Aslan burçları sürekli övülmekten çok hoşlanıyorlar bence ama ikili ilişkilerde de böyle olur mu ya sizce? Yakışıklı ve efendi biri övebileceğim çok şey var aslında ama şımarır mı :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Ahh bayılırlar)) aslında görünürde hiç oralı değilmiş gibi davranacak ama içten içten hoşnut olacak sana karşı abartma vssler diyecek.
Ormanın kralı kendisinin olduğunu ilan eden Aslan erkeği herkes önümde diz çöksün edasıyla dolandığını biliyoruz sanırım ))
Bence sen övmekten yılma o red etsede sana geri dönüşleri mükemmel olacaktır 🍒40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimi sever kimi sevmez. Övmek için övme ve bence övme bile. Aslan savaşmak kendini ispatlamak ister. Bırak çabalasın. Başımda var bitane. Yaka silktimmmmmmm
51 Yorumla
Başak+1 yılsürekli övmek zararlı aslında. arada eleştri yapmak lazım
+1 yılÖv öv kendimden biliyorum bulutların üstüne çıkıyoruz, övülünce çok mutlu oluyoruz
ama içinden gelerek öv. Sadece övmek için övme anlaşılırsa kırılır.20 Yorumla
Sürekli översen yapmacıklaşır olay ve o da bunu anlar herhalde. Bazı özelliklerini sevdiğini söylersin o an mutlu olur ama dakika başı bir şeyleri översen yapmacık olduğunu anlar ve itici gelebilir. Yani bana oyle olurdu anlardim yapmacik oldugunu bu da itici gelirdi - Aslanım
23 Yorumla
Aslan+1 yılBu arada herkes aslanmi uzakdur egoisttir bencildir oyle olurlar boyle olurlar demiste herkes bir degil aslan diye dusman mi belliyceksiniz herkesi? Sacma bir dusunce her seyi burca baglayip ona gore hareket etmek aslanim ama egoistte degilim bencilde aslan diye kesinlikle oyle olacak diye bisi yok yani
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
66Cevap
+1 yılAslan burcunu kafanızda öyle bir şekle oturtmuşsunuz ki çok sığ. Övülmeyi her insan sever. Sürekli övülmek de yapmacık görünür. Övmüş olmak için övmek olur. Ben de aslan burcuyum. Övülmeyi pek sevmem mesela. Ufak iltifatlar yeterli ama o da içinden geldiğinde. Aslan size hep narsis, bencil, kibirli gelir. Hayatının merkezinde kendisi vardır kendine çok değer verir doğru, ama bir kere kalbini kazanırsan, sana hayatını yaşatır. O meşhur ''hayatının merkezi'' artık sen olursun. Sırf burç olarak bakarsak bu böyledir. Koruma içgüdüsü var bir de. Aslanı hoş tut derim ben. Bir kere kazandın mı kolay kolay kaybetmezsin.
24 Yorumla
Terazi+1 yıl
Terazi+1 yıl
+1 yılAslan burcu ile yıldızım hiç barışmadı. Annem ve arkadaşlarım genellikle aslan burcundan oluşuyor. Çevremdeki aslan burcu insanlardan bahsedeceğim ve hepsi böyle olmak zorunda değil. Birkaç defa övmüştüm, ve halen iyi davranışlarını da takdir ediyorum. Ancak aslan olan hangi tanıdığım varsa zaten o övgüyü ya da iltifatı kesinlikle söylemeliymişim gibi bir tavır takınıyorlar ve bu beni üzüyor. Çünkü yalnızca teşekkür etmelerini beklerken bu gereksiz özgüvenli ve itici davranışları hoşuma gitmiyor. Çok fazla anlatacağım birşey yok aslında. 3-4 yıldır aslan burcu olan birçok kişi ile ben ilişiğimi kestim. Bu seninde kesmen gerekir anlamına gelmez elbette 😂 . Boğa burcuyum bu arada. Boğa ve aslan arası ilişkileri bilen birisi varsa düzeltsin lütfen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslanlar övülmekten çok hoşlanır fakat bunu yaparken kendi değerini düşürmemen gerekir yoksa aslanların gözünde ezik konumuna düşebilirsin. Tabi bu övgü yapmacık bir şekilde de olmamalı. Ve ortama uygun esprilerle espri yeteneğini kullanarak onu cezbedebilirsin. Bundan çok hoşlanırlar. Kavga ettiğiniz zaman da onun gözünde mutlaka o haklıdır, sen haklı olsan bile konuyu tekrar dile getirmemelisin yoksa sinirleniyorlar. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Dipnot:Abim aslan burcu, sormak istediğin başka şey varsa yardımcı olurum😂00 Yorumla
+1 yılCanım aslan insanı haketmediği tüm övgülerden ve o'na ikiyüzlü biçimde dalkavukluk edenlerden tiksinir.
Bir de bu tipleri tanır. Karşında salak yok.
Çevresinde dolanmalarına o dalkavukların bir süre daha izin verir, daha doğrusu onlarla uğraşmaz bile!!
Sonra aniden temizlik yapar, dalkavukların sonu gelir.
Samimi takdirde bulunmak mühimdir.
Ben de Aslan insanı olarak belirttim.
İyi geceler.❣️❣️00 Yorumla
+1 yılBence bu burca göre değil, kişiden kişiye değişir. Ben aslan burcuyum ama övülmek benim için bir şey ifade etmiyor. En azından mutlu olmam için bir sebep değil. Ha anlık olarak bir şey yaptığımda yaptığım şeyin takdir edilmesi hoşuma gider.
Ama önceki ilişkimin bitme sebebi boyumun sürekli övülmesi. Bir süre sonra "acaba benimle sadece boyum için mi birlikte?" gibi soruları istemsizce soruyorum. Yani zaten "vaaaav, 187 erkekkkkk" diye dolaşan biri nasıl rahatsız etmeyebilir ki?00 YorumlaSürekli onu mutlu etmeye çalışarak mı gecireceksin günlerini? Işin gücün onu pohpohlamak mı olacak? Aslan sevgili yapma gafletinde bulunan biri olarak söylüyorum çekilecek dert değiller. Çocuk gibi ilgi ister vermediginde bir neden bulur tartışma çıkarır, bir aslanla asla huzur bulamazsın. Inanması güç ama tartışmadan haz alan ruh hastalarıdır kendileri.
00 Yorumla
+1 yılAslan burcundan adam olmaz. Vallahi billahi bir flörtüm vardı iliğimi sömürdü o kadar yordu ki yıldızlarımız uyuşmadı sanırım. Yani aslında aşırı iyi biri ama içinde bir başkası daha var. Herkesle konuşabilir flört edebilir güven de olmaz. Ben kendi burcum harika demiyorum ama aslan burçları adamı kanser ediyor gerçekten. Bir diğer kanser burç da yay burcu erkeği ne çektim be 🥲
00 Yorumla
+1 yılBir şey sorabilirimiyim?
“lütfen cevapsız bırakmayın”
Burçların insan karakterine olan etkisini “bilimsel” olarak açıklarmısınız Google’a bakıpta cevap verebilirsin ama bilimsel olarak açıklayın lütfen en az 4,5 milyar ışık yılı uzaklıkta olan yıldızlar insanların doğduğu güne göre karakterini kişiliğini huylarını nasıl belirliyor nasıl etkiliyor merak içindeyim.🤔🤔🤔00 Yorumla
+1 yılEvet aslan burçları övülmeye, çevresinden üstün olduğunu hissetmeye bayılır. Bu yüzden pohpohlanmak ve iltifatlar işe yarayabilir. Fakat her insanda olduğu gibi fazla ilgi cepte gorunmeye ve yeteri kadar değer gormemeye neden olur. Bu yüzden dozunda arasira iltifatlar etmen yeterli. Zaten biz erkeklere azcik ilgi bile yetiyor.
00 YorumlaEdersin tabi ya. Sürekli ASLANİM BENİM de sırtını sivazla.
Ama bunu saat başı yap. Nasıl mutlu olur. Hele birde yatak muhabbetiniz varsa süpersin Aslanım de her dakika oooo ondan mutlusu yok... Tövbe tövbe ya. Mutluluk için övmek mi gerek bak gözünun içine zaten seven seni mutlu olur. Ne söze ne harekete gerek kalır.00 Yorumla
+1 yılEvet, bir aslan burcu erkeği olarak övülmek hoşumuza gider, ancak öyle kuru boş şeyler için ve her zaman değil,, biz sadece hak ettiğimiz övgüyü görmek isteriz, fazlası ve abartilisi bizim hoşumuza asla gitmez,, hele hele bir amaca hizmet etmek için ovuldugumuzu anladığımız an, değil gemiler, limanlar yanar bizde.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Aslan burcu kadını tanıdım bu hayatta tanımaz olaydım. Başlarım övülmesine tam bir bencildi ego desen ohoooo. Sen doğal davran derim. Yeri geldiğinde översin.
411 Yorumla
Yay+1 yılOnlar aslan değil sırtlan. Pabucumun kralları eğer hassas bi insansan ondan uzak dur. Çünkü onların egoları dışında hiçbir duyguları yoktur. seni harcar benden söylemesi
Yay+1 yılCanımız aynı yerden yanmış desene 😂💔
Yay+1 yıl@MustiEmre kahpe kader.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurç fark etmeksizin Bi insanı asla çok övme bence tecrübeyle sabit popişleri kalkar ve seni kendinden aşağı görür sonra terk eder çok yaşadım övdüğüm erkek arkadaşlarım benden ayrıldı sonra geri döndüler bir tanesi de popişinin çok kalktığını beni cepte gördüğünü itiraf etmişti hatta
00 YorumlaAslan burcu övülmeyi sevmez taktir edilmeyi sever yani burçla ilgili değil kimi sürekli översen 1 gün övmesen garipser bişeyler oldu sana düşünür sıkar bir yerden sonra yapma sakın öyle şey
20 Yorumla
+1 yılBence ederi kadar sevgini göster içinden nasıl geliyorsa öyle davran çok yüz verme. Ya da hiçbir şey yapma bırak sinir olsun 😂genelde ben öyle yapıyordum sinir et bence😂o senin değerini anlar. Bir şey sormak istiyorum o kişi de çapkın mı hep seni kıskandırmak mı istiyor mesela çapkın mı?
20 YorumlaBende aslan burcuyum. Sürekli övgü boğar beni, ne ise o olsun isterim karşımdaki insan. Abartmasın. Sürekli aynı, benzer şeyler sıkar herkesi bence. Hediyeleri sürprizleri abartabilir, onlarda sorun yok😅🤫
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAslan burclarindan gözün korkmasin. Merak etme olgun akli basinda biriyse egosu veya övülmesinde sorun olmaz. Benimkide aslan burcu bende koc tabi severiz egolanmayi. Kaldiririz sık sık totomuzu. Bir sorunda olmuyor😂
00 Yorumla
+1 yılBurca göre yaparsan duvara toslarsin cünkü doğum haritasında başka burcun etkisinde olabilir v. s aslana göre yapma hatta burca göre yapma. Mantıklı davran, dengeli davran. İltifat da et istediğinde, takdir et ama aslan burcu diye ekstra övgulere boğayım deme ters tepebilir. Ya da p. p su kalkabilir...
10 YorumlaKimseye olduğundan fazla ne değer nede övgü yapma sonra seni beğenmez ya da havaya girer nedir bu insanları mutlu etme çabası hoş etme çabası et et ama hakedene hak ettiği kadar demedi deme sonra seni beğenmez haberin olsun insan oğlu öyledir fazla değer başını eğer tecrübe ile yazıyorum yaşım 42 göbeğimi karşıyarak ya da ağzımı yamultarak değil samimi bir şekilde saygılar ve sevgiyle kalın
00 Yorumla
+1 yılAslan burcu devamlı bu ilgiyi ister ve ilginin ayarını kaçırırsan zeki olduğu için bunu farkeder ve senden soğur sana tavsiyem her zaman doğal ol doğru kişi seni zaten bulur
00 Yorumla
+1 yılŞımarmaz
Çünkü buna ihtiyacı var ne kadar oversen o kadar yaklaşır sana
Yaptığı makarnayı içtiği suyu bile öv
Özellikle kalabalıkta yücelt onu00 Yorumla
+1 yılBen aslan kadınıyım evet övülmek isterim ama karşımdaki erkeğin başka huyları daha çok dikkatimi çeker cömert oluşu, espiri kabiliyeti, hoş görülü olması vs.
00 Yorumla
+1 yılÖvmek istiyorsanız övün tabi; o erkek siz kadınsınız diye illa o her şeyi yapacak, siz şımaracaksınız diye bir şey yok. TC kızı ilgi gösterin, sevin bee.
00 Yorumla
+1 yılSen yanındasın diye, seninle olmaktan mutşu olmuyorsa onu övüp mutlu etsen ne olacak ki bu seni yapmacıklaştıracak onun gözünde doğal olmayacaksın ve bir süre sonra kendinde bu durumdan sıkılacaksın
00 YorumlaGevşek biri değilse kararında ara ara yap. Göreceksin ister istemez oda seni öldüğünü göreceksin ama dikkat et kadın duyduğundwn etkilenir miş. Sonra başka kadınlar asılır eşine
00 YorumlaAffedersin de g*tünü kaldıracan sonra baş edemez olacan
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖv tabi iyice kibirlensin. Bu aslan burçları statü olarak kendisinden aşağıdaki kişileri partner olarak seçermiş bu arada bilgin olsun:)
Övgü budalası insanları morartmaya bayılırım ayrıca. Onları i*tin g*ötüne sokmak favorimdir 😂😂10 Yorumla
+1 yılAslan ise uzak dur ya.. ömrünü yer valla
Bencilin teki oluyorlar 😅😅... Yani hep ben odaklilar. Sen yok yani110 Yorumla
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl
+1 yılbenimde karşımda ki kişi hangi burç olursa olsun övmeyi severim 😀 değerli ise benim için tabii
20 YorumlaHahahah ben ve eşim, ikimizde aslanız. 'Ben daha iyiyim' adlı soğuk savaşın içerisindeyiz hep😂🤣 Övmek net işe yarar 😉😊
00 Yorumla
+1 yılSürekli övmek adamı bitirir. Arada yaparsın +eleştiri. Sevgilimde aslan, övülmeyi değilde takdir edilmeyi severler.
00 Yorumla
+1 yılburç olayları tamamen saçmalık. her insan bundan hoşlanmaz. üstelik sürekli övmekte genel olarak insanı soğutur.
00 Yorumla
+1 yılBen artık yaşadıklarımdan sonra bir kadın olarak aslan burcunu görür görmez övmek değil sövmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi burca bağlayan insanlar… Sadece burcuna göre davranırsan eninde sonunda patlar. Ayrıca kim olursa olsun gereğinden fazla översen ters teper.
00 Yorumla
+1 yılBayılırlar ruhları okşanır ama o kadar da abartma dozunda olmalı.. Belki övgü vermemen onu sana daha çok bağlar
00 Yorumla
+1 yılGereksiz durumlarda ovdugun zaman egosu artar sonra seni gözü görmez. Çünkü kendini cok yükseklerde gormeye baslamistir. Denge önemli
00 Yorumla
+1 yılBı aslan kadını olarak sürekli ovulmek gerçekçi gelmez , yerinde ve ayarında yapıldığında iyi sonuçlar alırsın
00 YorumlaAslan burcu övünmegi sever her insan gibi ama ona aslında onun kendisin kişiligini anlarmak gerekir daha çok sever
00 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum tam tersi övülmeye sevmem ama ilgiyi severim her erkek aslında kadınlar gibi karşı cinsten de ilgi ister net
00 YorumlaBurç ile alakalı değil, kişilik karakter meselesi knk. Öğrenin artık.
10 Yorumla
+1 yılSurekli burclar uzerinden yorum ve genelleme yapanlari bi guzel tutup sk. ebilsem keske
10 Yorumla
+1 yılBen sürekli övülmekten hoşlanmam, karşımdakine uygun övgü bulamazsam daralıyorum.
10 YorumlaÖzgüvenini tavan yaparsın bukadar iyiysem herkesi elde edebilirim diye düşünür sonrası malum:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de Aslan erkeğiyle deneyimim olmuştu. Evet biraz pohpohlanmayı sever. Ama asıl benden istediği ona baş eğmem. Uslu biri olacaktım ne derse o. Narin savunmasız olacaktım o bir Aslan olarak Aslan gibi beni koruyacaktı. Bilmiyor ki ben Yay Burcu ve yükselenim Aslan. Yani bunlar bana sökmez bende yol verdim.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılAslansa sahte iltifatı anlar ters teper yapma gayet doğal ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aslan burcuyum ama surekli ovulmeyi popohlanmayi sevmem normal davransin yeter onun nasil biri oldugunu coz ondan sonra oyle davran
20 Yorumla
+1 yılMantıklı, surekli aslansin kaplansin yaparsin de. Hgfds
10 Yorumla
+1 yılG@tünü kaldırırsın daha indiremezsin bu net ve kesin. Kendi kendini bitirirsin kısaca
10 YorumlaEvet bayılırlar ama abartmamak lazım bende aslanim:)
00 Yorumla
+1 yılŞu hayatta burçlar kadar saçma bir şey varsa o da burçlara inanan insanlar.
00 YorumlaNe aslan düşmanı varmış be 😄 Genelleme yapmayın boğulursunuz
00 YorumlaBen aslan burcuyum. Tabikide hoşuma gider ama abartma fazlada
00 Yorumla
+1 yılEvet geneli hoşlanır ama bunu abartmadan yapmalısın yoksa şımarıyorlar
10 Yorumla
+1 yılTabiki hayır övme kendini ağırdan sat o seni övmeli sen onu değil
07 Yorumla
Akrep+1 yıl? noluyor
Akrep+1 yılKızlar erkekleri degil erkrkler kızları över salak
Akrep+1 yılEvet var git terbiye öğren sen kizlara pislik denmez
Akrep+1 yılSen bir pisliksin defol sefil köpek
Akrep+1 yılHadsiz öküz ya sen kimsin.
Akrep+1 yılBu arada tatlım hicbir erkek ovülmeye o kadar merakli olmaz ve buna değmez birak o seni övsün
Akrep+1 yılSen hala yaziyon mu lan. Block
bende yengecim ilgiyi bende seviyorum ne olmuş kendini özel hissetmek aslana mı ait sadece :)
00 Yorumla
+1 yılAynen övülmeyi çok severler denemekten zarar gelmez
00 Yorumlaburca göre iliski şekillendirnek te ne bileyim 🤔😏
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılVeya önüne bir Ceylan at bak nasıl mutlu oluyor aslanım benim
00 Yorumla Hayır tabikide kendin ol içten samimi ol, iyi analiz et onu ona göre davran gerisi gelir zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla şımartmıcaksın agzına sıctıgında daha cok severler.. benimki öyle
sadece övgü yetmez onlar için20 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Flörtüm aslan burcu. Onu sürekli överek mutlu edebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler