Bilen yazsın nolur küsen erkek nasıl eski haline geri döner? Tamam yaptım bi hata özrümü de diledim ama eskisi gibi davranmıyor bana
Düzelir
Düzelmez sal gitsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balık burcu erkekleri hemen alınabilir ve küsebilir. Bu nedenle karşı cinsin bu burca sahip erkekleri çok kızdırmaması ve uğraşmaması gerekmektedir. Balık burcu erkeği hayallerine ve hedeflerine önem göstermektedir. Onunla birlikte olacak kişinin de bu hedef ve hayallerine saygı duymasını ve inanmasını beklemektedir.
Balık burcuna sahip erkekler merhamet sahibi, sadık ve vicdan sahibi kadınlardan çok hoşlanmaktadır. Kendi karakteristik özellikleri ise fazla alıngan ve duygusal ve kırılgan yapıya sahip olmalarıdır. Bu sebepten dolayı kendisini çok sevecek olan, saygılı, dürüst ve hoşgörülü kadınlar ilgilerini çekmektedir. Balık burcu erkekleri hemen alınabilir ve küsebilir. Bu nedenle karşı cinsin bu burca sahip erkekleri çok kızdırmaması ve uğraşmaması gerekmektedir.
Balık burcu erkeği hayallerine ve hedeflerine önem göstermektedir. Onunla birlikte olacak kişinin de bu hedef ve hayallerine saygı duymasını ve inanmasını beklemektedir. Hisleri ile hareket eden ve duyguları hep belirgin seviyede olan kadınlar ile mükemmel bir çift olabilir. Yardımsever ve doğal kadınlar balık burcu erkeklerinin ilgisi çeker.
Balık Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları
Balık burcu erkeği sevgi için her türlü fedakarlığı yapar. Eğer balık burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız gerçekçi olmamanız gerekmektedir. Karşılık konuşup dert dinlemenizi ya da derdiniz varsa anlatmanızı beklerler. Bilim sohbetleri ya da mitolojik birçok hikaye balık burcu erkeklerin bayıldığı konulardır.
Kendi içlerine dönük bir yaşamları olduğundan ona destek veren kadınlar her zaman bir adım önde olmaktadır. Empati kurma yetenekleri çok güçlüdür. Bu nedenle sizi her konuda anlar ve sizden de onu anlamanızı bekler. Biraz sevgi ve şefkat gösterilmesi etkilemenin yollarından biridir. Kaba ve hümanist insan olmamanız gerekmektedir. Sinirli olduğu zaman üzerine gidilmesinden hoşnut olmazlar.
Balık burcu erkeği mi? Canım balık burcuyla alakalı bir sorum var hesabımda ona bir bak derim. Küstüyse sal gitsin. Balık burcu erkeğiyle uğraşılmaz.. Allah kurtarsın
yoo mükemmel biri benim sevdiğim adam balık burcu bende ikizler. hayatımda bu kadar mükemmel birini bulamazdım. asıl hayatında koyunlar kuzular öküzler ve yulaf beyinli boklu kovalar olan insanlara allah yardım etsin
Soruna baktımda.
Valla sen Balık burcunun kusurlarına bakma kendi burcunun ve kendinin kusurlarına bak kuyruk acınla gelip ona söyleyemedeğin şeyleri burda söyleme eski sevgilinin arkasındanda konuşma. Sen onun arkasında kalmışsınki unutamamışsın arkasından kinini kusurak kendini tatmin etmeye çalışıyorsun zehirli bi insansın sen. Asıl uzak durulması hatta sınır dışı edilmesi gereken sensin ve aslan burcun. Miyavlama KöpekBalıklarına. Kendini de bulunmaz hint kumaşı sanma senden zilyon tane var o adam bulmuştur senden daha iyisini unutmuştur seni. Bide abartmış bana saplantılı diye ya🤣🤣 lan bu adam tek kalemde siler herkezi sen kimsin? Tek başına takılmaktan mutlu olan soğuk bi adam senin gibi bi kedi yavrusunu naapsın alıp beslesinmi😂 bence onun gözünde sen hiç bi işe yaramazsın. Buarada onunda seni terk ettiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂🤣
Ne acı bilmediğin bir konu hakkında böyle konuşman? Eski sevgilim beni öldürmeye çalıştı. Dövdü. Tehtid etti. Polise gittiğimde korkmadığını söyledi. Çok acıttı dediklerin gerçekten bir hemcinsimin böyle şeyler demesi. Kim zehirli buradan görünüyor aslında. Ben sana herkes balık burcunu sevmek zorunda değil tarzında bir şey dememe rağmen dediğin şeyler karakterini belli ediyor.
Beddua etme. bi kişi sana bişey yaptı diye o kişinin dahil olduğu grup topluluk burç olsun vs olsun laf edemezsin o kişisel bi sorun bütün Balık burçları katil ya da cani değildir ama gizli piskopatlardır sevdiklerine candan davranır korurlar sen ona ne yaptında o sana saldırdı öldürmeye çalıştı
Belki ben sevdiğim adamla bütünleşmeyi seviyorum bireyselleğim bende ama adımın yanında sevdiğim adamın adının yazması hoşuma gidiyor onunla heryerde mutluyum ben niye bu seni çok gerdi ha
Diğer dediklerime bir şey diyemezsin bu şekilde konuşursun tabi :) konuş yarın bir gün ağlatmasın da kimse seni. Kötü bir niyetle demiyorum. Umarım böyle sesin çıkar hep. Çünkü sorduğun soru da sevgilin ya da her neyin oluyorsa ters yaptığı belli senin de şıklar olarak sal gitsin yazmandan düşüncelerin belli. E cevap verenlerde burç olarak nasıl birisi olduğunu yazmış. Artı olarak sen kendi sorunda sormuşsun balık burcu erkeği diye. Bende sana tecrübemi anlatmama rağmen eskiden yaşadığım şeyi yüzüme vurarak kendini haklı çıkarmaya çalıştın bence kim kedicik kim köpekbalığı belli yarın da seni miyavlatmasınlarda.
Sende adamla sevgili olup umut bağlatma sen onun duygularıyla oynarsan oda senin hayatınla oynar banada aynısı yapılsa bende aynı şeyi yapardım seviyorum diye yalan söyleyip kendinimi haklı çıkartmaya çalışıyon kusura bakmada o çocuk senin oyuncağın değil git oku aşk işlerine bulaşma sen bence aşkta toxicsin oku paranı kazan milletin duygularıyla oynayıp mağdur rolü yapma seviyorsan adam gibi sev sevemiyorsan hiç bulaşma
Benim 2 yıllık sevgilimdi ve başka kızla konuşmasını yakaladım hemde kötü bir şekilde. Sence ne yapmalıydım? Hayatımdan çıkarmak istedim çünkü benim bir gururum var ve kabul edilmez bir şey. Ve beni kaybedince gururuna yediremeyip hayatımı mahvetti. Senin en büyük sorunun bence bir şeyleri bilmeyip konuşup durman
Tam anlatmıyorsunki bilipte konuşalım yarım yamalak şeyler söylüyorsun bi ben bıraktım diyosun bi bende uzak olsun diyosun neden diye soranlarada egoist falan demişsin aldattı diye bişey yazmıyor orda bende yazdığın kadarıyla sana cevap verdim net anlatmaman ve benim bilmemem senin hatan
Sende anlatmadan b0k atma insanlara nedenin sebebin olsun söyle ona göre şu şöyle bu böyle de. bildiğim kadarıyla konuşuyorum bende. Sanada iyi akşamlar baby face
Ayrıca benimkide doktora yapıp amerikaya gidicek yazılım mühendisidir. tek çocuğunun geleceğini düşünen sen değilsin
Bir balık olarak eskiden olsa yapılana çok bir tepki vermem içime atardım. Ama bu huyumu değiştirdim yanlış bir durum varsa tepki gösteririm ve konuyu kapatırım hele özür dilemişse tamam artık normale dönerim. Bu burçtan nefret ediyorum bu kadar hayalperest bu kadar romantikte fazla bence
Ya normale dönmüyorsa ne yapmalı
İşteyken benle ilgilensin diye darladım sonra terk ettim no filan sildim sevdiğim için döndüm ama o soguk davranıyor 2 gündür
Aynen hatanın farkındayım ama seviyorum nasıl toparlicam:(
Baska biri var mıdır sence
Evet öfke problemi var genel
Aynen düzelirsek damarına basmam,😛🤟Akrep
Evet susup küsmeler olmasa her sey çok güzel 😃
Aynen ya tesekkür ederim görüşünüz için az da olsa sakinledim🙏😊
İnsallah 🙂
Cevap
1Cevap
Erkek adam küsmez kavga eder ama küsmez.
Oğlan da sıkıntı var.
Balık burcu erkeğiyle uğraşılmaz sal sal sal boşver
Burçlarla alakası yok bunun
Ne peki
Aynen ya herşeyi burca bağlıyorlar
Kaç bnce.. uğraşılmaz.
İyy en sevmediğim erkek tipi yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?