Evet kızlar bilgisi olan varsa özelliklerini ve hoşlandığı kadın tiplerini yazsın.
İkizler burcuyum❤
İkizler burcuyum❤
Balık burcu erkeği su grubunun bir üyesidir ve duygusallığı ya aslında duygusallağından çok maneviyatçılığı ile bilinir. Cömert erkeklerdir paranın dilinden anlar. İyi bir gözlemcidir ve sezileri çok kuvvetlidir en iyi oğlak boğa yengeç ve akrep kadınları ile anlaşır.
Onlar ile anlaşır ama İkizler kadını İle mükemmel olur Balık erkeği
Cevap
2Cevap
Balık burcuyum sarışın mavi gözlü beyaz tenli kızlardan hoşlanırım
Romantik ol, ilgiye boğ. Balık burcu olmaktan utanç duyuyorum şu özellikler yüzünden.
Balık erkekleri pek romantik ve ilgili ve duygusal değil ya benim tutulduğum çocuk balık burcu çok umursamaz mesaj atsam cevap vermez aynı ortamda olsak konuşmaz suratıma bakmaz ya telefonla oynar ya da sigara içmeye kapıya çıkar ailesi gidene kadar da kapıda durur bide yere bakan yürek yakan şeytandır o peşinde kaç tane kız vardır allah bilir😞
He o zaman koşarak kaç.
Nedenki
Uğraşma değmez
Başkalarımı kapsın onu uğraşmıyımda
Değmez
Sende bi balık olarak umursamazsın galiba
Eskiden değildim
Ne olduda umursamaz oldun canım anlatırmısın bana
Boşver
Anlatsan seve seve dinlerdim bebeğim sen bilirsin. Kendine iyi bak iyi geceler😘
Benim ikizler burcu kız arkadaşım var bunun balık burcu erkek sevgilisi var. Balık erkeğini ( Aynı kişiyi seviyorduk.) Sonuç olarak bence bazıları gayet sadık oluyor. Bu yüzden sevebilirsin.
balık burcu erkeği toksiktir gönül eğlendirir sarışın kızlardan hoşlanır ve genelde birden fazla kızlardan hoşlanır dikkat edin.
Balık etli kadınlardan hoşlanır 😂
Uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?