Astroloji & Burçlar Burç elementlerini Eylül ayında neler bekliyor acaba? Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Herkese hayırlı uğurlu güzel bir ay olmasi dileğiyle 🥰 Güncellemeler+1 yıl Hayat çatlak bardaktaki suya benzer, içsen de tükenir içmesen de bu yüzden hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da! Burç elementlerini Eylül ayında neler bekliyor acaba? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Kova pes etmem onu biliyorum da birincisini dün yaşadım gibi o mu acaba yoksa başka mı para mı kaybedecem 😒 1 0 Yorumla
Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% Kova +1 yıl Kova burcu olarak astroloji bana, belan geldi bebeğim diyor 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Mücadele etmem gereken bir ay ki çok doğru bir şeylere mücadele edip kurtarma zamanı 1 0 Yorumla
Errorla_mücadele Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% İkizler +1 yıl Geçmişte çok önem verdigim ilişki yok. Enteresan, benim neden haberim yok. 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% İkizler +1 yıl Geçmişte önem verdiğim ilişki zaten sürekli yazıyor da ben umursamıyorum. 1 0 Yorumla
yaneya Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Eski iliski falan karsima cikmasin yaa 😒Mucadele etmek istemiyorum sakin gecer umarim 🙏🏼 1 0 Yorumla
sebiha3501 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Aslan +1 yıl Bir Aslan burcu olarak şu para meselelerinin düzelmesini bekliyorum 😂 2 7 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Çok beklersiniz efendim bir aslan birde koç paradan mahsun kişiler 🤣🤣🤣 Yorumla sebiha3501 Aslan +1 yıl 😂😂 Gerçekten öyle ya Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Bizi kader fakirlik le siniyor 🤣🤣 Yorumla sebiha3501 Aslan +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl O değilde şu fani dünyada ağlaya ağlaya iki gözden olacağız 😥😥😥 Yorumla sebiha3501 Aslan +1 yıl Aman parasızlıktan ağlanmaz boşver çalışır kazanırız az kazanıyoruz ama olsun 😂 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Yani bencede az olsun helal olsun tkp etsene yazayim sana Yorumla
sakinolreis Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Kova +1 yıl Para sıkıntısı crkeceksem eğer bu ay evden kesinlikle çıkmıyorum 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 Yay +1 yıl 🙄hay ben bu burçlarin 1 1 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Ne oldu sana yine Yorumla
Herkadındanbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% Balık +1 yıl Aşk, iş toplansın ve beni bulsun 2 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Balık +1 yıl İkizler için güzel bir şeyler olsun lütfen 1 0 Yorumla
brokenbitch Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% Akrep +1 yıl akrep burcuyum sağlık sorunlarm var :( 1 0 Yorumla
gltiryaki Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% Oğlak +1 yıl Benim sadık yarim kara topraktır 😁 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Acaba ne konu hakkında mücadele olacak. 1 0 Yorumla
HarleyQueen12232 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% Koç +1 yıl Of gelmesin benim çok güzel bir ilişkim var zaten. 1 0 Yorumla
_Nilrafya_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% Yay +1 yıl Yine sağlık 🤦♀️ sorunsuz gel artık. 1 0 Yorumla
sananeaqaya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 71% İkizler +1 yıl Ooo güzel valla oluyor dedikleri Aslan 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa, bakalım..😃 1 0 Yorumla
hacerdeveci34 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Kova +1 yıl Brnimkide kova guzel seyler olacak herhalde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kova pes etmem onu biliyorum da birincisini dün yaşadım gibi o mu acaba yoksa başka mı para mı kaybedecem 😒
Kova burcu olarak astroloji bana, belan geldi bebeğim diyor
Mücadele etmem gereken bir ay ki çok doğru bir şeylere mücadele edip kurtarma zamanı
Geçmişte çok önem verdigim ilişki yok. Enteresan, benim neden haberim yok.
Geçmişte önem verdiğim ilişki zaten sürekli yazıyor da ben umursamıyorum.
Eski iliski falan karsima cikmasin yaa 😒
Mucadele etmek istemiyorum sakin gecer umarim 🙏🏼
Bir Aslan burcu olarak şu para meselelerinin düzelmesini bekliyorum 😂
Çok beklersiniz efendim bir aslan birde koç paradan mahsun kişiler 🤣🤣🤣
😂😂 Gerçekten öyle ya
Bizi kader fakirlik le siniyor 🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂
O değilde şu fani dünyada ağlaya ağlaya iki gözden olacağız 😥😥😥
Aman parasızlıktan ağlanmaz boşver çalışır kazanırız az kazanıyoruz ama olsun 😂
Yani bencede az olsun helal olsun tkp etsene yazayim sana
Para sıkıntısı crkeceksem eğer bu ay evden kesinlikle çıkmıyorum
🙄hay ben bu burçlarin
Ne oldu sana yine
Aşk, iş toplansın ve beni bulsun
hepsinde aynı şey yazıyo mk
İkizler için güzel bir şeyler olsun lütfen
ikizleri yine bir bok beklemiyor
akrep burcuyum sağlık sorunlarm var :(
Benim sadık yarim kara topraktır 😁
İyi haberler ver bee
ne zaman mücadele etmedik ki..
Acaba ne konu hakkında mücadele olacak.
Kimse çıkmasın karşıma aman aman
Of gelmesin benim çok güzel bir ilişkim var zaten.
Yine sağlık 🤦♀️ sorunsuz gel artık.
Ooo güzel valla oluyor dedikleri Aslan
🐐 bakalım bakalım.
Boğa, bakalım..😃
Brnimkide kova guzel seyler olacak herhalde
Geçmişten kimse gelmesin mümkünse 😏
Eski sevgilim gelicekmis😁😁
Toprak