Her burcun kendine özgü bir yanı olup aşırı davranışları bulunmaktadir bu davranislar insan hayatlarinda zaman zaman degiskenlikler gosterebilirler şimdi ise görselde burcunuzun aşırı neye karşı davranışı varmış görelim bakalim 🥰🥰🥰
Aşırı eleştirici aslında bu özellik fazla mükemmelliyetçi olmamdan kaynaklanıyor olabilir tamamen görüşümü belirtirim olumlu veya olumsuz ama art niyetle değil
Diğer soruna evet 2 gundur konusamıyoruz yazdım cunku benım sevgılım Surıyede Şu an subay ve görevde bunun aldatmak ile ardından iş çevirmekle alakası yok. Adam ikizler burcu dıye aldatacak dıye bir kural yok o burc böyle yapar su burc böyle yapar diye insanları bir kalıba sokamayız. Bu direkt cahillik olur. Bence sende herseye böyle atlama bakış açını ilerlet. Aldatmak yalan ihanet vs kişinin kendi iradesiyle ule olur burcla degıl. Hadi iyi günler!
İyide ben sana hiç aldatma vs dedigimi hatirlamiyorum kusura bakma yani ayrica subayda olabilir saygi duyarım sonuçta vatanimizi koruyorlar ama unutmaki bu onun mesleği ve para karsiliginda yapiyor sen beni dinlemek istemedigin için beni baska kaliplara sokuyorsun bilesinki ikizler asla aldatmamaz için rahat olsun ama neysem sen kafana göre takil umarım bir gün dinlemedigine üzülme ama 😉😉😉 bayan polis abla