oyle bı yere kactık kızın bırı yerdeydı ben ahurun ustune cıkmıstım arap adam bırı elınde yabayla bıze bakıyordu ahurun ıcınde uzun sırık vardı onu aldım onau fıraltım adamın gozunun ıcıne gırdı sonra ahurdan yere ınddım o kız kayboldu arap adamın bırı kosarak yanıma geldı aramızdakı mesafe cok yakındı. elındekı baltayı bana fıraltı kafamı egdım duvara saplandı balta uyandum.

2. ruya dun gordum. sevdıgım adamı gordum. iste dıyordum sen bnı sevmıyon falan dıy tartısıyordum onunla ama yuz yuzeydık. sonra o bana eskı sevgılının fotaraflarını atıyordu haklısın daha unutamadım dıyordu. Bana onun dugun kartını verıyordu bende onu alıp oturup aglıyordum.
Güncellemeler
+1 yıl
sonradan kızlar vardı dk bası bakıyordu bn seni gızlı sevıyorum ya kımsebılmıyor ya ogrenmesınle dıy saklıyordum yorganın altında aglıyordum aglarken bıden ondanmesaj geldı. ben yapamıyom ayrılmak ıstıyorum dıye o anda yıkıldım yarı aglayarak uyandım. uyandıgımda ger, ck mı dıy hemen mesajlara bakmıstım.

3. ruya sımdı gordum Şu an yarısını hatırlıyom sımdı ben yatılı okula gıdıyom . okulcıkısı bı servıse bınıyom ordaabım de oluy en arkaya gecıp karnımızı doyuyoruz cıkolatalı ekmek var dıyo
Güncellemeler
+1 yıl
kısaca orada yatlı okulda ogretmenlere dıyom karnımı doyurmk ıcın ızın alıyom ızın vermıyorlar bnde mudure gıdıyom dıyom onla dertlesıkyok gecmısımı anlatıyom bırden bataklık oluyor mudur bataklıta batıyor burden bnı de ıcıne atıyır bn dusunce bataklık tertemız su oluyor mudur uzerıme yuruyır ılıskıye gırmek ıcın uyanıyom orada
Cok kotu ruyalar goruyom onceden hıc ruya gormezdım ne yapacagım ben ?