+1 yılYay olarak planlarıma ortak ediyorsam, özgürlüğümden vazgeçiyorsam, yanından uzaklaşmıyorsam, heveslerimi rafa kaldırıyorsam, evlilik konuşuyorsam oku kadınımın kalbine saplamak istiyorumdur ama senin de atmış olduğun linklerden isterim. 30 ve 40 yaş arasındaki kadınlara özel bir saygı ve sevgim var. Onlar çok güzel insanlar. :)
14 Yorumla
Yay+1 yılEe linkim gelmedi benim?
u Yengeç+1 yıl
Yay+1 yılAhahaha :D insanın kendini tanıması böyle bir şey demek ki ayrıca günaydın ve teşekkürler hanımefendi :)
u Yengeç+1 yılGünaydın. Rica ederim 🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi patracım:
Ben ikizler burcuyum sevgimi bilen bilir ben değer veririm gerçekten karşılık görmesem bile değer veririm eğer seversem sevgim pistir benim böyle masum severim kedinin sütü sevdiği gibi ya da bir çocuğun oyuncağını sevdiği gibi masum ve temiz bir o kadarda bağlı.
Sevgim kördür benim görmez sağırdır duymaz dilsizdir konuşmaz hissizdir.
İkizler Burcu’ndan görüp görebileceğiniz en iyi sevgiyi görürsünüz aslında biz dengesiz olarak bir neresini istediğimizi bilmediğimiz ile yargılarlar bizi ama öyle değil ne istediğimi çok iyi biliyorum ve olmayacağını da iyi biliyorum.
İnanılmaz sadık olurum normalde dışarı karşı mesela sert biriyimdir belli bir Çizgin vardır o çizgiden çıkma ama sevdiğin kişiye karşı aşırı duygu doluyumdur umutlu olursa onunla mutlu olurum havalara uçarım o üzülürse oturur onunla hüngür hüngür ağlayabilirim.
Ama o kadar değer veririm ki karşı taraf beni kazanmak için çaba harcamaya gerek duymazdı ben bunun önüne geçemiyorum.
Ya da demekki gerçekten iğrençti ki sinirlenecek biriyim ki benim istediklerim beni istemiyor beni isteyenleri ben istemiyorum böyle devam edip gidecek galiba.
Mesela yemek yerim aklıma o gelir derim hani acaba aç mı?
Biz de tuhaf olan duruş aslında tok olduğunu biliyorum çünkü hayatta kendini aç bırakacak biri değil iki eli kanda olsa dahi gider güzelce yemeğini ye sonra gider pisliği bulaşır ama karnına asla bırakmaz bunu bildiğim halde endişe duyuyorum aç olmasından.
Ya da mesela gün içinde bazı ürperti geliyor gibi bir şey oluyor korkuyorum acaba diyorum bir şey mi oldu bir haber alamıyorum yazamıyorum konuşamıyorum.
Serince endişe ediyorum ona bir şey olması düşüncesi beni korkutuyor gözümü doldurmaya yetiyor ben normalde ağlayan birisi değilim asla kolay alamam ama sadece sevdiğim insana bir şey olma düşüncesi benim aklıma daha gelse Üzülüyorum ben elimde olan bir şey değil.
Ama beni sevip bana itiraf eden benim reddettim insanlar ile yine de şu an arkadaşım çünkü eğer onlar ile irtibatımı hepten kesersem çok üzülecekler ben kimseyi üzmek istemiyorum kimsenin o günahını ben boynuma almak istemiyorum.
Sevdiğim zaman gerçekten karşı tarafa hayranlık ve bağlılık duyduğum zaman karşılık beklemiyorum sevgililik flört ya da herhangi ciddi bir beklenti içine girmiyorum istediğim tek şey gerçekten ihtiyacım oldu sana ufak bir sohbeti kendinden mahrum etmese dahi yeter.
Bir de ben biraz eski kafa seviyorum mesela ben anlattığım zaman insanlar bana genelde saplantılı diyorlar halbuki bilmiyorlar ki gerçek sevmek değil olur sevmek aslında değer vermektir şimdiki Sevmeler hep şöyle işte Instagram biyografisinde baş harfini yazmak takipleşmek gidip kafede bir şeyler içmek ya da işte birbirlerine mesaj atmak şimdiki sevgiler böyle ama böyle sevgi olmaz Buda acı bir gerçek eğer birini seviyorsan onu sadece o olduğu için seveceksin parası için değil ya da dış görünüşü kasları için değil sana vaad ettikleri İçin değil sadece onu olduğu için seveceksin sana iyi geldiği için seveceksin onunla vakit geçirmeyi sevdiğin için seveceksin.
Mesela ben bu suçunu kabul ediyorum ben bana mutluluk huzur güzel bir yaşam vaat eden insanları sevemiyorum benim içinde çok kötü tarafı tetiklemesi gerek kötü tarafı tetiklesin ki ben onu arzulayabilirim yoksa olmuyor ben de de yaramazlık var ben bunu kabul ediyorum ama her şeye rağmen her ne olursa olsun galiba seviyorum birazcık şu kadarcık azıcık toz kadar oksijen kadar minicik.🤏🤏😂
Sevdiğim zaman asla karşı tarafın yaşını gözetmem boyunu gözetmem dinini dilini ırkını kilosunu ailesini maddi imkanlarını bunlar beni ilgilendirmez ben bunları değil onun bana nasıl geldiğini seviyorum bana iyi mi gelir kötü mü geliyor sadece buna bakıyorum benim içimdeki o tarif edilemez hissi tetikliyor mu ona bakıyorum.
İşte ikizler böyle sever çocuk kadar saf milyarderler kadar zengin ayyaşların içkilerine sahip çıktığı kadar içten içe sahiplenici daha çok sayabilirim ama pek uzatmaya da gerek yok işte ikizler böyle sever yani ben böyle seviyorum bilmiyorum öbürlerini.
Galiba Sevmek burç ile alakalı değil tamamen kişinin karakteri yaşadıkları ile alakalı evet ben hayatımı tamamen başka bir adamın üzerine kurma çünkü hayat benim hayatım benim ad üstünde bana ait ben yaşayacağım ama arada bir yazsa mesela bir nasılsın yazsa bunu o kadar şu an ihtiyacım var ki inanılmaz bir dönemden geçiyorum son birkaç aydır hatta son iki yıldır gibi bir süre benim adaptasyonm çok kötüdür sürekli bir şeyler değişiyor ben sürekli bir şeyleri adapte olmaya çalışıyorum her şey üstüste geliyor ama o yok mesa şöyle bir şey çok isterdim gün boyu rahatsız etmem ama gece sadece ufak bir sohbet etmek gerçekten isterdim beklentisiz seviyorum galiba ondan kaybediyorum.
Ama yinede yetiyor işte iyi olduğunu biliyorum iyi yani yaşıyor herhangi bir sorun yok sıkıntı yok sağlığı iyi tamam o tamamsa ben de tamam mı bu kadar basit sonuçta her insan sevdiğine kavuşmıyor değil mi?
Bazen sadece seversin ama sadece seversin karşılık beklemeden hiçbir şey beklemeden insanlar sana saplantılı der platonik değer deli der ama aslında sen içindeki seni bilirsin ve bu sana yeter uzaktan uzaktan dokunmadan konuşmadan seversin bazen hayat bunu yapmak zorunda bırakır.
İşte ikizler böyle sever patra😇45 Yorumla
u Yengeç+1 yılAh bebeğim sen kitap yazmışşın😍hiç böyle seven ikizler görmedim yükselenini biliyormusun
Balık+1 yılYengeç yükselenim😊
u Yengeç+1 yılBukadar duygusallık yengeçten geliyor ikizlerden değil. bilgin olsun😃
Balık+1 yılİkizler nasıl severmiş bir gönderisini atmadın patra😂
Balık+1 yılteşekkür ederim
+1 yılAslanlar tutkulu sever, kendinden çok sevdiceğini düşünür, aşırı fedakardır onu biliyorum.
35 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılBir aslan hayranı bunları sevdi🙂
Aslan+1 yılTeşekkürler çok doğru 😄🌸
Aslan+1 yıl💕🌸
u Yengeç+1 yıl💞 🌸
+1 yılKoc burcu sevdiginde asik oldugunda toprakta bu isi bitiren bir burctur.. sonuna kadar alir tatli tatli yaslanirlar.. ve sona ulasirlar. Koc tek eslidir her zaman yasantisinda baska bir kadin girdisi olmaz. Net ! Sadiktir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılVay yengeçler güzelmiş gadası. Her kadının hayalindeki erkek tipi, kadınlar kendileri için yemek yapan erkekleri çok severler.
13 Yorumla
Boğa+1 yılBoğa burcu 🙃
u Yengeç+1 yıl
Boğa+1 yıl🤗🤗
+1 yılBir yengeç olarak selam ✌🏻😄
Güzel sevgi anlayışımız var ama bazen dozu kaçırıyoruz bence🙄 .13 Yorumla
u Yengeç+1 yılSelam yengeç bey 🙂katılıyorum ama napalım huylu huyundan vazgeçmiyor 😎
Yengeç+1 yılHaklısınız. Her seferinde biraz ciddi olucam diyorum insanlara karşı ciddi yüzü pek gülmeyen ben, Sevdiğim de sırıtıyorum 😕 neyse gözlükleri takalım 😎
u Yengeç+1 yılAhahah güldürdün beni gece gece 😄
+1 yılBu sorunun altına sevgilimizin burcunu mu bırakmamız kendimizin burcunu mu bırakmamız lazım? 🙈
21 Yorumla
u Yengeç+1 yılHangisini isterseniz
Boğa burcu yanlızlık tek hedefim hayallerimi bile tek kişilik kuruyorum
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
+1 yılTerazi kadını ölümüne severde bakalım ne demiş terazi için
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Terazi+1 yılÇok doğru sevdiğim insana güzel hitaplar kullanırım sadece ona özel
Teşekkürler
u Yengeç+1 yılRicalar.
Alırım bir oğlak. Sevmeyi biliyor muyum bakım bı😂😂
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılBak bakalım🙂
+1 yılKovalar genelde zeka olarak mantık olarak düşünür öyle sever
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Balık+1 yılGayet iyi miş bence dimi Yani cidden hepsi doğru jssj romantik değilim görünürüm ama incelik çok yaparım
+1 yılBazı burçlar sadece kendini sever " Boğa" gibi bazıları da herkesi sever ucu yok " Yay, Aslan, koç " gibi.
10 YorumlaDelikanlı adam güzel sever naif sever burçtan felan anlamam
10 Yorumla
+1 yılBen aşkı umursamadığım için koç nasıl sever onu bile bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılYengeç deli gibi ve ölümüne... Ama eskide kaldi artık böyle yapmamalı böyle sevdikçe kaybediyor
10 Yorumla
+1 yılBaşağın sevgisini hiç bir insan kaldıramaz inanamaz
10 Yorumla
+1 yılYengeç, aşırı duygusallığımızdan başa belayız biraz😔
10 Yorumlayengecim ve bunları yaptığımdan haberim yoktu teşekkür ederim ama itiraf edeyim içimde yapma isteği var :D
10 YorumlaBoğa burcu devrimi ona tutulur asla bırakmak istemez karşı taraf bırakınca baya üzülür ve herkese karşı güveni kırılır😢😢
10 YorumlaKoç burcuyum işten eve gelirken 10 tane adama aşık oluyom götüm başım ayrı oynuyor bana göre değil valla
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Balık. Ayaklı romantizm.
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılRicalar.
Astroloji & Burçlar konusunda 307 cevap paylaştı. Terazi , birde kova rica etsem? 🙄
14 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılRica ederim
Oğlağım herkesi layığıyla sevmeyi tercih ediyorum
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
+1 yılGüneş: İkizler
Yükselen: Yengeç
Ay: Akrep14 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
İkizler+1 yılYengeç daha yakın 😃😃
u Yengeç+1 yıl
İkizler+1 yılİkizler ve yengeç karışımıyım o zaman, biraz da akrep 😃😃
Astroloji & Burçlar konusunda 377 cevap paylaştı. Bende bir yengeç burcuyum yazılanların hepsi harfi harfine doğru fazla ilgili oluyoruz
22 Yorumla
Yengeç+1 yılSenin yengeç olduğunu bilmiyordum 😄
+1 yılikizler..
siz söyleyin :)11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir akrep yorumu gönder bakiiim
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılGünaydın böc.🙄
+1 yılYengeç😌salya sümük 🙈🙈🙈
10 YorumlaŞimdi öğrendim ben yengeç değilmişim fkdkfkdk
10 Yorumla
+1 yılYengeç burcuyum ve görselde yazılanlar doğru.
10 YorumlaKişiden kişiye değişir bence.
10 Yorumla
+1 yılKalbi güzel olan güzel sever arkadaşım
10 Yorumla
+1 yılAkrep :))
26 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Yay+1 yılAslanların dikkatine 😁 :))
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yıl🙈🙈
Yay+1 yılTeşekkürler :) mutlu akşamlar 🌸
Akrep+1 yılAkrep...
Astroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. Başak 🙂
21 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
+1 yılKova..
24 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yılFena değilmiş.
u Yengeç+1 yılFena değilki🙂
Oğlak+1 yılSanatçı bir ruhum varmış bunuda öğrenmiş oldum : )
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslan
23 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Aslan+1 yılÇok iyi
u Yengeç+1 yıl😎
+1 yılÖyle sever işte canı isterse
10 Yorumla
+1 yılYay🏹
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Koç+1 yılEmeğin için sağol 🙏🏻
u Yengeç+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Başak :))
11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
+1 yılikizler :D
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yıl
Aslan+1 yılaşşırı iyi ya
+1 yılAslan burcu..
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Aslan+1 yılDoğru. bilgilenditme için teşekkürler
u Yengeç+1 yılRicalar.
Aslan.
11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
+1 yılYay burcu.
11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Terazi.
11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Koç burcu
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Astroloji & Burçlar konusunda 742 cevap paylaştı. Terazi 😊
14 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılGünaydın 🙂
u Yengeç+1 yıl🤗
Akrepler guzel sever
11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Aslan
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
+1 yılakrebim
11 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
terazi
16 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılTabiki benim ilgimi koç çekti az kalsın yengeç yerine onu koyacaktim😄
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılRica ederim.
Akreppp☺☺
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
u Yengeç+1 yılRica ederim.
Akrep
12 Yorumla
u Yengeç+1 yıl
Başak
13 Yorumla
u Yengeç+1 yıl