suanlık anlasıyom sevdigimle.
burclar hakkında bilgisi olan yazsın lütfen😉
burclar hakkında bilgisi olan yazsın lütfen😉
Yengeç ve kova uyumu son derece duygusal ve sezgisel olurlar. Kırıldıkları zaman aşırı hassaslaşır kuşku yönleri ağır basar.
Bazen o kadar çok değişken olurlar olmayacak şeyleri takıntı haline getirirler.
Iyi bir dost mükemmmel arkadaş olur.
Güvendiği zaman insanı yarı yolda bırakmaz.
Sevmediği cümleleri duydukları zaman cevapları oldukça sert ve kırıcıdır.
Evcimen olarak bilenen bu burçlar anaç rolünü kusursuz yaşar.
Her iki burçta sadık ne istediğini bilen burçtur.
Zor bir ilişki olur. Kova burcu kendi bildiğini yapan kişiliğiyle, ilgi bekleyen Yengeç burcuna zıt olabilir. Kova burcu evlilipe soğuk bakar ama yengeç burcu aşk yuvası ister..
sevdigim kova evlilik istıyo ama okuz biraz 🤣
Yengeç burçları kova erkekleri ile anlaşabilmesi için öncelikle kıskançlık özelliğinden ve karakterinde kurtulması gerekiyor kova burcu erkekleri Özgür yapısıyla kısıtlamaya asla gelemezler ilk kısıtlamanın da ilişkide çıkılmaz karmaşık haller alır
ayn bn asırı kıskanc ve süpecıyımdır
Eig için tskler
Burçlar karakteri yönetemez. Ancak huylar üzerinde ciddi etkileri vardır. Bu sebeple; sevdiğinizin huylarını düşünün, bu huylarla yaşarım diyorsanız tabiki anlaşabilirsiniz.
analizden gecirıyom
Bu çok iyi, çünkü ufak bir yolculuk değil bu, bir ömür saracak veya yolların ayrılmasını gerektirecek bir süreç.
bılıyorum ALLAHA KARSIMA HAYIRLI İNSAN CIKART DIYE YALVARDIGIM İNSAN MUSTAFA OLSUN İSTIYORU M 😊
mustafa benim kabul olmus duam olabılır o yuzden cok sevıyom yalan soyleyemıyom yalan soylersem vicdan azabı cekıyom
Mutluluklar dilerim. Bu mutluluk sizin elinizde. Bunun adını aileler koymalı. Paranın önemim yok, işi var ve sende istiyorsan gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Cevap
14Cevap
Her ikinizin de tam doğum günününü gün, ay, yıl olarak alabilirsem uyuma dair yorum yapabilirim...
tm bunu bı ara atacagı sıze
dogum gununu dedı de unutum bn o kova ben yengecım ama
Yengeç burcu iyidir bir çok kişiyle anlaşır ama fazla uyumlu, iyi niyetli ve duygusal bazen bayıks olabiliyor :A
Uzun vadede verimli bir ilişki olacağını düşünmüyorum ... yükselen burçlarınız da önemli
Uzun vadeli olacağını sanmam yalnız bireysel haritalarınızdaki uyuma bakmak lazım
Bence anlaşırlar yengeci kovanın içine at mutlu mesut yaşar orada
Ben yengeç burcuyum. Sevgilim kova burcu kesinlikle zıtlık var. Anlaşamıyoruz ama anlaşıyoruz gibi
biz suanlık anlısıyok
Şimdilik öyle
ayn bn cok dugusal biriyım bırazda asıyım hep bırakıyom sınırlenınce engel koyuyor yani mesafe sonra duzelıyok
ben de yengeç burcuyum, her türlü burçla anlaşırım, şu burç şu burçla anlaşamaz düşüncesi çok saçma
Burçlar aslında benim için bı onemi yok kafalar uyuşsun tamam
Yengeç kova çifti tanıyorum anlaşıyorlar
kovayım kimseyle anlasamıyorum arkadaş
Yengrcim zor
neden bnde yengecım en agır basan yonum cok duygusal ve kıskanc olmam
kova olamaz mı
benim sevgılım kova
aman burçlarla ne alakası var, karakter meselesi
Anlaşırlar.
bende kova burcuyum
Supheciligi birak
Anlaşır