Eveet bakalım çapkınlar çıksın ortaya. Valla eskiden olsa akrep derdim ama bence aslanlar daha çapkın ya. Hem kadını hem erkeği çok flörtöz :D Sizce hangisii?
İkizler kadını olarak Balık erkeği diyorum çünkü telefonunda bir sürü kız numarası var hepsi yazıyor bu sessize almış onları cevap vermiyor yolda bu kızlardan biriyle karşılaşınca kızlar gelip dudağına yakın yanağından öpüyorlar hep dokunur kızlar buna hatta sarılırlar. bi kere bunun kavgasını yaptım bana şunu demese kavga büyütücektim "askere gitmeden nişanlanalım gelince seni alıcam evlenicez tamammı" dedi bide "onlar evlenince çevremizde olmicak merak etme" dedi bende bunu duyunca bi eridim hep niye evlenmiyoz diye kızardım ona. mutluluktan 1saatt boyunca sarmaşık gibi sarılıp dudağından öptüm çocuğu😂 neyse askere gitmesine 2hafta kaldı 3gün sonra beni istemeye gelicek bi balığa vurulduysanız onu kendinize dikenli zincirle boynundan boynunuza bağlayın yoksa kayıp kaçarlar
Bence ikizler😂😂 bir arkadasim var ikizler burcu kız aynı anda 6 erkeği idare ediyor 😂😂 hepsine farklı bir eksiğini aldırıyor filan, beleş hayat sürüyor 😂😂