• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Boğa kadını ve akrep erkeği ilişkisi nasıl olur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
30
Yapay Zekaya Sor
Bu burçlar birbirine zıt Astrolojiden anlayan var mı nasıl olur anlaşabilirlermi
İlişki Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Falsepeti
Falsepeti Takip Et
Fal
  • Yorumcumuz Melek Kara değerli KizlarSoruyor takipçileri için sorunuzu yanıtladı. 🥰

https://www.dailymotion.com/video/x854trr
    5
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • SіlverBlossome
    SіlverBlossome Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Akrep erkeği ile boğa kadının en büyük ortak özelliği sosyal olmalarıdır. Bu iki burç sosyalleşmeyi arkadaşlarıyla eğlenmeyi çok sever. Beraber zaman geçirmekten keyif alırlar. Akrep erkeği sadakat ister. İlişkide aradığı en önemli şey sadakattir. Boğa kadını ise sadakati asla kaybetmez. İkisi de en uçlarda yaşamayı sever. Siyah ya da beyaz vardır. Arası yoktur. Asla altta kalmak istemezler. Bu iki inatçı burcun bir araya gelmesi aslında harika bir karışımdır. İkisinin de benzer çok noktası vardır. Akrep erkeği yöneticidir. Boğa kadını otoriterdir. Akrep erkeği her şeyi yönetmek ister. Ancak boğa kadını buna müsaade etmez. Belli çizgisi vardır. Ayrıca akrep erkeği kincidir. Olayları unutmaz. Hele de haklıysa yıllar sonra bile o konuyu açabilir. Bu haklılığını kullanabilir. Bu konuya boğa kadını dikkat etmelidir. Akrep erkeği para yönetimini çok iyi yapar. Doğru adımlar ve yatırımlar yapar. Çoğu akrep bir kaç ev sahibi olmadan rahat edemez. Boğa kadını harcamayı sever. Boğa kadını harcanacak yeri, akrep erkeği harcanacak miktarı belirleyip ortak hareket edebilirler. Akrep erkeği iç dünyasında çok duygusaldır. Yoğun aşk yaşayabilir. Bunu dışa aktarma konusunda çok iyi değildir. Boğa kadını ise aksine çok ilgi ve alaka bekler. Eğer boğa kadını akrep erkeğin kalbini göremezse aralarında kırgınlık başlayabilir. Ortak zevkleri olduğu için sorunlarını konuşabilecek çok zamanları olacaktır. Bu anları boğa kadını değerlendirebilirse akrep erkeğini yönlendirebilir. Genel olarak bakıldığında aralarında bir uyum mümkün değil gibidir. Ancak birbirinin tam karşıtı olan ama tıpkı bir ayna gibi birbirini yansıtan bu iki burcun ilişkisi parmakla gösterilecek kadar görkemli olacaktır. Boğa kadını mükemmeli sever. Zeki erkek ister. Akrep erkeği ise hırslıdır. Bir şey yapılacaksa onu en iyi şekilde yapar. Bu iki durum bile onlar için yeterlidir. Akrep erkeği su, boğa kadını toprak grubu olduğundan cinsel yaşamları da son derece uyumludur. Yeni şeyler denemeyi ikisi de çok sever. Ortam onlar için çok önemlidir. Tek bir ortama bağlı cinsel yaşamları olmaz.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• jrelizabeth
    jrelizabeth Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    Oğlak
    +1 yıl

Merhabalarr :) Akrep erkeği ve Boğa kadını ilişki içinde nasıl mı olur? 👇🏼😎

Boğa Kadını Akrep Erkeği ile Anlaşabilir Mi?

Boğa burcu kadınları, akrep erkeği ile çok iyi bir arkadaşlık ilişkisi kuracaktır. Bunun en önemli nedenlerinden biriyse, ortak özelliklere sahip olmalarıdır. Ortak özelliklerinin olması, uyum içerisinde olmalarını sağlamaktadır. Bununla beraber akrep erkeklerinin inatçı olması, boğa kadının baskın bir karaktere sahip olması önemli bir detaydır. Bazı konularda kendi aralarında tartışmalar yaşasalar bile genel olarak mutlak karara varmak konusunda zorluk yaşayacaklarını söylemek zordur. Ayrıca her iki burcun da anlaşmama, ortak kararda buluşmama gibi durumları bulunmamaktadır.

Boğa burcu kadını ile akrep erkekleri birbirlerini tamamlayabilen burçlar olarak görülürler. Bakıldığı zaman akrep erkeklerinin, genel özellikler ve beğeni bakımından bir boğa kadınına âşık olması da mümkündür. Özellikle iki burcun da kendi hayatlarında cinselliğe, aşka verdiği değer, birbirlerine bağlanmalarını sağlayan etkiler olarak görülmektedir. Aralarında bulunan ten uyumu, aynı özelliklere sahip olmaları gibi birçok seçenek, anlaşmalarını ve birbirlerini daha iyi bir biçimde tamamlamaları konusunda önemli bir ayrıcalık olarak görülmektedir.

Boğa burcu kadını eğer mükemmel bir aşk arıyorsa, o zaman akrep burcu erkeği en doğru tercihlerden birisidir. Çünkü her iki burcun da evcimen olması, yaşadıkları aşkın kısa süre sonrasında evliliğe dönmesine yardımcı olacaktır. İkisinde de bulunan sabırsızlık ve kendi isteklerine olan düşkünlük, aşklarının karşısına çıkacak olan engellerin küçük toz zerrelerini temsil edeceğini göstermektedir. Sevgi bağı kurmak konusunda oldukça başarılı olan bu iki burç, birbirlerine zaman ayırmak, sevgilerini göstermek konusunda da uyum içerisindedir.

Boğa Burcu Kadın Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Boğa burcu kadınları, toprak grubuna ait bir burca sahiptir. Bu yüzden özellikle hedeflerine bağlı olarak ilerlemek konusunda oldukça bilinçlidir. Dikkatleri üzerine toplamaları, hedeflerini kendilerini adamaları, kontrol konusunda oldukça ısrarcı olmaları gibi durumlar söz konusudur. Bunun yanı sıra sahip olma güdüsü barındıran boğa burçları tercihini sesiz ve sakin erkeklerden yana kullanmaktadır. Daha çok kendinden emin olan erkekler ilgilerini çekmektedirler.

Derin bir iç dünyasının olması, duygusallığının ağır basması dolayısıyla, sanat ve güzellik konusunda da hassastırlar. Karşılarındaki erkekte aradıkları ilk şeylerden biri de elbette ki sadakattir. Sadakat konusundaki hassaslıklarından ötürü de kendilerini tam anlamda güvende hissetmek isterler. Aldatılmak istememelerinin yanı sıra baba olma potansiyeli taşıyan, ailesine daha bağlı olan erkeklerden yana tercihlerde bulunurlar. Boğa burcu kadınlarının hoşlandıkları erkeklerin mutfakla aralarının daha iyi olduğunu söylemek de mümkündür.

Akrep Burcu Erkek Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkekleri, özgürlük düşkünü erkeklerdendir. Bu yüzden karşılarındaki kadınların kendi özgürlüklerini kısıtlamıyor olması onları için en önemli faktörlerden biridir. Daha dürüst ve daha tutkulu kadınları severler. Bunun yanında karşılarındaki kadınların güvenilir olması, kıskançlığını hissettirmesi gibi detaylar, akrep burçlarının karşısındaki kadına çekilmesini sağlayan önemli faktörler içerisindedir. Tutkulu, dürüst ve ilişkisine önem veren kadınlar onlar için ilgi çekicidir.

0
    0 Yorumla
  • saat4
    saat4 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    Başak
    +1 yıl

Kim diyor zıt diye?
    Birbirine uyum sağlayan burçlar
    Boğa bazen boynuzlamaya kalksa da akrep hemen sokarak buna engel olur
    Mutlu mesut geçinip giderler

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz 3 senedir kavga ediyozda ondan dedim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

15

Cevap

• BirYareAdımAdım
    BirYareAdımAdım Takip Et
    FenomenXper 5 Yaş: 38
    Koç
    +1 yıl

Merhabalar güzel kardeşim. Öncelikle güzel ama zor bir soru olsada bunu zevk ile yorumlayacagim.

Toprak elementinin benim gözümde her daim en nadide çiçeği narin hassas kirillgan ama bir okadarda sağlam bir yapiya sahip olan bir boğa kadini.

Digeri ise su elementinin en sesis ama en enerjik en içine kapanık ama en neşe dolu ve eğlenceli gülmeyide seven güldürmeyi de seven insani akrep erkegi.

Bu ilişkide boğa kadini a düşen görev şudur ki akrep erkekleri güven ile büyük bir problemleri vardir bu durumu yenene kadar içlerine kapanik olurlar güven verip sevgini hissettirirsen bu iliski sadece anlatilmaz yasanir bir hal alir bu yüzden akrep erkekleri işinin ehli insanlardir kapasite ve çapları yuksektir ve seni son derece mutlu edecek ve güzel bir ilişki icerisinde olacaginizdan hiç şüphen olmasin sizlere iliskinizda sağlık mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim saygılarımla BirYareAdımAdım 🥰🥰

6
    0 Yorumla
  • NightLover126
    NightLover126 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

İstisnalar kaideyi bozmaz ama eski sevgilim in yükseleni boğaydı, balık burcu erkeği yükselen boğa, yükseleni o kadar etkiliyordu ki onu kesinlikle oda söylerdi. Ben de akrep kadınıyım anlaşırsın ateşli güzel uyumlu bir ilişki olur ama boğa da ego çok yüksek olduğu için akrep ile sürekli çatışma liderlik yarışına girme gereği duyuyorlar, diş geçirirler mi kesinlikle hayır, sonuç akrep boğayı terk eder. Bence gözlemle çünkü yeterli gelmeyecek boğa sana, kibir ego tavan onlarda, tutarsız ve dengesiz korkak bir burç.

0
    0 Yorumla
  • irmakdglr
    irmakdglr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    Yengeç
    +1 yıl

Arkadasım selamlar,
    öncelikle net ve saglıklı bir yorum yapabilmek için iki tarafın da dogum haritasını incelemek lazım.. aynı tarihte dogup bambaşka olan insanlar oluyor. açılarınız nasıl, hangi gezegen, burç ve elementten etkileniyorsunuz ve nelere ihtiyacınız var vs. yani sadece o koçmuş ben ikizlermişim olmazmış vs sakın inanmayın. çok kısa bi genelleme yapılabilir ama ancak asla detayı ve net bilgiyi vermez..
    sevgiler,

2
    0 Yorumla
  • Lonely98
    Lonely98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

Bacım burçlar ile alakası yok anlaşıp anlaşmamanın o insanı tanıyarak karakterini anla ona göre bak kafan uyuyor mu uymuyor mu

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben burclarin birazda olsa karakteri etkilediğini inaniyorum

Yorumla
    • Lonely98
      Lonely98
      İkizler
      +1 yıl

Yok hiç etkisi yok kafan uyuyor mu anlamak için kesinlikle zaman geçir o kişiyle 1 2 buluşmanın sonunda bile anlaşılır

Yorumla
  • edadiyebiri1
    edadiyebiri1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 84%
    Oğlak
    +1 yıl

Benim arkadaşlarım bu burçtalardı sürekli kavga ederlerdi akrep hep kıskanırdı boğa da aynı şekilde zaten yürümedi ayrıldılar

0
    0 Yorumla
  • CanerDiyeBiri
    CanerDiyeBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

Astrolojik olarak bakarsak en uyumlu çiftlerden biri ama astroloji sadece burç ile değil harita ile bakılır.

0
    0 Yorumla
  • aleynabade35
    aleynabade35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl

herşeyi burçlara göre yorumlamayın denemeden göremezsinşz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herseyi burçlara göre yorumlamıyorum zaten ama burclarinda karakteri etkilediğine inaniyorum

Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 34%
    Boğa
    +1 yıl

Boğa erkeği ile akrep kadını ilişkisi çok güzel oluyor ama tam tersini bilemiyorum

1
    0 Yorumla
  • cagataybey35
    cagataybey35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    Aslan
    +1 yıl

İkisi de zıt karakterler olsa da ilişkide birisinin alttan alması olayı toparlayabilir

0
    0 Yorumla
  • yokyeregittingüneşim
    yokyeregittingüneşim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    Boğa
    +1 yıl

ben boğa eski sevgilim akrepti devamlı kavga ederdik ama çok iyide anlaşırdık bizden başka kimse yoktu adeta mükemmel bir ilişki olumsuz düşünme

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye ayrıldınız o zaman

Yorumla
    • yokyeregittingüneşim
      yokyeregittingüneşim
      Boğa
      +1 yıl

eskisi gibi hissetmediğini söyleyerek ayrıldı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman kötü olmuş ya

Yorumla
  • Kimbillir07
    Kimbillir07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    Kova
    +1 yıl

Boğa boynuz darbesi vurmazsa yani herseye laf etmez ise e akrepte sokmaz ise yani gözü disarda olmaz ise iğnesini bogaya değilde ikinize gelecek herseye çevirirse bence 10 numara olur

0
    0 Yorumla
  • sananebayy
    sananebayy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    Akrep
    +1 yıl

offff cok iyi bence benim ex bogaydi da ordan biliyorum

0
    0 Yorumla
  • realops
    realops Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Oğlak
    +1 yıl

Tam tersi olsaydı mükemmel olurdu boga erkeği düşüncelidir ama akrep erkeği oğğğğooooo

0
    0 Yorumla
  • CanMasal
    CanMasal Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    Akrep
    +1 yıl

İyi anlaşırlar ama çatıştıktıkları zamanlar çok olur, saygılı olurlarsa uzlaşmayı başarırlar.

0
    0 Yorumla
  • anneliyse
    anneliyse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    Boğa
    +1 yıl

Ben boğa eşim akrep hep sokuyor yane hiç anlaşmiyoruz

0
    0 Yorumla
  • mylcky21
    mylcky21 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 60%
    Balık
    +1 yıl

Boğa kadını yemeyi çok sever akrepte azgındır !

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Astrolojiden anlarım, ikisi on numara beş yıldız olur...

5
    0 Yorumla
  • Taciiiii s
    Taciiiii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı.

@SavcıEsra_ boğa üzer

0
    8 Yorumla
    • SavcıEsra_
      SavcıEsra_
      Kova
      +1 yıl

Akrep erkeği operatörlerle konuşup kızı yıpratır

Yorumla
    • Taciiiii s
      Taciiiii
      Akrep
      +1 yıl

Jejssjjshsjsjsjssjjshshshshshsbs ve kız 3 saat yazmaz

Yorumla
    • SavcıEsra_
      SavcıEsra_
      Kova
      +1 yıl

Ağlamaya gitti çünkü odun

Yorumla
    • Taciiiii s
      Taciiiii
      Akrep
      +1 yıl

Sen bunu derken o kahkahalar atıyornxndkdndnd

Yorumla
    • SavcıEsra_
      SavcıEsra_
      Kova
      +1 yıl

Sen şizofrensin nolur gidelim doktora ndnsndnsndnsndnwnddnd

Yorumla
    • Taciiiii s
      Taciiiii
      Akrep
      +1 yıl

Tut Kolumdan çek Götür Beni dırırırırım

Yorumla
    • SavcıEsra_
      SavcıEsra_
      Kova
      +1 yıl

Hayır önce eniştenle barışmak için rituel yaparken delirmeliyim

Yorumla
    • Taciiiii s
      Taciiiii
      Akrep
      +1 yıl

Bana da öğret ritüeli

Yorumla
  • can78e9
    can78e9 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    Oğlak
    +1 yıl

Hic guzel olmaz ikisi ziyana aldatilmaya mahkum

0
    0 Yorumla
  • DefneÖzkaya
    DefneÖzkaya Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 95%
    Yengeç
    +1 yıl

Güzel

0
    0 Yorumla
  • serenay_akarsu
    serenay_akarsu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    Boğa
    +1 yıl

Olur olur, inanma o tür şeylere.

0
    0 Yorumla
  • Kerem_izmir
    Kerem_izmir Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 82%
    Kova
    +1 yıl

Yandın sen

0
    0 Yorumla
  • Barlas12345
    Barlas12345 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    Balık
    +1 yıl

boğa akrebi ezer. akrep boğayı zehirler

0
    0 Yorumla
  • poyrazaci
    poyrazaci Takip Et
    Master Yaş: 37
    Balık
    +1 yıl

Normal olur ya

0
    0 Yorumla
  • suskunkral63
    suskunkral63 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    Akrep
    +1 yıl

Ortaya yengeç çıkar

0
    0 Yorumla
  • tameryoruk
    tameryoruk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    Başak
    +1 yıl

Kötü olur

0
    0 Yorumla
  • Melliisaaa
    Melliisaaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    Akrep
    +1 yıl

Güzel olur

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Boğa kadını ve akrep erkeği ilişkisi nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Boğa kadını ve Akrep erkeği ilişkisi nasıl olur? 13 cevap verildi
Boğa erkeği ve akrep kadını ilişkisi nasıl olur? 21 cevap verildi
Akrep kadınıyla boğa erkeği ilişkisi nasıl ilerler? 10 cevap verildi
Akrep erkeği ve boğa kadını nasıl bir birliktelikleri olur? 18 cevap verildi
Akrep kadını ve boğa erkeği ilişkisi nasıl olur sizce? 8 cevap verildi
Boğa kadını aslan erkeği ilişkisi nasıl olur? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinste size çekici gelen dayanamadığımız özellik nedir?
  • Cips yoğurtla yenir mi, bu ikili gerçekten güzel oluyor mu sizce?
  • Sevgilinle ulu orta yerde fazla yakın temasta bulunur musun?
  • Siz en çok hangi haber kanalını izliyorsunuz?
  • Karşı cinste seni ne etkiler?
  • KS'de neden bazı hesaplarda takipçi sayısı az ama takip edilen binlerce kişi oluyor?
  • Hangi konuda iltifat alıyorsunuz?
  • Soslu dürümü yer misin?
  • Nintendo Switch 2 mi Steam Deck Oled mi almalıyım?
  • Gülü mü seviyorsun, dikeni mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨