Yengeç erkeği terk etti geri döner mi?

İş hayatında tanıştım. Ben terazi Burcu kadınıyım. Ben başta istemedim ancak peşimden koştu. İki üç hafta görüşüp sevgili olduk. Sonra ayrı ayrı yerlerde tatile gittik ve iki ay görüşemedik. Bu süreçte uzaklıktan kaynaklı sürekli tartışma yaşadık. Döndüğümüzde görüşeceğimiz için çok heyecanlıydık ve görüştük. Görüşmemiz harika geçti. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk. Görüşmemizden bir gün sonra aramızda tartışma oldu ve bana sürekli sorun çıkartıyorsun dedi. Düşünmek istediğini söyledi ve iki gün düşündükten sonra benden soğuduğunu söyledi. Hatta iki gün boyunca telefona sen yazdın mı diye bakmadım sana yazma isteğim olmadı yokluğunda hiç aramadım seni dedi. Ben kendimle ilgili sıkıntıları çözeceğimi oraya geleyim konuşalım dememe rağmen sana ayıracak bir saatim yok dedi. Sonra telefonu kapatması gerekti ben seni gece müsait olunca ararım dedi. Biraz ağır konuştuğu için bende beni kırdığını bu sebeple aramasına gerek olmadığını yazdım. Gece sen bilirsin iyi geceler yazmış. Normalde çevrimiçi olmayan insan üç gündür sürekli çevrimiçi. Geri döner mi bilmiyorum. Ama üç aydır sürekli ben her ayrılmak istediğimde yalvardı benimle evlenmek istediğini söyledi. Şimdi seni o kadar aramıyorum bulunduğun şehre adım atmak istemiyorum demesini kabullenemedim. Instagramdan takibi bıraktım o hala storylerime bakınca onu da takipten çıkardım ayrılınca. Tekrardan döner mi
Yengeç erkeği terk etti geri döner mi?