Astroloji & Burçlar Boğa burcu erkeği nasıl evlenir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim ile 1,5 ilişkimiz var. Evlilikten ara ara bahsederiz. ikimizde 28 yaşındayız. Tipik bir boğa burcu erkeği nasıl evlenmeye karar verir? Boğa burcu erkeği nasıl evlenir? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tambirmarjinal Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Balık +1 yıl Boğa erkekleri kendiliğinden gelişen olayları seviyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet... Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% Kova +1 yıl Yahu şu burçlara ne çok takılıyorsunuz. Adam zamanı gelince teklif eder. Boğa diye 30 da teklif edicek diye bir kaide yok 0 0 Yorumla
MsTerapist Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 93% Oğlak +1 yıl yani boğa erkeği çok cinsellik düşkünü kolay evlenmez 0 0 Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% Kova +1 yıl Sevişmeyeceksin, ilgini keseceksin. ancak o zaman düşünür evlenmeyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilimde boğa burcu ama bizde işler tam tersi o evlenmeyi istiyor ben daha evlilik düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
WhereRUNow Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Boğa +1 yıl Ben de boğa burcuyum ama kişiden kişiye değişir tabii ki.Ben asla evlenmem diye düşünüyorum. Belki de hiç aşık olmadığım içindir. 0 0 Yorumla
Kobrabatuhan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Koç +1 yıl Akli varsa evlenmez evlilik erkek için yalan iftira nafaka ve başkasından çıkan çocuk başka bir şey değil 0 0 Yorumla
SjshshshshsAnN Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Boğa +1 yıl Ohoooo iş artik karakteri nasıl olurdan çıkmış hayat tercihlerine kadar gelmiş :d 0 0 Yorumla
Sinee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Burca göre karar verilmez ya 1 1 Yorumla karamsssss Koç +1 yıl Yok yok olurmu hayatimız neptüne ekvatora merküre bagli ne yaptın sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim tanıdığım kaç sene sevgili kaldı yinede evlenme teklifi etmedi sonra ayrıldılar:D 0 0 Yorumla
MİKROP06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% Oğlak +1 yıl Evlenmeden zeytinyağlı sarma yok sana de 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Artık karar versin yani.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl işte bir türlü karar veremiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka bu ilişki de cinsellik falan geçiyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boğa erkekleri kendiliğinden gelişen olayları seviyorlar
evet...
Yahu şu burçlara ne çok takılıyorsunuz. Adam zamanı gelince teklif eder. Boğa diye 30 da teklif edicek diye bir kaide yok
yani boğa erkeği çok cinsellik düşkünü kolay evlenmez
Sevişmeyeceksin, ilgini keseceksin. ancak o zaman düşünür evlenmeyi
Sevgilimde boğa burcu ama bizde işler tam tersi o evlenmeyi istiyor ben daha evlilik düşünmüyorum.
Ben de boğa burcuyum ama kişiden kişiye değişir tabii ki.
Ben asla evlenmem diye düşünüyorum. Belki de hiç aşık olmadığım içindir.
Akli varsa evlenmez evlilik erkek için yalan iftira nafaka ve başkasından çıkan çocuk başka bir şey değil
Ohoooo iş artik karakteri nasıl olurdan çıkmış hayat tercihlerine kadar gelmiş :d
Burca göre karar verilmez ya
Yok yok olurmu hayatimız neptüne ekvatora merküre bagli ne yaptın sen
benim tanıdığım kaç sene sevgili kaldı yinede evlenme teklifi etmedi sonra ayrıldılar:D
Kırmızı gelinlik ile evlenir
Evlenmeden zeytinyağlı sarma yok sana de 😂
akrep oldugum ıcın bılmıyorum
Artık karar versin yani..
işte bir türlü karar veremiyor
Kanka bu ilişki de cinsellik falan geçiyor mu