AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Bence haklı. Sen belki istisna olabilirsin.
Bırakmak için bahane arıyormuş demek ki.
Çocuğun yaşı kaçtı?
İletişimi kesen.
Kafası güzel bence arkadaşın
Benide 10 kişi boğa Burcu oldgum için terketti
Burçlara inanan insanla olmamak lazım zaten.
Teraziyim, gel, birbirimizi iyi anlarız 😂🤙🏻
Bnde ikizler erkeğini duyunca vınn ajshsh
Hakkında hayırlısı olsun ne deyim millet cozuttu😄
Mal burcu cocuk ondan dır
Yay ben... İdeal burç
terazi mi O. o gizliden çıksana engelleyek seni :P
burçlara inanan biriyse zaten salla gitsin.
Terazi varsa ben isterim , canım o.
hakli ama cok flortozuzdur cilveliyizdir
Annenle babanla nasıl paylaşıyorsun bu tarz konuları. Bu genişlik...
.
Ben annemle paylaşıyorum ama babamla asla
Soru sahibi aile boyu haberdar heralde
Uff bıktırdı şu yaşlı geri kafalı y ve x kuşağı dayıları. Neeresi ayıp lan genç kızım flörtüm, sevgilim olmayacak mı! Yobaza ban ya.
Bu kafayla cesedini çöp tenekeside bulurlar
Ya s**git allahın mağara kaçkını. Asıl sizin gibi baskıcı yobazlar yüzünden kimle konuştuğunu ailesine söylemeye çekinen kızlar öldürülüyo. Öldürülen kızların çoğu böyle baskıdan bunalıp 2 sevgi gördüğü insana ailesinin bunaltması sonucu güvenen ve kendini teslim eden kızlar. Benim annem babam tüm her şeyimi bilir. Babamın benden tek istediği düzgün bir insanı hayatıma almam ve ondan hiçbir şey saklamamam.
Bu düşünceyle çocuk yaparsan asıl senin çocuğunun cesedini çöp tenekelerinden toplarlar. Kızın senden korkmasın ve tüm sorunları sana anlatabilsin ki arkasında olabilesin. Eğer böyle baskıcı olsan kızın bi hata yapsa sana söyleyemese kızına tehditle şantajla kötülük yapsalar?
Az mantıklı düşün. Her gencin flörtü, sevgilisi olabilir bunlar normal şeyler. Ebeveynlerin görevi onları zarardan korumak ve destek olmak, kimlerin doğru, kimlerin yanlış olduğunu bildirmek.
Umarım seni bir gün çöp tenekeside bulamayız. Genelde senin gibi a.. nin dikine giden tipler kazığa oturuyor. Umarım güzel bir semtin çöp tenekesi şansına çıkar...
Yav he heeee anasinin gö*tünden fırlamış o**rospunun çocuğu he. Sırf bi flörtümden ailem haberdar diye dediklerine bak sanki kerhanede calisiyoruz a (*mcik
Insan gibi anlatıyoruz hâlâ yobaz ataerkil zihniyet. Erkek olsa annesine babasına anlatsa ama ohh koçum benim der sizjn gibi mahluklar. hadi lan ordan ortadoğu maymunu. Zaten ilk hücreden sıçrayıp maymunun g*öt deliğine girmiş amip gibi tipin var niye muhattap oluyosam. Aksine ailemden gizli is yapmiyorum benim ailem bana baski yapmazken sen kimsin tipini s**ktiigimin killi ayisi.
Çöp tenekesi de bacının * ***cigina girsin.
Yaşlı bunak. Senin o beyazlamış sakallarını s**keyim
Umarım seni çöp tenekeside bulamazlar. Gotunde kazıkla... Ki bır gün oturacan o kazığa...
Senin o babanın a.. na koyam ki kendini nasıl hadi ordan anlatıyorsun o da dinliyor. Çarpık ilişki çocuğu olduğun çok belli oluyor...
Kesin baban anneni kerhanede sikyiriyor sende öyle peydahlanmissin
Boşuna gizleme hesabını bunak ss aldım ifsalayacagim o tipini de merak etme.
Uzay Savaş mk yobazi
Ben kötü bir şey yapmıyorum allahın dırzosu yobaz s. g lan ulkemden türk bile değilsin tipe bak maymun
İt soyu hesabı ifşa etsen ki ne çiçek amnna girecek
Malsin sen zeka yoksunu çarpık ilişki çocuğu.
Ya s*g mk ilkçağda kalmış yobazı. Türk bile değilsin tipini s*ktigim leş ülkemden s*g lan ayı. Benim ülkemde bana laf atıyo anasi k*aşar
Sende eşeğin çocuğusun anan ilk bulduğubeşeğe d**omalmış sen olmuşsun 😂 o tiple insandan çıkmış olamazsın. Sizde meşhur dimi eşek falan 😂
Sapik zihniyetine siciyim sadece konustugum birisi olmasini nerelere cektin yobaz.
NEEEE ANNENİ DE Mİ S**KİYOSUN OHA OHA
HARBİ ORRRRR*OSPU ÇOCUĞUYMUŞSUN SEN AMA 😂 biraz eşek yerine ben s**keyim annemi mi dedin orrros**punun firlsttigi
Babanla anneni üst üste koyup s***kiyo musun? Oha gay misin bi de vay o*rosssspu cocu
Hem eşek hem de folloş anamı s**kiyorum diyosun yani 😂 igrenc o**rosph cocugu
Magara kackini tipini s**keyim sabah sabah midem bulandi o beyazlamis ayi yavrusu postu gibi sakallarina kirismis suratina bakinca
@Uzunsavas yaş 37/ bir de bu sitede bilge olmuş asosyal ezik hiçbi sosyal hayatin yok belli ki 🤣 noldu gizlenmişsin annesi k*asar o**rospu cocu
Fotigrafini tiktokta abaza dayi capslarinde kullanip tum ulkenin milli abaza dayi fotosu haline getireyim de gor 😁 ugrasicam seninle anasi kasar
Ergen kafası trip kafası var onda
Çocuk nasıl bi darbe aldıysa
Aslında flörtözüzdür doğru
Terazi Aslandan daha mı flortozmus )))
Teraziler odun olur haklı hahahaha
Burca göre mi yaşıyor
Her konustugunu anan baban biliyor mu böyle
benimkiler biliyo valla
@bdbdjsndnTROLLL anan neyse de baba ne alaka
Ergenlerle sevgili olursan olacağı bu
Hakkaten saplam bir mal
*sağlam
Teraziler çok koymuş demek
Çok saçma haha canım 🐍
terazi endengeli burc, kaybettigine yansin
Çocuğa bir tane sneakers verseydin
Cidden değişik biriymiş
Evt terazi burcuyum hiç öyle olmadı bende
Bahane etmiş olabilir veya başkalarıyla beraber de olabilir o yüzden de seninle konuşmamıştır ben terazi burcuyum herkes bana bakıyor zaten sen çok fazla konuşma o konuşsun soru sorsun sende cevap verirsin neyse erkekler fazla konuşan kızları sevmezler ve sen ona tatlı tatlı gülümse yani çok fazla da gülme onun kafası gitmiş ya
Number-one kafası bence kanks skskks
Bahanedir o
bence bahane cok sacma cünkü
Hahahaha hahahahahha haklı nsnananannananama
Git başkasını bul daha yakışıkli olsun
İkizler falan olsan napicakti merak ettim 💆💆
Bas tekmeyi
😂😂😂
Galiba çocuk baya ergen
Boş insanmış boş ver
Bahane etmiştir..
Ergen kafası biraz
Biz aşktan ölüyoruz bunlar burç için bırakıyor 😕
GSGSGGDHSHDJDHS
Ay kroo. d
Zamanını boşa harcama boş ver.
Aslanlar mükemmel olduğu için haklı
1. oğlak aslan kim
Ayyy ne alaka
Ay geldi egoist aslan. Yükselen burcum aslan ama aslanlar kadar burcunu oven yok bi salın be.
Ayyyy ne yaaa
Ahahah Rüzgar ay kadınların ulusal söylenme cümlesi baş şilahsörü. Ayy demeden bir şeyi eleştiremeyiz.
Ayrıca oglak burçları da çoook cimri.
Aynen baya cimriler benim eski sevgili oğlaktı hep birikim derdindeydi
Anlama özelliği var yalan söylediği zaman herşeyi anlarsın sert çok güçlü kimseyle baş edemezsin cimri olabilir oğlak iyidir 😀
Kurtulmuşsun işte
Dalga mı geçiyor
Hahahahahaha mal mk 😂
Saçmalamis
Kesin başak manyağı
Başak evet 😂 ruh hastası çogu ya.
Onun neymiş
başak. ben de bundan sonra basak erkeklerinden ayaklarim k-cima vura vura kaccam. hepsi ruh hastasi normal olanina denk gelmedim. hocamda başaktı ve o da bi seylerle insani cok yargilayan mukemmeliyetci manyak bi seydi. mk basaklari
at kafası
Çok komik
zor burc aga
canım ya bu erkekler
Trajikomik
Yol ver kardeşim