Astroloji & Burçlar Balık burcu olupta duygusal olmayan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aşırı duygusalım hep burcuma bağlarım balık burcu olup duygusal olmayan var mı acaba? Balık burcu olupta duygusal olmayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% Terazi +1 yıl Duygusal olmayan varsa müzeye konup insanlığa gösterilmeli, olmadı CERN'de incelenip genlerine bakılmalı. Çünkü bu mümkün deel gibi :( 5 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% Balık +1 yıl Balık burcuyum ve duygusalım. Gıcık oluyordum bu huyuma ama artık alıştım 1 22 Yorumla Soran +1 yıl alışıyor zamanla insan tabi Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl İstemesem de evettt. Yorumla Soran +1 yıl ama ben alıştım desemde hala alışamadım keşke biraz tuta bilsem göz yaşlarımı 😭😭 Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl ben tutarım gözlerimi ama vicdanımı asla tutamıyorum. Hep bni yaralıyor Yorumla Soran +1 yıl bence bir ayrıcalık bizim burcumuz Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl herkes balık olsa kötülük vicdansızlık olmaz dunyada... :p Yorumla Soran +1 yıl aman aman artık ülkece ağlarız 😂 Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl ahahah :D aynen hep birlikte ağlarız birbirimizi teselli ederkende ağlarız :q Yorumla Soran +1 yıl 😅😊 Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl Mart mı doğumlusun Şubat mı Yorumla Soran +1 yıl Şubat Yorumla Soran +1 yıl sen Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl 3 Mart Yorumla Soran +1 yıl sana yazıyım derken az daha kuzenim kolkuttan düşecekti tuttum😳 Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl Aman tut bir şey olmasın kuzene :))Dikkat etsin saatlerce ağlayacak balık var yanında :p Yorumla Soran +1 yıl haklısın aynen 😊 Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl balık olmak başa bela. dikkat edelim :)) Yorumla Soran +1 yıl evt edelim Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl 😇😇😇 Yorumla Soran +1 yıl ❤❤ Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl ❤️ Yorumla Bey_NeLmiLeL Balık +1 yıl :) Yorumla
MaxwellinDinozoru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% Başak +1 yıl Başak burcu olup takıntılı olmayan var mı gibi bir soru ahzjshsv bir başak olarak titizlik ve takıntılardan çok çektim🤦♀️🤦♀️ 2 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 470 cevap paylaştı. Duygusal olmayan balık mı? Yok hiç sanmıyorum, bende balık burcuyum.. 2 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Balık burçları bu aralar gergin. Balık dolunayı geldi sarıyorlar her yere. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl baya gerginim evet Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Dolunaydan sonra gevşersiniz 🌸 Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla
şafaksöküyorken Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Oğlak +1 yıl Balık burçlarının duygusallığı sadece kendine çalışıyor ama. Sözüm meclisten dışarı, tanıdığım en bencil burçlar grubundadır kendileri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygusal olmayan varsa müzeye konup insanlığa gösterilmeli, olmadı CERN'de incelenip genlerine bakılmalı. Çünkü bu mümkün deel gibi :(
Balık burcuyum ve duygusalım. Gıcık oluyordum bu huyuma ama artık alıştım
alışıyor zamanla insan tabi
İstemesem de evettt.
ama ben alıştım desemde hala alışamadım keşke biraz tuta bilsem göz yaşlarımı 😭😭
ben tutarım gözlerimi ama vicdanımı asla tutamıyorum.
Hep bni yaralıyor
bence bir ayrıcalık bizim burcumuz
herkes balık olsa kötülük vicdansızlık olmaz dunyada... :p
aman aman artık ülkece ağlarız 😂
ahahah :D aynen hep birlikte ağlarız birbirimizi teselli ederkende ağlarız :q
😅😊
Mart mı doğumlusun Şubat mı
Şubat
sen
3 Mart
sana yazıyım derken az daha kuzenim kolkuttan düşecekti tuttum😳
Aman tut bir şey olmasın kuzene :))
Dikkat etsin saatlerce ağlayacak balık var yanında :p
haklısın aynen 😊
balık olmak başa bela. dikkat edelim :))
evt edelim
😇😇😇
❤❤
❤️
:)
Başak burcu olup takıntılı olmayan var mı gibi bir soru ahzjshsv bir başak olarak titizlik ve takıntılardan çok çektim🤦♀️🤦♀️
Duygusal olmayan balık mı?
Yok hiç sanmıyorum, bende balık burcuyum..
Balık burçları bu aralar gergin. Balık dolunayı geldi sarıyorlar her yere.
baya gerginim evet
Dolunaydan sonra gevşersiniz 🌸
😊😊
Balık burçlarının duygusallığı sadece kendine çalışıyor ama. Sözüm meclisten dışarı, tanıdığım en bencil burçlar grubundadır kendileri
Balık baya duygusal ya.