Gördüğüm balıklar duygusaldı evet ama bazısı çok bencildi ki bencil olmak da duygusallığa engel değil.. yengece gelince aileye özellikle annelerine düşkündü hepsi.. duygusallıklarını balıklar kadar dışarda yaşamazlar daha içe dönüktür.. kin tutarlar.. Uzaktan taniyorsaniz içlerini döktükleri zaman şaşırtıcı duygularla karşılaşılabilir.. Kadınlarda; balıklar akrep kadar güçlü görünmek ister.. kimisi güçlü taklidi yapma peşinde olabilir.. ama yengeçler daha kendine hastır.. derin duyguları vardır.. öyle değilmiş gibi görünse bile kırılgandır.. Erkeklerde; balıklar matraktır eğlencelidir komiktir biraz ayran gönüllüdür.. yengeç ise biraz daha ağır başlısıdır bunun.. çok anneci çok içten ve samimidir.. tek kişiye takılıp kalanları çoktur arada gönlü genişler de çıkar..
Yengeç burcuyum ve çoğu kişi fazla önyargıyla yaklaşıyor fakat kendi adıma kimseye yaralar açacak ya da büyük zararlar verecek davranışlarda bulunmadım, özellikle kaçınırım bundan. İnsanların yaklaşımları ya da yaptıklarından sonra duvarlar inşa ettim etrafıma çünkü asıl zarar veren onlar oldu. Evet fazla duygusalım, her duyguyu en uç seviyede yaşıyorum ama merhametim, şefkatimde fazladır ve ben bu durumdan memnunum. İnsan olduğumu hissedebiliyorum en azından çünkü çoğunda bulunmuyor bu. Balıklarda evet duygusal fakat hiç kimseye göstermemek için insanlara karşı davranışları fazla değişik, duygularını saklamak için çoğu zaman kırıp döküyorlar. Benim karşılaştıklarım böyleydi, genel konuşmuyorum…
Yengeç olarak eskiden daha yoğun duygusallık vardı.. tabi buna zaman ile sınırlandırma'lar geldi, bir şekilde. Her insana duygularımı belli etmem. Kendime bilene üzülmek istemem. Tabi her yengeç böyle olacak diye bir kaide yok.
Bir balık olarak eskiden daha duygusaldım. Herkesi kendim gbi zannetgm için çok kötülük gördüm Ama artk öyle dglm. Yanı artk kapali kutu gibiyim. sadece sevdgm insanlara duygusal yönümü gosteriyorum disardaki insanlara karşı son derece sert ters biriyim ve böyle olmayı seviyorum gereksiz kişiler e karşı bir tur görünmez duvar ordum
Balık burcuyum ve duygularımı gizlemekte master yapmış gibiyim. Çok duygusalım ve bu duyusallığımı dışa vurunca büyük zarara uğramaktan korkuyorum. Bu sebeple dışarıdan beni gören insanlar çok soğuk bulurlar beni hep.
Yengeç burcuyum biz dışarıya güler eğlenir takılırız eve geldik mi hüngür hüngür ağlarız kimseye acımızı belli etmeyiz herşeye ağlama olayı yok ama üst üste gelince oluyo normalde o gelmeyin üstümüze be
Buradan bir yengeç burcu kadını ile tanışmıştım zamanında gerçekten hayatımda tanıdığım en kaliteli manitalardan birisiydi. Karakteri, Mizah seviyesi, Zekası, Duygusallığı ile mükemmeldi.
Ablam yengeç burcu ve aşırı duygusal hatta o duygusal ki gülerken bile sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyor balık tanıdığım var ama daha 5 aylık büyüyünce oda öyle olur büyük ihtimal