Başak mısın? Bir de balık burcunu eklemek istiyorum. Ben de bir balık burcuyum ama balık kadınları cidden çekilmiyor ya. Ota boka kırılıyorlar trip atıyorlar 7 24 ilgi istiyorlar. Bebek gibi davranıyorlar.
Yoo ben öyle değilim. Balık erkeklerine bence ön yargıyla yaklaşıyorlar. Ben trip yemekten de trip atmaktan da nefret ederim. Her şeyi anlayışla karşılayabilirim. Ha onaylamadığım bir şey mi yaptı. Gider konuşurum anlaşamadıysak da yapacak bir şey yok yolları ayırırız. Duygusallık böyle bir şey değil
Bilmem hiç balık erkeğiyle konuşmadım 😅. Bence ergenlik döneminde oluyor bu daha çok. İnsan olgunlaştıkça daha anlayışlı oluyor. Burç değil de bir insanın olgun olması daha önemli. Gerisi boş
Tabi balıklar genel olarak kırılgandır. Ben de birine çok kolay kırılırım. Ama empati duygum çok iyidir. Onun açısından düşününce hak veriyorum. Yani kırılsam bile 1 2 saat içinde unutup gidiyorum. Yanii burçalara bu kadar da takılmamak lazım. Bir insanın karakteri çocukluğunda yaşadığı olaylara göre şekillenir. Şiddet gören şiddete meyilli olur. Hoşgörülü bir ailede yetişen biri kibar ve nazik olur. Kültürlü bir ailede büyüyen çocuk da kültürlü olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynen katılıyorum daha bı hayırlarını görmedim malesef karşıma hep akrep çıkıyor yaptıkları manipülasyon larla hayatımın içine ettiler
En son gördüğüm manipüle Love bombing yani aşk bombardımani diye geçiyor baş edilmesi çok zor bir durum
Aslan kadını ömür törpüsü değil reddediyorum sayın hakim.
Canı neden yanmış önce onu sorun lütfen.❣️❣️
Ben şu an akrep ile beraberim anlayış olmazsa katlanılmaz 😂 cidden
Aslan erkeği olabilir
Balık burcu kadar ağlak ve beni mahveden bir burç yok sanırım. Direkt modum düşüyor şaka gibi
Erkeği kadını farketmez, akrep en berbat burçtur, uzak durun...
Sen daha benim gibi kova erkegiyle tanismamissin. Canim isterse vezir, istemezse rezil ederim.
Bn kaçıyorum akrep, ikizler, balık, başak erkeğinden..
akreple ilişkim oldu ömür törpüsü bi yönünü görmedim :) üzerime titrerdi bi nevi
Yengeç erkeği takıntılı ağlak ana kuzusu mıy mıyyy daha nasil anlatabilirim bilemedim ajshzh
Aslan
Aslan
Aslan
Bu hep böyle gider.
Bu ne ya. Hadi kızlar neyse, burçlara inanırlar, erkeklerin de kızlardan bi farkı yokmuş.
Aslan, ikizler, başak...
allah herkesi oglak soguklugu balık duygusallıgı yengec kıskanclıgı koc hırsından korusun tecrübe edinildikce devamı gelicek ✍🏻✍🏻✍🏻
Başak burçları beni deli ediyor. Başta çok sevimli geliyorlar ama tanıdıkça çileden çıkarıyorlar
Aa benn
Başak mısın? Bir de balık burcunu eklemek istiyorum. Ben de bir balık burcuyum ama balık kadınları cidden çekilmiyor ya. Ota boka kırılıyorlar trip atıyorlar 7 24 ilgi istiyorlar. Bebek gibi davranıyorlar.
Evet başak burcuyum ama balık erkekleride öyle değil mi ya duygusal falan
Yoo ben öyle değilim. Balık erkeklerine bence ön yargıyla yaklaşıyorlar. Ben trip yemekten de trip atmaktan da nefret ederim. Her şeyi anlayışla karşılayabilirim. Ha onaylamadığım bir şey mi yaptı. Gider konuşurum anlaşamadıysak da yapacak bir şey yok yolları ayırırız. Duygusallık böyle bir şey değil
O zaman kişiden kişiye değişebilir ama istisnalar kaideyi bozmuyor yani balık erkeğinin geneli böyle değil küsen trip atan tipler çoğunluğu
Bilmem hiç balık erkeğiyle konuşmadım 😅. Bence ergenlik döneminde oluyor bu daha çok. İnsan olgunlaştıkça daha anlayışlı oluyor. Burç değil de bir insanın olgun olması daha önemli. Gerisi boş
Yani en yakin arkadaşım balik erkeği yıllardır tanırım bu şekilde😅 tabi orası öyledir burçlar tam bir şekilde karakteri oluşturmaz 😇
Tabi balıklar genel olarak kırılgandır. Ben de birine çok kolay kırılırım. Ama empati duygum çok iyidir. Onun açısından düşününce hak veriyorum. Yani kırılsam bile 1 2 saat içinde unutup gidiyorum. Yanii burçalara bu kadar da takılmamak lazım. Bir insanın karakteri çocukluğunda yaşadığı olaylara göre şekillenir. Şiddet gören şiddete meyilli olur. Hoşgörülü bir ailede yetişen biri kibar ve nazik olur. Kültürlü bir ailede büyüyen çocuk da kültürlü olur.
Yay burçları kadar ömür törpüleyeni yok
burçlara inanmam ama buna rağmen, ikizler erkeği
bencede akrep burçları
Benim için: Aslan ve Oğlak
ikizler..
kendimden biliyorum..
Kesinlikle oğlak ve başak
Niye ki nesi var akrep erkeğinin merak ettim
Burçları bilmeyen bi ben mi kaldım 😒
İkizler ve akrepler
akrepler olarak ne çektik be
İkizler