Her burç kendine özgü özelliklerle doğar. Hepimizin bir amacı, görevi vardır. Burçların bulundukları elementlerde (ateş, su, toprak, hava) bu durumu büyük ölçüde etkiler. Birçok astrolog da gücümüzü bu elementlerden aldığımıza inanır. Peki senin burcunun özelliği nedir?
"Burcunun en güçlü özelliği nedir?" diye sorsak ne cevap verirdin?
Hava burcu olan ikizler kadınıyım.. Renkli, entelektüel, mantığı ön planda ve özgüveni yüksek olan biriyim.. Daha bir çok şey yazabilirdim ama tanıyan insanlar bilsinler mümkünse. Keyifli günler..
♋Burcumun bana etki eden en güçlü özelliği insanları bir görüşte çözmem tabiri caizse gözünden anlarım ve de bir takım iyi veya kötü olayları önceden hissetmemdir
Çok samimi içten duyguları olması ve kimse bir yengeç kadar ilgi dolu sahiplenici ve anaç duygulara sahip olamaz... yengeç bir anne olmak için varedilmistir... yuva konusuna çok önem göstermesi istesede istemesede güçlü bir özelliktir...
Empati derim.. kendimi herkesin yerine koyarım ama Duygusallıkta var tabi... herkesi kendim gibi sanmam bana bazen kaybettiriyor bir takım şeyleri...🦀😇