Ruhsal uyanış? 3 Harfli musallati? Psikoloji?

2013den beri hergece uykuda 3harflilerin baskısını yaşıyordum görmüyordum ama odamda ucusan eşyalar ve felcli gibi uyanıkken birsure hareketsiz kalıyordum duaları unutuyordum besmele çekebiliyordum. 2017de birgece rüyamda ilkdefa yanimda uzanirken gördüm uzun siyah sacli yuzu bembeyaz yuvarlak balon gibi ve kirmizi ruj sürüp beni öpüyordu. Ona kızdım ve bagirip karnima baskilar uyguladi uyandim bu acilari hergece uyurken hissediyordum uyanıncada ağrılarını çekiyordum. Yine ayni gece uyandığımda annemin arkasında gördüm 1metre boyunda ve biekacdakika dilim tutuldu. Sonra bana Ankaradan tanidik vasitasiyla muska geldi. Hoca ilk 3gece sıkıntı çekeceğimi sonra muskayi cikarmadikca bundan kurtulacagimi söylemişti. Gercekten dedigi gibi ilk 3gece sıkıntı yaşadım sonra asla uyurken ne hissettim nede görmedim. Tamamen geçmişti.1bucuk sene sonra muska kayboldu. Fakat geçti sanıp umursamadım 1bucuk sene muskasiz gezdim. Fakat hayatımda hep olumsuz şeyler oluyordu ama geceleri ruyamda sıkıntı yaşamadığım icin olayları 3 harflilerle bagdastirmadim. Bundan 5ay önce evde tek duş alırken wc kapısında 2kere ismimi bağırdılar. Korktum kapiyi açıp çıkarken önümden siyah gölge ruzgar ile yüzüme çarptı odamla wc yanyana. Annemi aradım. Odamdan Kur'an-ı Kerim'i kıyafetlerimi aldım üstümde bornoz vardı. Salona geçerken wcnin önünde Kur'an elimden düştü. Odama geri girdim. Tekrar çıkarken Kur'an birdaha aynı yere düştü aldım ve aynı yere kan döküldü. Reglime 6gün vardı. Korktum Yasin açtım dua okudum üstümü giyip evden çıktım. Ogece başıma polislik olaylar geldi. Daha sonra evde fısıltılar siyah gölgeler görüyordum eşyalarım kayboluyordu. Evde huzursuzluk çıkarmaya basladım beynimde birsürü şeyler dönmeye başladı. Ruyamda erkek gorunumlu yeşil salyası hertarafıma bulaşmış cinlerle iliski yaşarken ve dogurdugum ürkütücü fazla parmaklari ve parmakaraları perdeli 3 kara bebek görüyordum.23 yaşıma bastım sonra ruhsal uyanış denen bir şey mi yaşadım bilmiyorum ikisi birarada denk geldi. Hep kirmizi arabalar, ayni sayilar, cümleler, olaylar yolda, odamda kuş tüyleri bulmaya başladım. Sonra çekim yasası denen bir şey var acaba omu diye baktım ama bu olayı biranda yaşadım ilgim ve bilgim yokken ilkdefa arastirmistim. Sonra defterlerimi karıştırdım çizdiğim resimler yazdığım yazılar sanki geleceğimi görüyormuşum gibi aylarına, cinsine, anlamına kadar kötü olarak 3 sene veya 3 ay araliklarla yaşamışım. Bulutlarda fil, kurukafa, köpek, bebek figürleri görmeye başladım. Benim küçüklüğümden beri her arkadaşımdan , sevgilimden evime getirdigim kücük anlamsızda olsa kağıt esya vesaire hep alır saklardım. Taş bile olsa alıp odamda saklardım. Hepsini geçen sabah 9 gibi uyanıp yaktım. Her yaktığımda gökten küçük yarasa gibi siyah kuş uçup gitti sonra toplu yaktım ve havada biranda 50 tane kadar küçük ölmüş yarasa kuş topluluğu dağın arkasına süzülerek gitti. Ne yaşıyorum ben yardim edin
Ruhsal uyanış? 3 Harfli musallati? Psikoloji?