Astroloji & Burçlar Hangi hayvanı neden temsil ediyorsun? Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Günümüzde burclarda her hayvanlarin kendine özgü davranış ve yeteneklerinden dolayi burcunuzu bir hayvanla eşleştirdik sizce nasil Hangi hayvanı neden temsil ediyorsun? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% Boğa +1 yıl Pandayim tembelim diğerlerini ben söylemek istemiyorum kendime başkası söylesin 😂 1 3 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl O zaman sen şimdi çok güzel ve çok sevimlisindir 🥰🥰🥰 gggamzeee Boğa +1 yıl Evet sevimli panda😂 Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Him ne güzel efendim şişko demeyi unutmuşum ama var mı şişkoluk
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% Akrep +1 yıl Olabilir ama ben köpekleri daha çok seviyorum duygusal buluyorum onları. 1 0 Yorumla
Satürndenhayatlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Yengeç +1 yıl Kelebek ansjajjs gibi uçar ari gibi sokarım esprisini yapmayacaktım ama kendimi tutamadım sjfjjdmc 2 0 Yorumla
imhera Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Oğlak +1 yıl akilli şiddetli ve görkemli miyim? kesinlikle evet 😄 1 0 Yorumla
Satanistkiz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Aslan +1 yıl Aslan burcuyum ve gerçekten dişi aslanlara benzediğimi düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Mxxxy Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Başak +1 yıl Kedi olabilirim istediğimde sevdirip istemediğimde tırmalayan bir tipim😄 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. 🦋🦋 Bak kelebekmişim @Şştbayım 😄😄 2 4 Yorumla Şştbayım Akrep +1 yıl 🦉🦉Baykuşmuşum ben de 😂 Yorumla u MustiEmre Balık +1 yıl Sen yine iyisin benim ömrüm kısa. 😅😅 Yorumla Şştbayım Akrep +1 yıl Bu üzdü dkmdnd benimki de 60 70 yıl yaşarmış 😳 ölsem daha iyi sanki sksjjs Yorumla u MustiEmre Balık +1 yıl Öyle deme güzel yıllar yaşarsın 😊 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Panda - tembel, güzel, sevimli diyor 1 0 Yorumla
Kahvekraliçesiiii Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% Terazi +1 yıl Köpekleri de çok severim zaten 😹 1 0 Yorumla
EsrArenkiz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 61% Akrep +1 yıl Sevimli sayılmam ama baykuş iyiymiş 1 0 Yorumla
DünyaHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Balık +1 yıl hayır balığım ama ben böyle bir insan değilim ki 1 0 Yorumla
xRain Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% Akrep +1 yıl Baykuş- akıllı sevimli diyor dbdhd doğru 1 0 Yorumla
XŞekerKızzX Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% Yay +1 yıl Maymun komik , espirili olduğum için 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% İkizler +1 yıl Yaaa işte sevin ikizleri :D 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. Tilki özgür akıllı kurnazmışşş 1 0 Yorumla
_GüneşKız___ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Yengeç +1 yıl Ayıymış. 😂Yükselenim de uyuyor. O da köpekmiş. 🤩 1 4 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Hahah ne güzel bak yengeç Yorumla _GüneşKız___ Yengeç +1 yıl Yengeç olmak zor şey. 😊 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Hadi ya ne kadar zormuş bakayim aciklasana bir Yorumla _GüneşKız___ Yengeç +1 yıl Bir kez duygusal oluyoruz. Önümüze biraz zor bakıyoruz. Aslında bunu bir başarsak ortada sorun kalmayacak. Hani diyorlar ya kafası sürekli geçmişi sorgular diye. Çok doğru. Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Köpek... 1 1 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı. Oğlak ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pandayim tembelim diğerlerini ben söylemek istemiyorum kendime başkası söylesin 😂
O zaman sen şimdi çok güzel ve çok sevimlisindir 🥰🥰🥰
Evet sevimli panda😂
Him ne güzel efendim şişko demeyi unutmuşum ama var mı şişkoluk
Olabilir ama ben köpekleri daha çok seviyorum duygusal buluyorum onları.
Kelebek ansjajjs gibi uçar ari gibi sokarım esprisini yapmayacaktım ama kendimi tutamadım sjfjjdmc
akilli şiddetli ve görkemli miyim? kesinlikle evet 😄
Aslan burcuyum ve gerçekten dişi aslanlara benzediğimi düşünüyorum.
Kedi olabilirim istediğimde sevdirip istemediğimde tırmalayan bir tipim😄
Bugün de kelebek olduk 🦋
🦋🦋 Bak kelebekmişim @Şştbayım 😄😄
🦉🦉Baykuşmuşum ben de 😂
Sen yine iyisin benim ömrüm kısa. 😅😅
Bu üzdü dkmdnd benimki de 60 70 yıl yaşarmış 😳 ölsem daha iyi sanki sksjjs
Öyle deme güzel yıllar yaşarsın 😊
Panda - tembel, güzel, sevimli diyor
Köpekleri de çok severim zaten 😹
Sevimli sayılmam ama baykuş iyiymiş
hayır balığım ama ben böyle bir insan değilim ki
Baykuş- akıllı sevimli diyor dbdhd doğru
Maymun komik , espirili olduğum için
Yaaa işte sevin ikizleri :D
Tilki özgür akıllı kurnazmışşş
Ayıymış. 😂Yükselenim de uyuyor. O da köpekmiş. 🤩
Hahah ne güzel bak yengeç
Yengeç olmak zor şey. 😊
Hadi ya ne kadar zormuş bakayim aciklasana bir
Bir kez duygusal oluyoruz. Önümüze biraz zor bakıyoruz. Aslında bunu bir başarsak ortada sorun kalmayacak. Hani diyorlar ya kafası sürekli geçmişi sorgular diye. Çok doğru.
Köpek...
🤣🤣🤣
Tilkiymiş:d
Ayı 😅
Pandaaaa
Kova ☺️
Kova kurtmuş.
Meow 😻
Oğlak ben
Kurt: hizli siddetli dikkatli
Panda 🐼✌️
Akrep yani baykuş