Daha önce evliliğinde travma yaşamış aşka inancı kalmamış erkek nasıl yeniden inanır? Özellikle başaklar ve astrolojiyle ilgilenenler yorum yapsın
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Başak erkekleri genelde romantik olurlar bu yüzden aşkı, sevmeyi, sevilmeyi, değer vermeyi ve aynı şekilde değer görmeyi severler. Bu zamana kadar ikili ilişkim olmadı hiçbir başak erkeğiyle fakat bence 12 burç arasında kolay bir şekilde yeniden aşka inandırabileceğin burçlar arasında başaklar yer alabilir. Önemli olan ona gerçekten değer verdiğini hissettirebilmen. :)
Yani sadece size şunu soyleyeyim, sevmek isteyen sever, gelmek isteyen gelir, inanmak isteyen inanır. Naz niyaz eden, bahaneler üreten, sevgi adına umutsuz olan insan henüz aşka hazır değildir. Hiç zorlamayın. O kanaldan bir şey çıkmaz. Emek sarfederseniz siz kaybedersiniz.
Duygularınızı ve beklentilerinizi açık açık dile getirin. Ona karşı net olun. O size karşı net olursa devam edin. Ama belirsiz davranırsa resti çekin. Yoksa sonra üzülen siz olursunuz.
Başak erkeğiyim dediğin kişiyim diyebilirim ve inancım yok o bakımdan asla geri gelmez sadece aşıkmış gibi davranır fakat değerini de verir ama asla gerçekten seviyor musun bilmez hep içinde şüphe kalır
Peki ilgileniyorsa, neler yaptıgımı soruyorsa?
inanmak istiyordur belki de
İstek attım size
Cevap
9Cevap
Bence genel olarak uzak dur bu burçtan en sağlıklısı bile depresif seni dibe çeker senin de hayat enerjini sömürür
bir erkek bir kere bu travma yı yaşadıysa b, r daha bu güveni asla yeniden tahsis edemez etmez
sadece senin değil onun da istemesiyle olur böyle şeyler.
keşke beni de aşka inandırcak birisi olsa, hemen inanırdım
Başak olur baska bir burç olur aşka küsmüş insan kolay kolay güvenemiyor kendimden biliyorum
Başak erkeği olmasıyla konuyu ele alırsan bi bk yapamazsın
Tamam siz başak erkeği olarak düşünmeden ele alın o halde.
biraz zor çünkü başak kafasında binbir türlü planı halihazırda kurabilir, ruhunuz bile duymaz..
Anlamaya baslıyorum artık :)
o da sizi anlıyorsa ne mutlu size. sevginin temel yolu anlaşabilmek.
Size yazabilir miyim istek atıp, konusabilir miyiz
Başak zor kendimden biliyorum
Zor ama ilgilendiği nasıl anlaşılır
Nasıl yani
Aynı fikirde olmak olarak katılmak mı
Başlarda yanıt veriyordu
Bir gün ikimiz de aynı yerdeymişiz ben onun yüzünü görmedim yana dönüktü, yanında arkadaşı vardı konuşurlarken önünden geçtim durup bana baktı uzun uzun
Bu da sevdaya dahil mi.
Başlarda çok sevgisini gösterirken şimdi kapılmak istemiyor gibi, hep travmam var güvenmiyorum diyor
Yazabilir miyim istek attım
İşin zor bir kitabı iki kere okumayız biz
Gerçek aşksa olabilir
Hayır. ...
İnanmaz
Domuz buyusu
Büyü olmaz tüyo ver
Bunlar bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?