Astroloji & Burçlar Burcuna göre öfken, hangi doğal afete benziyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 😈♈🐏🌋Volkan 🌋 🐏 ♈ 😈 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre öfken, hangi doğal afete benziyor? Burcuna göre öfken, hangi doğal afete benziyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Kum Fırtınası mı? 😂 Ben sinirlendiğimde ailem bile evden kaçtığı için ben düşünceli davranıp eve gitmiyorum. 😂 1 10 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂İşte hayırlı evlat 👏🏻 👏🏻 Yorumla Saddov İkizler +1 yıl Hayırlı olmasını sizden öğrenecek değiliz. En iyi hayırlı olmasını da biz biliriz. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gel beni döv istersen 🤷🏻♀️üstüme toprak at, beni dünyanın çekirdeğine at... 😂😂😂😂 Yorumla Saddov İkizler +1 yıl Neden? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Vallah öyle bir kendini anlattın ki bir an korktum 🙈😂 Yorumla Saddov İkizler +1 yıl Harley Quin mi korktu? :D Söyle Joker'e halletsin. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olur, söylerim eniştene 😂😂😂 Yorumla Saddov İkizler +1 yıl Söyle tabi ama bizde Ankara çocuğuyuz her yerde çarpışırız. :D Yorumla Soran +1 yıl Bize Adana, Ankara , fark etmez gardaşşş😈 Yorumla Saddov İkizler +1 yıl Tehlikelisin yani. Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% Terazi +1 yıl Ulaannnn burcumda yükselenimde aynı ben :) vallahada burçlara artık inanmaya başladım 😂 😂 💦 😂 💦 2 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂İnan gitsin beeeee kanka Yorumla Kawasaki_Ninja Terazi +1 yıl İnandım gitti üleynnn 😂 💦 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% Koç +1 yıl lan ne volkanı volkan mı var memlekette 😂😂 deprem deprem!!! 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Tamam senin için deprem olsun lan 😂😈 Yorumla MistırSe Koç +1 yıl 😄😄😄😄 ayyydaaa ben korkuları sandım ya nasıl öyle okudum ki🤦♂️ Yorumla MistırSe Koç +1 yıl volkandan korkmam yine de ben yangın askeriyim😂 Yorumla Soran +1 yıl Allah seni napsın 🤭😂 Yorumla MistırSe Koç +1 yıl 😂😂 ben huzur severim ya beni öfkelendirmeyin 😌 Yorumla Soran +1 yıl Tamam komutanım Yorumla MistırSe Koç +1 yıl tamam dağılın😄herkes neta bataryasını yapsın. Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 30 İkizler +1 yıl kumla da işim yok ama :D 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama Kum fırtınası kör eder, seni boğar. 😂 Yorumla EstelEreinon İkizler +1 yıl etsin sorun yok :D Yorumla Soran +1 yıl O zaman "ama" kelimesini görmezden gelelim 😂çünkü memnun sun Yorumla EstelEreinon İkizler +1 yıl ne taktın be yavru :D Yorumla Soran +1 yıl Bana yavru diye hitap etme lütfen Yorumla EstelEreinon İkizler +1 yıl Ederim birader Yorumla Soran +1 yıl Ama bende bunu kabul edip, buna müsaade etmem birader Yorumla Soran +1 yıl Sizin gibilerle tatlı dille konuşuyorum ama anlamıyorsunuz.İlla size küfür edip, kötü davranmalıyız öyle değil mi?Tamam karaktersizsin, bari kendini bu kadar belli etme.Kendine saygın olsaydı, sana kötü davranmam için beni mecbur bırakmazdın. Ee bu durumda kendisine saygısı olmayan biri ile daha fazla uzatamıycam.Eğer azda olsa aklın varsa, dediklerime cvp verme...Değerli vaktimi sana harcayamam üzgünüm.En ufak hakarette yorumunu silerim... Yorumla EstelEreinon İkizler +1 yıl ahahha sağol Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Boğa +1 yıl Öfkem depreme benzer gerçekten. 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% Oğlak +1 yıl Ayağı kaydıran cinsten. Heyelan... 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl Boğa deprem gibi olabilir evet haklısın:) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kum Fırtınası mı? 😂 Ben sinirlendiğimde ailem bile evden kaçtığı için ben düşünceli davranıp eve gitmiyorum. 😂
😂😂😂😂İşte hayırlı evlat 👏🏻 👏🏻
Hayırlı olmasını sizden öğrenecek değiliz. En iyi hayırlı olmasını da biz biliriz. 😂
Gel beni döv istersen 🤷🏻♀️üstüme toprak at, beni dünyanın çekirdeğine at... 😂😂😂😂
Neden? 😂
Vallah öyle bir kendini anlattın ki bir an korktum 🙈😂
Harley Quin mi korktu? :D Söyle Joker'e halletsin. 😂
Olur, söylerim eniştene 😂😂😂
Söyle tabi ama bizde Ankara çocuğuyuz her yerde çarpışırız. :D
Bize Adana, Ankara , fark etmez gardaşşş😈
Tehlikelisin yani.
Ulaannnn burcumda yükselenimde aynı ben :) vallahada burçlara artık inanmaya başladım 😂 😂 💦 😂 💦
😂😂😂😂İnan gitsin beeeee kanka
İnandım gitti üleynnn 😂 💦
😂😂😂😂
lan ne volkanı volkan mı var memlekette 😂😂 deprem deprem!!!
Tamam senin için deprem olsun lan 😂😈
😄😄😄😄 ayyydaaa ben korkuları sandım ya nasıl öyle okudum ki🤦♂️
volkandan korkmam yine de ben yangın askeriyim😂
Allah seni napsın 🤭😂
😂😂 ben huzur severim ya beni öfkelendirmeyin 😌
Tamam komutanım
tamam dağılın😄herkes neta bataryasını yapsın.
kumla da işim yok ama :D
Ama Kum fırtınası kör eder, seni boğar. 😂
etsin sorun yok :D
O zaman "ama" kelimesini görmezden gelelim 😂çünkü memnun sun
ne taktın be yavru :D
Bana yavru diye hitap etme lütfen
Ederim birader
Ama bende bunu kabul edip, buna müsaade etmem birader
Sizin gibilerle tatlı dille konuşuyorum ama anlamıyorsunuz.
İlla size küfür edip, kötü davranmalıyız öyle değil mi?
Tamam karaktersizsin, bari kendini bu kadar belli etme.
Kendine saygın olsaydı, sana kötü davranmam için beni mecbur bırakmazdın.
Ee bu durumda kendisine saygısı olmayan biri ile daha fazla uzatamıycam.
Eğer azda olsa aklın varsa, dediklerime cvp verme...
Değerli vaktimi sana harcayamam üzgünüm.
En ufak hakarette yorumunu silerim...
ahahha sağol
Kasırgaya benziyor o çıktı
Hortum doğru kategorisi F5
Öfkem depreme benzer gerçekten.
Ayağı kaydıran cinsten. Heyelan...
Boğa deprem gibi olabilir evet haklısın:)
Volkan..
Deprem
Hortumm🌪️
Göktaşı
Çığ..
hortum mu 😀
Yağmur
Fırtına.
Boğa 👍
Kasırga imiş
Tsunami
Kasırga.. havalı.