Balık erkeği neden Balık kadını gibi duygusal romantik vb değil?

Ben ikizler kadınıyım çok duygusalım balık burcu kız arkadaşım var oda ayarında duygusal zor günlerimde hep o yanımdaydı çok severim ben onu ahiretliğim o benim. Neyse bu balık burcu çocuk benim 1senedir sevgilim ne zaman buluşalım sımsıkı sarılıp öpüşelim desem bi bahane buluyor bide onun kız erkek karışık arkadaş grubu var bi tane akrep burcu kız buna ss atmış seni "kurban olduğum" diye kaydettim canımın içi yazmış delirdim ben bunu görünce sonra o benim kuzenim fazla takılma sen ona bazen birbirimize iyi davranırken bokunu çıkarıyoruz kusura bakma dedi bende bidaha olmicak yoksa o kızı hastanelik ederim seninde dişlerini kırarım dedim inadına dişlerini göstererek güldü bana bide çok içten güldü çok komik bişey söylemişim gibi kahkaha attı tamam dedi ondan sonra ses seda çıkmadı ondan 1aydır ne yazıyor ne arıyor ne de benimle buluşuyor unuttu beni galiba bi de artık yolda da karşılaşmıyoz aynı mahallede oturuyoruz ben uyumadım onu gözledim gece 3te eve iş yerinin servisiyle geliyodu ablasına niye böyle yapıyor dediğimde üni için 2tane işte çalışıp para biriktiriyor onu bizde pek göremiyoruz (adını anmak istemiyorum) kuzenide endişeleniyor bişeymi yaptım hiç beni görmeye gelmiyor ben oraya gidincede evde olmuyor diye. Neyse bu çocuk neden bi anda ben dahil herkezle iletişimini kesti. İnternette de balık burcu erkeği yaramazdır çapkındır herkesi tek kalemde siler hiç bişeyi umursamaz ama merhametlidir yazıyor. Kadını çok tatlı duygusal cana yakın iken erkeği neden iblis gibi sevip sevmediğini anlayamıyorsun sağı solu belli olmuyor birden yok olup kendini aratıyor kafayı yedirtiyor insana. Bitek onu gece evine gelişini ve gece gece onun balkonda sigara içişini izleyebiliyorum bi kere bak buraya ya dedim kulağında kulaklık takılıymış duymadı beni müzik dinliyip sigara içmeye devam etti 2dk sonra biri onu aradı oda düz bakarak konuştuğu için anladım kulaklık taktığını bluetothlu kulaklık takıyormuş. Neyse bu çocuk neden kalpsiz bir iblis gibi geziyor herşeyi siliyor?
Balık erkeği neden Balık kadını gibi duygusal romantik vb değil?