• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Yay burcu Erkeği Yorumu?

Halitdcbozkurt
Halitdcbozkurt Takip Et
Xper 2 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nelerden hoşlanır Nasıl kızları sever vb?
Yay burcu Erkeği Yorumu?
Sevgi Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Eskişehir_Beyefedisi
    Eskişehir_Beyefedisi Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    Yengeç
    +1 yıl

Yay Burcu Erkeği ve Özellikleri

Geniş ve büyük gözleri, dolgun dudakları ve çok sık kesmediği sakallarıyla yay burcu erkeği kalabalık içinde gayet net kendisini gösterir. Fiziksel özellikleri ve çekiciliğiyle ön plana çıkan yay burcu erkeği; saçı, sakalı genellikle dağınık olduğu için, salaş ve rahat bir görünüme sahiptir. Ancak pas parlak gözleri, etkileyici bakışları ve her daim gülümsemeye meyilli dudakları ile gayet çekicidir. Rahat tavırları ve yaşam görüşü gereğince klasik, janti giyim, kuşam yay burcu erkeğine pek uygun değildir. Spor yapan ve spor giyimi tercih ettiği için de gayet atletik yapılı ve uzun boylu oluşlarıyla dikkat çekerler. Modayı takip etmesi, şık görünmesi pek mümkün olmasa da, öz güvenli yürüyüşleri ve tavırlarıyla kendi giydikleri salaş, spor kıyafetleri moda haline getirirler.

Kültürlü ve bilgilidir!

Metroda, parkta, okulda teneffüste tarihi, sosyal, siyasi içerikli kitaplar okuyan bir erkek görürseniz, onun yay burcu erkeği olması çok muhtemeldir. Fazla romantik aşk kitaplarını okumayı tercih etmeyen yay burcu erkeği, sosyal olaylarla ilgili çok bilgi ve kültür sahibidir. İnternette, kitaplarda araştırma yapmayı seven, özellikle savaş dönemleri ve canlıların yaşamlarıyla ilgili belgesel filmlere meraklı olan yay burcu erkeği neredeyse her konuda bilgi sahibidir. Aslında yay burcu erkeği hayata dair her konuda aşırı meraklıdır ve bu merakının sonucunda da başarılı bir araştırmacıdır. İşte bu birikim de olaylara, durumlara, tüm canlılara karşı duyarlılık kazandırıyor. Belki de bu entelektüel kişiliğinin bir sonucu olarak yay burcu erkeği gayet zarif, kibar ve beyefendi tavırlıdır.

İyi niyetli ve cana yakındır!

Yay burcu erkeği kendini sevdiği ve kendine güvendiği için diğer canlıları da değerli görür ve onlara karşı cana yakın ve duyarlı davranır. Özel yaşamında ve iş hayatında gayet neşeli, canlı, enerjik olan yay burcu erkeğinin bu özellikleri kendinden memnun olmasından ileri geliyordur. “Mutlu insanlar, mutlu ederler” sözünün tam olarak karşılığı yay burcu erkekleridir. Çok ekstra durumlar dışında hiç kimse için kötü niyetli düşünmezler, yardım severdirler, ılımlı davranırlar. Neredeyse tüm insanlara ve canlılara değer veren, özen gösteren yay burcu erkeleri çevrelerindeki kişiler tarafından da sevilir, aranırlar. Çünkü sürekli ılımlı, olumlu, enerjik, hareket halinde oldukları için iletişim halinde olduğu kişiler de onların pozitif enerjisinden faydalanmak isterler.

Kapalı ortamda kalmaktan hoşlanmaz!

Yay burcu erkeği, sürekli gezmek, mekan değiştirmek, kırlarda, parklarda yürümek, dolaşmak ister. Bu sebeple de sabahtan akşama kadar ofiste, dört duvar arasında kalmak onlar için çok da uygun değildir. Hareketsiz, tek düze bir yaşam yay burcu erkeğini çok sıkar ve mümkün olan en kısa sürede oradan uzaklaşmak ister. İşte tam da bu bağlamda karamsar, içine kapanık, sıkıcı kişiler de yay burcu erkeğine çok itici gelir. İster arkadaş, ister sevgili, isterse de eş adayı olsun hareketsiz, durağan ve demoralize kişilerin yay burcu erkeğinin yaşamında yeri yoktur.

Çok iyi bir dosttur!

Herkes iyi niyetli, konuşkan, cana yakın, enerjik kişilerin kendi yaşamına girmesini arzu eder. Zira mutlu olmak herkesin hakkıdır. İşte tam da bu düzlemde bahsi geçen özellikler yay burcu erkeğine aittir. Bu sebeple de yay burcu erkeği herkes tarafından aranan dürüst, verimkar ve eğlenceli bir dosttur. Arkadaş canlısı tavırları, gerektiğinde her türlü fedakarlığı yapabileceğini her fırsatta göstermesi, dostlarının iyi ve refah içinde olmasını istemesiyle arana bir arkadaş, dost profilidir. Bununla birlikte sosyal olarak da aktif olduğundan nerede ne yenir, nerelerde gezilir, en iyi mekanlar neresi gibi soruların en doğru cevapları da yay burcu erkeğindedir. Bu sebeple de yay burcu erkeği asla yalnız ve arkadaşsız kalmaz.

Fazlasıyla dürüst ve doğrucudur!

Dürüstlük herkesin çevresindekilerde aradığı ve çoğunluğun da bulamadığı önemli bir özelliktir. Ancak ona fikri sorulmadığı halde bile ille de doğrucu olmak adına görüş bildirmek kimi zaman can sıkıcı, üzücü sonuçlara yol açabiliyor. İşte yay burcu erkeğinin yaşadığı sorun tam da bu şekilde gelişiyor. Zira yay burcu erkeği o kadar çok açık sözlü ki; bir arkadaşı saçına bir model uygulasın ya da yeni bir şey alsın olumlu, olumsuz gözetmeden görüşünü hemen belirtiyor. Ancak bu durum da kimi zaman üzücü, kırıcı olabiliyor. Sadece insanları mutlu etmek adına yalan söylemek, onları kandırmak, avutmak hiç de yay burcu erkeğine göre değil. Karşısındakinin fikrini, duygularını hiçe sayarcasına gösterilen dürüstlük her zaman takdir görmeyebiliyor. Dürüstlüğünden kaynaklı olarak da sıkı bir eleştirmen tavrı sergileyen yay burcu erkeği, hemen herkesi eleştirmeye bayılır. Bu bağlamda kendisiyle, fiziksel ve zihinsel özellikleriyle çok övündüğü ve onlardan çok memnun olduğu için de kendisinin eleştirilmesini de pek fazla umursamaz. Bu bakımdan eleştiriye açık birisi olduğunu söylemek mümkün. Hatta kendisi ve başkalarıyla ilgili bazı kusurlarla da rahatlıkla dalga geçer, başkalarının önemsediği konuları o hiç önemsemeden bunların esprisini bile yapabilir.

Para harcamayı sever!

Sevgilisine, eşine, ailesine, arkadaşlarına karşı çok cömert bir tutum sergileyen yay burcu erkeği, parasını sevdiklerine harcamaya bayılır. Elinde pek para tutamayan insanlara savurgan, müsrif gibi hitaplarda bulunur, ancak yay burcu erkeğinin durumu bunlardan bir tık daha ötededir. Zira söz konusu olan sevdikleriyse paranın hiçbir kıymeti yoktur. Bir aylık maaşını bir gecede sevgilisine harcayabilir.

Özgürlüğüne düşkündür!
    Yay burcu erkeği öz güveni ve öz saygısı çok yüksek bir kişidir. Bu bakımdan kendisiyle baş başa kalmaktan da hoşlanır. Özellikle tek başına kalıp kitap okumak, belgesel izlemek onun için çok büyük keyiftir. Böyle zamanlarda da rahatsız edilmekten, kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Onun kendisiyle geçirmesi gereken zamanları, sadece kendisini karar verebileceği bir yaşam alanı, planı vardır. İşte bu çizgilere, özgürlük alanının sınırlarına dikkat edilmelidir.

Yaya burcu erkeği ve aşk

Yay burcu erkeğine aşık olmak, aslında bir kumar oynamakla eş değerdedir. Zira sizi çok sevebilir, ölümüne bağlanabilir ya da siz hiç yokmuşsunuz gibi davranıp sizden ayrılmadan başkalarına da aşık olabilir. Özellikle özgürlüğüne fazla düşkün olması onu bir yandan çekici yaparken diğer yandan da ulaşılamaz ve elde tutulamaz hale getirir. Aşık olduğu andan itibaren çok sadık, canlı ve tutkulu olan yay burcu erkeği; dürüst, eğlenceli, flörtüz tutumlarıyla her kadını baştan çıkarıp kendisine aşık edebilir.

Yay burcu erkeğinin en olumlu özellikleri

Dürüst, güvenilir ve cana yakın oluşuyla bilinen yay burcu erkeği, sevgili ve dostluk ilişkilerinde sahiplenici, sorumluluk sahibi halleriyle herkesin gönlünü kazanır. Bilgili, kültürlü olması bir yana, sevdiklerine karşı aşırı cömert ve verimkar olması da yay burcu erkeğini vazgeçilmez hale getirir.

Yay burcu erkeğinin en olumsuz özellikleri

Yay burcu erkeği çok özgürlükçü ve başına buyruk, bireysel yaşamak, hareket etmekten yanadır. O kendisi bir şeye inanıyorsa gerçeğin ya da diğerlerinin ne düşündüğünün pek bir önemi yoktur. Bu bağlamda kendisini fazla beğenmiş bir kişilik sergilemesi ve savrukluk düzeyinde aşırı cömert olması da yay burcu erkelerinin olumsuz denilebilecek özellikleridir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

0

Cevap

• stingingirl
    stingingirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    Oğlak
    +1 yıl

Duygusal kızları sever ve biraz dini felsefe yapan kişilere bayılır

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yay burcu Erkeği Yorumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yay burcu erkeği hakkında yorumlar neler? 20 cevap verildi
Başak burcu Erkeği hakkındaki görüşleri alalımm? 7 cevap verildi
Terazi erkeğini yorumlar mısınız? 5 cevap verildi
Başak burcu erkeği hakkında ne söyleyebilirsiniz? 12 cevap verildi
Tıraş olan erkek karızması? 21 cevap verildi
Yay burcu erkeği nasıldır size göre? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨