Tek bir kelimede de ifade edebilirsiniz.

Boğalar umursamaz göründüğü kadar kırılgan insanlardır , ama bunu belli etmez , genel olarak inatçı dediğim dedik , bir insanı seviyorsa onun için çoğu fedakarlığı yapabilir. Komiklerdir , mizah seviyeleri yüksektir , çok takıntılılardır , canını yakan insanı kolay kolay affetmezler ya da hiç affetmezler. Yapılan hataları unutmazlar , ama sadakatlidir , sevdiği insana ihanet etmez. Bazen çok açık konuşurlar , karşısındakini kırabilirler , ama bunu fark etmez , damarına basmadığın sürece sakin bir insandır ama damarına basarsan çok öfkelenebilir , ama anlık parlar ve söner. Güzelliğe ve estetiğe önem verirler. Kolay kolay beğenmezler , ona fayda sağlamayacak iş için hiçbir şey yapmazlar , gerçekten fayda sağlıyacaksa efor sarf ederler , bunların haricinde sevmediği insanları asla umursamazlar , ne yaparsan yapsın diye düşünürler , bir insanla küstüyse eğer o dünyaya gelememiş gibi davranır , o yüzden boğanın yokluğu koyar adama..
Bir boğa olarak
Hayatımızı yazabilirim buraya
Öncelikle koku bir boğa için tutku gibidir
Kokularla arası çok iyidir boğanın.
Gorseldeki gibidir aşk dünyası farklı sever.
Dibine kadar delirir.
Herkes gibi değildir herkesleşemez farklıdır.
Yara aldığında yalnız kalmak ister.
Bunu zor atlatır. Çok sahiplenir ve kıskanç bir yapısı vardır.
Garanti işlerin insanıdır genellikle risk sevmez boğa ticaret gibi işlere giremez misal. Gerçekçi bir yapısı vardır daha somut değerlerle ilgilidir.
Olduğu gibidir ne gördüyseniz o.
Tembel ve obur olduğu da çok bariz bir özelliğidir.
Aşkla yer aşkla uyur tüm insani ihtiyaçları büyük bir keyifle yaşamayı sever.
En iyi anlaştığım burç kendileri))
Bakıldığı zaman umursuz ve duyarsız gibi görünürler. Onlar daha çok zaman geçtikçe bağlanırlar.
Yani ilk aylarda sevemiyor, sevmiyor demek için çok erkendir.
Seni tanıdıkça güven verip aldıkça ve yalanda yoksa ortada o zaman sevgiye adımlar başlar.
Tabi sizi beğenip, beğenmemesi ile ilişkili. Çok rahat tavırları olan kimseden çekinmeyen kişilerdir.
Onlarla zaman geçirirken siz yeterki doğal olun o zaman sevgi tohumlarının filizlediğini göreceksiniz.
Israrcı olmak, üzerine düşmek, sorgu gibi ya da onu ezici cümlelerden kaçınacaksınız. Sizi severken yormazlar.
Boğa lari gerçekten iyi taniyorsun😊
Maddesel dünya boğalar için önemlidir sahip olmak benim diyebilmek onlar için önem arz eder. Genelde maddesel bereket ve bolluğu kendilerine çekmeleri olasıdır çünkü bu konuda yavaş temkinli dikkatli hareket ederler. Onların asıl ihtiyaç duydukları maneviyat, ruhaniyet, güzellikle sanat ve estetikle bağlılık geliştirilebilecek duygular. Bu yüzden çoğu inançlıdır ve maddesel zevke düşkün bencil dünyasını bu şekilde doyurup rahatlatırlar.
Cevap
7Cevap
Süslü olur kendileri.
Görselliğe önem verirler.
Yemek konusunda boğazlarına düşkün olurlar.
Ve konfor onların vazgeçilmezleridir.
Oo tanıyoruz boğa burcunu 😎
Yakından hemde😎
Boğa ağır rdm burçlarından biridir. Sinirli agresif kisilik yapisinin yani sira en cok aldatan burclardan biridir. İnanılmaz takintilidir. Ortamda gözde ön planda olmak ister ve lüksü sever. Arkadaş ilişkileri kuvvetli aile bağları zayıftır. Bu bahsettiklerim kitaplarda yazmiyabilir.
Beni bana anlatın dostlar 😅💅
Hahaha güzel sözmüş 😃 böyle bir cevap alacağımı tahmin etmedim senden.. daha doğrusu ne söyleceğini pek tahmin etmek mümkün değil! ✌🏻
Şaşırtmayı severim 😃 sen ne bekliyordun acaba? 😃😃
Böyle bir şey beklemediğim kesindi sadece 😃 tahmin yürütmekte zor 😃
Tek tahmin ettiğim sende.. Şu bunu kesin yaparsın diye düşündüm 👉 💅 😂
Hahahahah yes be 😃
Bende bogayim sevdiklerime aşırı fedakarlık yaparım ama aynı değeri göremediğim zaman ayrılırim ve kötü nankör olan ben olurum
Pek nankörlük göremedim ben ama
İşte insanlara fazla fedakarlık fazla değer vermek yaramıyor değer verirken değerini bilmezler umursamayıp yoluna bakınca kötü bencil olan sen olursun
Bu insanlar sayesinde doğru insanları seçebilirsin bence.. tecrübe 🙄
Bilmiyorum artık kimseye fazla değer vermiyorum böyle olunca insanlar beni daha çok seviyor
O halde devam ✌🏻
İyi biliriz :d burçlara inanmıyorum dememe gerek yok sanırım :D
Gerek yok 😤🤨
Bende boğayım bu dediklerin doğru sevmesini bilene değer veririz çok fedakar bir yapımız var sevdiği için canını bile verir hiç düşünmeden ama nerde tabiki anlayan olursa
Kesinlikle doğru. Herkes hak etmez bu sevgiyi ve değerini bilmez boğa’nın sevgisinin. Gerçekten farklı ve derin sever. Herkese soğuk ve duygusuz ama o kişiye bambaşkadır boğa
Yemek yemeye bayılırım herkesi sahiplenir kıskanırım inatçılık ve cimrilik var kötü kalplilik var sevmediğim biri önümde ağlasa yerlere yatsa hiç görmem acıma duygum yok ama aşıksam o benim herşeyimdir sadece nadir kişiler severim ve çok tembelim kendimden örnek verdim😂
Süper o zaman senle arkadaş olalım istersen çünkü boğalara bayılıyorum çok cana yakınlarız
Yaaaaa inanmıyorum! Bana özel mi bu postt 😍😍 🏹✌🏻 Daha iyi tarif efilemezdiii
Yok boğa burçlarına özel 😃 sevdiğim boğalar arasındasın ✌🏻
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Küstürmeyin bizi yaa.. biz çok güzel severizz
Teşekkür ederim ✌🏻
Biz teşekkür ederiz 🥳 güzel kalbinizden dolayı ✌🏻🌸
Aha o ben oluyorum. ☺️ Boğa farklıdır hep. Alemde tektir. Hani denir ya herkesin bir Elif'i olmalı. Boğa öyledir. 😁
Evet boğa burcu öyledir. Kendimden bilirim. İnatçıdır, kıskançtır.
evet bu doğru ama kafamıza koyduğumuzu yaparız biraz dominantız bizim sözümüz geçsin isteriz.
Tanıdığım olmayınca pek bir fikre sahip değilim. Eğlenceli diyorlar.
Benim burcum boğa ama bakmadım ne tür huyları var diye.
Benim cevremdeki Boğa burcu olan insanlar bencil, kendi keyfinden başka bişeyi önemsemeyen, sorumsuz insanlardı. Tabii tüm Boğalar böyledir diyemeyiz
Tanıdıklarımn hepsi gıcık
Hahaha ilginç
Hahaha 😂 ilginç falan değil
Mükemmelin ta kendisiyiz djjdjw
Kendileri ile övünmeyi severler demeyi unuttuk bak hshshshd
En iyi anlaştığım burçlardan biridir
Çok iyiyiz çok mükemmeliz
Aç bilirim doymak bilmezler djjfjd
Boğa burcunun değeri kaybedince anlaşılır….
Boğa burcu dediler geldik
Yemek yer
Evet yerim affetmem 😂
Boğa Can dır, gerisi heyecandır.
Mario olarak bilirim
Boğa burcu yemek yemeyi çok sever.
Hic fikrim yok
Aç biliriz
Kinci olduğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?