Flörtözlük hava grubunda daha çok görülür ikizler ve terazi olma olasılığı yüksek ama bu demek değildir ki bu insanlar birlikte olduğu kişiyi aldatır o tamamen yetişme biçimi ve vicdani bir şey.. etik ahlak doğru yanlış kavramları doğuştan gelmiyor öğreniliyor..
Bi kadınların burçlar üzerinden etiketlenmediği kalmıştı. Şu burç olayları herkeste aynı değildir. Çünkü bir insanın kişiliği karakteri sadece güneş burcuna göre oluşmamıştır.
Bunun mesela ay burcu var ki kişinin duygularını temsil eder. Mesela merkür burcu vardır o da insanlarla olan iletişimini temsil eder.
Kendi üzerimden ifade edecek olursam aslan burcu olarak hareketli enerjik görünebilirim ama benim merkür burcum başaktır ve insanlara karşı hep bir mesafem vardır.
Dolayısıyla insanların ay burcunu, venüsünü, marsını bilmeden sadece günes burcu üzerinden yaftalamak hiç ama hiç doğru bir şey değil.
Ha mesela bu konularda venüs burcu daha etkendir. Aklı fikri aşne de mi değil mi venüs burcu bir ipucu verebilir.
Kankam bu sorunun aynisini bir bayan sormuş ama erkeği uzerine günün sorusu seçilmiş bende baktim sen erkeklerle ugrasirsan bende bayanlari ele alırım dedim kendimce 😃😃😃
ben birini seviyorsam, bu benim sevdiğim sevgilim eşim vs diye konumlandırmışsam birini asla aldatmam. hayalimden bile geçemez. ama normalde flörtöz olabiliriz tabii.