Astroloji & Burçlar Senin burcunu hangi gezegen yönetiyor? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Her bir burcun yöneticisi ve güçlü olan bir gök cismi var ve bu gezegenlerin burçlara etkisi sandığımızdan da büyük :D Sizinki hangisiii? Senin burcunu hangi gezegen yönetiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yengeç burcuyum ve ay yönetiyormuş. Şaşırmadım, geceyi sevme nedenlerimden birisi ay ışığı ve girdiği halleri seyretmek... 0 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% Başak +1 yıl Merkür, güzel gezegen. Keşke orada yaşamak mümkün olsa. 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Ahh o merkür yok mu o merkür 😄 Keyifli geceler.. 1 1 Yorumla TevfkAydn Başak +1 yıl Bir merkür nelere kadir 😂 Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% Yengeç +1 yıl Güneş, yaklaşma yanarsın.😅 0 0 Yorumla
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Uranüs başlangıç ve sonun temsilcisi 0 0 Yorumla
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% Aslan +1 yıl Güneş 🌞 üstün gücün temsilcisi 0 1 Yorumla gnl_1998 Aslan +1 yıl Güneş burcum güneş gezegeni sjsj Yorumla
Khrysopelea Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% Aslan +1 yıl Benim burcum Akrep 0 4 Yorumla Khrysopelea Aslan +1 yıl ? Yorumla Tuuncay Boğa +1 yıl Bul dedim uzatma Yorumla Khrysopelea Aslan +1 yıl Hadi be sende Yorumla Tuuncay Boğa +1 yıl Tamam ne bağrıyon çocuk kadar bacağa Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Venüs.. 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı. Neptün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yengeç burcuyum ve ay yönetiyormuş. Şaşırmadım, geceyi sevme nedenlerimden birisi ay ışığı ve girdiği halleri seyretmek...
Merkür, güzel gezegen. Keşke orada yaşamak mümkün olsa.
Ahh o merkür yok mu o merkür 😄 Keyifli geceler..
Bir merkür nelere kadir 😂
Anlaşılmaz yakşaşımlar
Güneş, yaklaşma yanarsın.😅
Hayaller temsilcisi..
yay neşe demektir zaten 😂
Marsss ♈tam benlikk 🤗🧚🏻♀️💯
Uranüs başlangıç ve sonun temsilcisi
Venusmus. Bilmiyordum🌸
Güneş 🌞
üstün gücün temsilcisi
Güneş burcum güneş gezegeni sjsj
Ay-hislerin temsilcisi