Astroloji & Burçlar Burçların flört sayısı! Şimdiye kadar kaç flörtünüz oldu? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Terazi burçları bence saman altında su yürütenler normalde hiç böyle gözükmüyorlar :D Burçların flört sayısı! Şimdiye kadar kaç flörtünüz oldu? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Yanlızveıssızşehir Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% Kova +1 yıl Demek ki Burcum Oğlakmış Ama kimliğe Kova diye yazmışlar ben şimdi neyim la flört yok galiba sistem hatası oldu 1 0 Yorumla
SentinelAli Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% Aslan +1 yıl doğru değil burçlar ile hayatı ve insanların yaşam biçimini ilişkilendirmek kadar saçma bir şey yok şu koca dünyada 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% Kova +1 yıl Kovayım. Ama hiç flörtüm olmadı. Arkadaşın heralde tuşlara eli yanlışlıkla değmiş 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Kova hakkında söylenenni asla kabul etmiyorum.876 ne demek yahu 🤦♀️ 1 0 Yorumla
lipstick1923 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% Aslan +1 yıl Kova bildiğin yol geçen hanı 😀 ne çapkın çıktılar. Zavallı aslan ben 😀 1 flört 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% Boğa +1 yıl Kovayı rezil mi ettiniz övdünüz mü anlamadım sjsjsj 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Kova çok doğru kesinlikle benim burcum d iki elin parmağını geçmemiş aferin 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Boğa hakikatli çıktı yine. Bir burca çok güldüm yine. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
zeytinliçörek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% Kova +1 yıl Kova kesssinlikle yalan. Benim 1 flörtüm bile olmadı. 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% İkizler +1 yıl 33 ne alaka ya :D kim diyor 33 hani nerede ben niye görmüyorum. Neredesiniz ulan 33 kişi :D 0 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% Boğa +1 yıl 876 nedir.. o nasıl bir burçtur yaa😅😅😅Boğa olduğuma seviniyorum. . En sadık burç 😏 0 0 Yorumla
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% Balık +1 yıl Kova neden o kadar çok. Doğru değil bence :) bende kovayım 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Yengeç +1 yıl Yok o kadar fazla değil benim ki 0 0 Yorumla
freerogue0 Takip Et Yoda Yaş: 30 Akrep +1 yıl Ben akrebim evet az ama balık kesinlikle 1 değil. Tanıdığım tüm balıkların en az 5-6 0 0 Yorumla
Domates-Kral Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Balık +1 yıl Ben genel olarak sanal sohbet sırasında şakasına sürekli flörtöz oluyorum. Ama ciddi anlamda flört ettiğim kimse yok 0 0 Yorumla
wmrvee Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Aslan +1 yıl Aslan burcuyum ve saymadım çünkü bereketi kadar Hahahahaha 1 3 Yorumla wmrvee Aslan +1 yıl Bu arada resimdeki sayı yanlış bi aslan burcunun dm kutusunda açılmamış en az 10 mesajı bekler. Yorumla yanlizkurt8434 Koç +1 yıl Bunun için dişi aslan olması yeterli 😎 Yorumla wmrvee Aslan +1 yıl Hahahha tabiki Yorumla
Yiyerim Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Başak +1 yıl Yok ya kova abartılmış sanki. Ben kovayım o kadar olmadı :))) 0 0 Yorumla
fjskdyxj Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Yay +1 yıl 150 😂😂 kaç tane flörtüm varmış da benim haberim yokmuş 😂 0 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% Oğlak +1 yıl Kova 🙄🙄 çok abartılmış 1 2 Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl Bence oğlak ve kovanın yerleri karıştırılmış 😅 Yorumla movie_colic Oğlak +1 yıl Bencede 😅 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% Oğlak +1 yıl Kim benim hakkımı yiyorsa helal etmiyorum 1 8 Yorumla Karamelaaaa Kova +1 yıl Kim yicek ya 🤣 Yorumla Kominikeysinn Oğlak +1 yıl Ne bilim gözden kaçan falan vardır 🤦♂️ Yorumla Karamelaaaa Kova +1 yıl Gebersin onlar 😝 Yorumla fjskdyxj Yay +1 yıl Yay ve kova hakkını yiyor Allah affetsin 😂 Yorumla Karamelaaaa Kova +1 yıl @fjskdyxj kendiside onlardan 😂😂😂 Yorumla Kominikeysinn Oğlak +1 yıl Sen sanki farklisin ruh öküzüm 😂😂 Yorumla Karamelaaaa Kova +1 yıl Sus sus çaktırma 😂😂 Yorumla fjskdyxj Yay +1 yıl 😂😂 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% Oğlak +1 yıl Kovaya bak herkesi içine almış 😀 0 0 Yorumla
buseolanbuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl yuhhh terazi abart biraz daha 0 0 Yorumla
Mormaskara Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% Akrep +1 yıl Nasilda sadakatli burcum var 2 demiş 0 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% Kova +1 yıl Kovayla derdi var bunu yapanın sanırım 0 0 Yorumla
Jdjxnxnxxşğ61 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 95% Koç +1 yıl Flörtüm yok manitam var 1 kişi işte o şaşkoloz😂 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Yengeç +1 yıl Ben mi 15 desene daha 12 13 tane eksiğim var😂😂😂 0 0 Yorumla
Neistedinibilmeyen Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 95% İkizler +1 yıl Biz ikizler masummuşuz be ya 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. 33 değil ama 3 diyelim. O daha iyi bence. 0 0 Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Yay +1 yıl 150. ahahaha doğruluk payı var gibi 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% Başak +1 yıl Başakızı bn flört şeysi kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Yengeç +1 yıl Yuh ama yengeç 15 diyor yalan 😂 0 0 Yorumla
ƁЄƦƦƳƁƲƬƇӇЄƦ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 56% Oğlak +1 yıl Bir kova olarak ben istisna mıyım acaba. Sjxnskxn 0 0 Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% Akrep +1 yıl Demek ki akreplerin adı çıkmış 😀 0 0 Yorumla
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% İkizler +1 yıl Astrolojiye göre ben baya çapkınmışım 😂 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Terazi +1 yıl Neye göre yapılmış bu istatistik 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa-1 :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Demek ki Burcum Oğlakmış Ama kimliğe Kova diye yazmışlar ben şimdi neyim la flört yok galiba sistem hatası oldu
doğru değil burçlar ile hayatı ve insanların yaşam biçimini ilişkilendirmek kadar saçma bir şey yok şu koca dünyada
Kovayım. Ama hiç flörtüm olmadı. Arkadaşın heralde tuşlara eli yanlışlıkla değmiş
Kova hakkında söylenenni asla kabul etmiyorum.
876 ne demek yahu 🤦♀️
Kova bildiğin yol geçen hanı 😀 ne çapkın çıktılar. Zavallı aslan ben 😀 1 flört
Kovayı rezil mi ettiniz övdünüz mü anlamadım sjsjsj
Kova çok doğru kesinlikle benim burcum d iki elin parmağını geçmemiş aferin
Boğa hakikatli çıktı yine.
Bir burca çok güldüm yine. 🤣🤣🤣
Kova kesssinlikle yalan. Benim 1 flörtüm bile olmadı.
33 ne alaka ya :D kim diyor 33 hani nerede ben niye görmüyorum. Neredesiniz ulan 33 kişi :D
876 nedir.. o nasıl bir burçtur yaa😅😅😅
Boğa olduğuma seviniyorum. . En sadık burç 😏
Kova neden o kadar çok. Doğru değil bence :) bende kovayım
Yok o kadar fazla değil benim ki
Valla flörtöz biri olunca 2 olması çok garip geldi bana
Ben akrebim evet az ama balık kesinlikle 1 değil. Tanıdığım tüm balıkların en az 5-6
Ben genel olarak sanal sohbet sırasında şakasına sürekli flörtöz oluyorum. Ama ciddi anlamda flört ettiğim kimse yok
Aslan burcuyum ve saymadım çünkü bereketi kadar Hahahahaha
Bu arada resimdeki sayı yanlış bi aslan burcunun dm kutusunda açılmamış en az 10 mesajı bekler.
Bunun için dişi aslan olması yeterli 😎
Hahahha tabiki
Yok ya kova abartılmış sanki. Ben kovayım o kadar olmadı :)))
150 😂😂 kaç tane flörtüm varmış da benim haberim yokmuş 😂
Kova 🙄🙄 çok abartılmış
Bence oğlak ve kovanın yerleri karıştırılmış 😅
Bencede 😅
Kim benim hakkımı yiyorsa helal etmiyorum
Kim yicek ya 🤣
Ne bilim gözden kaçan falan vardır 🤦♂️
Gebersin onlar 😝
Yay ve kova hakkını yiyor Allah affetsin 😂
@fjskdyxj kendiside onlardan 😂😂😂
Sen sanki farklisin ruh öküzüm 😂😂
Sus sus çaktırma 😂😂
😂😂
Kovaya bak herkesi içine almış 😀
Teraziyim ben. 54 olmuştur. :)))
15 mi yalan ulan dnfjg
yuhhh terazi abart biraz daha
Nasilda sadakatli burcum var 2 demiş
Kovayla derdi var bunu yapanın sanırım
Teraziyim ve daha fazladır ya
Flörtüm yok manitam var 1 kişi işte o şaşkoloz😂
10 gibi..🙄 hiç durmuyor ama..
Ben mi 15 desene daha 12 13 tane eksiğim var😂😂😂
Biz ikizler masummuşuz be ya
33 değil ama 3 diyelim. O daha iyi bence.
2 imiş. 1 olmalı bence 😏
150. ahahaha doğruluk payı var gibi
Başakızı bn flört şeysi kullanmıyorum.
150 mi 🤨 az söylenmiş sfghgfsfs
Rekor kovada Allahtan kova değilim
Yuh ama yengeç 15 diyor yalan 😂
Bir kova olarak ben istisna mıyım acaba. Sjxnskxn
Demek ki akreplerin adı çıkmış 😀
Yuhh. Kulliyen yalan.
Astrolojiye göre ben baya çapkınmışım 😂
Neye göre yapılmış bu istatistik
Resim yalan söylüyor hdjdkd