Balık burcu erkeği evliliğe nasıl ikna edilir?

Evet sevdiğim yakışıklı balık burcu erkeği bende ikizler burcu kadınıyım. uzun bir birlikteliğimiz var. İkimizde çalışıyorus madi konuda skntmızı yok. Önce yaşadığımızı anlatim... Beraber geziyoruz ben elini sımsıkı tutup senle evlensem şu parkta oynayan çocukların arasında bizimkiside olsa dedim şlapss diye öptüm oda yanağını sildi. Biraz daha yürüdük önümüze biberon çıktı öylece kaldırımın üstünde duruyor o biberonun üstüne basıp geçti ezdi bu konuları sonra konuşuruz eve gitmem lazım yorgunum kb bişey istiyonmu dedi öfkesi gözlerinden okunuyodu ama gizliyodu o an onu tanıyamadım bişey daha söylesem patlicak gibiydi sanki başka biriymiş gibi hem korktum hem üzüldüm heceleyerek yyok dedim oda tamam diyip gitti. normal konuştuğumuzda iyiyiz ama konu evlilikten açılınca hep benden kaçıyor. şimdi ben ne yapsam bunu evlenmeye teşvik ederim? Acaba başkasıylamı takılıyor😞 yoksa bendenmi tiksiniyor yaa😖 belkide çok işi vardır ya da aile. sel soenları vardır. Sağı solu belli olmayan gizemli bi adam ya ama çok seviyorum😞 Sevgili olarak kaldıkça elimden kaçıcakmış gibi hissediyorum. Hatta onla bunun kavgasınıda yaptım sen beni aldatıyon dimi sefersiz dedim hee aldatıyom üstüne bide senle takılıyom çünkü ben malım ya sende malsın buna rağmen hala benle çıkıyon dedi ben bi delirdim atladım üstüne suratını cırmaladım o an ki sinirle beni tek eliyle gırtlağımdan tutup duvara yapıştırdı hatta bi tane de geçiricekti suratıma ama kendini tuttu öfkesini bastırdı. Dişlerini sıkarak bide ölümcül bakışlar atarak ironi yapıyorum şakaydı bana iftira atmana gıcık olduğum için inadına söyledim. Diğer kızlarında a.. Koyim dedi yine sinir etti beni niye onların a.. Koyuyon dedim elini alnına koyup sinirini sakinlikle örtüp sen haklısın tamammı. Seni şüphe içinde bıraktığım için özür dilerim diyip sarıldı birazdaha gezdik sonra beni eve bırakıp gitti. Ama benim kalbim rahat değil Onu kocam yaparsam benim olursa kalbim rahat edicek huzurlu olucam. var mı balık erkeğiyle evlenen?
Balık burcu erkeği evliliğe nasıl ikna edilir?