Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar, burçlar ve açıkçası ondan evvel, gök bilimleri aslında çok eski çağlardan beri insanların dikkatini çeken, araştırma konusun olan, Türk tarihinde de çok önem verilen bir olgu olmuştur. Gök bilimlerine tamamen inanmamayı ben bu yüzden de hiç anlayamadım. Hem çok ilgi çekici bir alan, hem de elde edilen bulgularla da görüyoruz ki hayatımızdaki birçok detaya da sahip olduğumuz burçlar çok doğru özellikleri de yansıtıyorlar.

Sorunuz ise çok güzel, kişilik ve hayatımıza dair olan dahil olduğumuz burçların etkisi yadsınamaz. Biliyorsunuz kova burcuna sahip kişiler 20 Ocak ile 18 Şubat arasında doğanlardır. Soruda ‘’ kova ‘’ detayını görünce de çok hoşuma gitti :) Çünkü bende bir kovayım ve burcumun çoğu özelliğini taşıyorum. Bu yüzden severek elimden geldiğince kova erkeklerini anlatmaya çalışacağım.

Kova burcu erkeklerinin genel özellikleri nelerdir?
Her burç dahil olduğu mevsimin özelliklerini kişilerde de yansıması vardır. Dolayısıyla Kova burçlarındaki erkeklerin de ilk görüşte soğuk ve mesafeli olması da bundandır.
Kova erkekleri kesinlikle idealisttir. Hayalleri uğruna azmeder ve asla hedeflerinden sapmazlar. Bu doğrultuda kesinlikle ellerinden geleni yaparlar, idealleriyle de mutlu olurlar.
Öte yandan, tuhaflıktan kesinlikle hoşlanır kova erkekleri. Farklı olmayı seven, farklılıkları kendilerine yakın görenlerdir. Bu ise tamamen istemsizdir ve tabiatlarının dünyaya yansımasıdır. Genelde de toplumda farklılıklarıyla göze çarpan kişilerdir kova erkekleri.
‘’ Ben ‘’ demeyi sever, kendilerini dünyanın merkezinde düşünürler. Kendilerini de özel görenlere muhakkak sempati duyarlar. Bu onların zaaflarındandır.
Şekilli de saç severiz :D Peki bu girizgahtan sonra Kova Erkeklerine daha yakından bakalım mı?
Kova erkekleri toplumda dikkat çekici görünmelerindeki yegane sebep farklı olmaları ve daima havalı olmalarıdır. Aslında bu onları hemen ilk görüşte ‘’ playboy ‘’ ön yargısıyla algılanmalarına yol açar :)) Dünyanın en yakışıklısı onlar değildir ama dikkat çektiklerinden dolayı, ilgi odağı olurlar ve toplumda tabiri caizse ‘’ şeytan tüyü var bunda ‘’ yakıştırmasına maruz kalırlar.
Öte yandan, kova erkekleri birçok manada bilgilidirler ve bu onları entelektüel ve kültürlü yapar. Onlarla geçirilen vakitte etrafındakiler asla ama asla sıkılmazlar. Ayrıca komik, eğlencelidirler de. Kültürlü derken, bilgiye aç olduklarına binaen zaten donanım anlamında da doludurlar, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz.
Neşe ve güler yüz onların kimlik addedilen özelliklerindendir. Daima güneş misali neşe saçarlar etraflarına, bu durumu yansıtıp etraflarını da mutlu etmekten hiç çekinmezler. Ne yaparsanız yapın onlarlayken gülersiniz ve tebessümlerinize engel olamazsınız. Bu açıdan geriden soğuk görünen kova erkekleri, tanımaya başlayınca anlaşmasının çok da zor olmadığı bir burç olarak karşınıza çıkar.
Adalet kavramı aslında Kova erkeklerinin hassas özelliklerindendir. Toplumda bir haksızlık varsa, biri el kaldırıyorsa ve biri ‘’ hayır, bu doğru olmamalı ‘’ diyorsa o muhtemelen bir kova erkeğidir. Aykırı görünmekten de çekinmezler zaten. Eşit, adil olmak onlara kendilerinin dışında insanlarda da görmek istedikleri durumlardır.
‘’ Ben biliyorum ‘’ kavramı Kova erkeklerinin en göze çarpan özelliklerindendir. Bunu bizzat kendimden de biliyorum, ‘’ ben biliyorum ‘’ derken, bunun karşılığı asla çok bilmişlik değildir, ama bir konuda konuşuyorsa bir kova erkeği, onu dinleyin, bilmiyorsa konuşmayacaktır zaten. Ben biliyorum demek için araştırır, öğrenir, bilgi edinir ve çaba sarf ederler. Bilgiye doyma süreçleri sonuca asla ulaşmaz çünkü daima öğrenmek isterler.
Kova erkeklerinin kıvrak zekaları vardır. Aslında bu toplumda en bilinen durumlardandır. ‘’ Dahi burç ‘’ lanse edildiğini muhakkak duymuşsunuzdur kova erkeklerinin. Engin Günaydın mesela bir kova erkeğidir, rol aldığı birbirinden çok farklı karakterlerde üstün başarı elde edip, bunu da kova erkeğine, zekasına yoranları çok duydum. Keza Tuncel Kurtiz de bir Kova erkeğiydi, mekanı cennet olsun. Onun da zekasının konuşulduğunu çok duydum. Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Justin Timberlake, Jules Verne, Charles Dickens, Galileo Galilei , Wolfgang Amadeus Mozart, Abraham Lincoln ve Charles Darwin gibi isimler de zekası, başarıları ve bilhassa ‘’ dahi ‘’ addedilen eserleriyle Kova erkekleridir. Ama bunun yanında yine kovalar aynı durumdan ötürü, ‘’ deli dahiler ‘’ olarak da anılmaktadır :)))
Kova burcu erkekleri sağduyulu, insancıl ve kesinlikle arkadaş canlısıdırlar. İlk evrede kolay edinilebilen arkadaşlar olsalar da sahip oldukları karmaşık karakter özellikleriyle de kesinlikle ön görülemez, kestirilemez ve ne yapacakları tahmin edilemezlerdir. İkili ilişkilerde bol bol şaşırırsınız yani onlarla iletişimdeyken :))
Azim ve irade onlardan sorulur! Kova erkekleri gerekten azimli, hırslı ama bu özelliklerin de onlara zarar vermesine izin vermeyen karakterlerdir. Eğer ki bir şeyi istiyorlarsa, yorulmadan istemeye devam edebilir, peşini bırakmadan çabalar ve hedefe giden yolda mutlu olurlar.
Kova erkeklerinin belirgin karakter özelliklerinden biri de ‘’ ütopik ‘’ dünyaya karşı ilgileridir. Ütopik, fantastik, bilimi zorlayan her detay onlar için ilgi çekicidir. Bu tip ilgi alanları neyi çağrıştırıyor? Yaratıcılık ve olmayana ulaşma arzusunu. Belki de bu özelliklerden dolayı Jules Verne’nin harika ütopik kitaplarını çocukluktan beri okuyor, Mozart’ın hala erişilemeyen harika eserlerine kulak kabartmaktayız.
Sahiplik, sorumluluk problemlerinin olması onlar adına ‘’ olumsuz ‘’ addedilebilir durumlardır. Yani açıkçası sorumluluk almaktan, sahiplenmekten korkmazlar ama kesinlikle temkinli olup çekimser davranırlar. Bu tabi ki sosyal ilişkileri, hayatın en önemli kararı olan evliliği de etkilemektedir. Yani kova erkeklerinin evlenmesi ‘’ çarçabuk ‘’ olan bir durum değildir asla :))
Yönetilmekten haz etmeyen kova erkeklerinin bu özellikleri iş hayatına da yansır. Yönetilmek ve kurallar arasına kısılmaktan çekinen kova erkekleri genelde daha serbest, daha hür ve sanatsal alanlarda başarılı olurlar. Resim, heykel gibi sanatsal alanlardaki yaratıcılığıyla göze çarpan kova erkeklerinin olması hiç de şaşırtıcı değildir bu yüzden.Evlilik demişken, kova erkeklerinin aşk hayatı nasıldır?

Aslında diğer tüm hava burçlarının da sahip olduğu özellikler gibi, kova erkeklerinin de akılla izah edilemeyen, uçuk, delicesine yoğun hisleri olsa da aşkı karmaşık bulurlar. Kendilerinin temel itibariyle karmaşık olduğunu unutup da hissederler hem de bunu :)) Çünkü onlar özgürlüğe aşıktır, hür olmaktan keyif alırlar ve kısıtlamalar onları boğar.
Kova erkekleri akıla ve bilmeye hayran olduklarına, karşısında bilgili kadınlar görmeyi arzularlar. Kendi ayakları üzerinde duran, ‘’ bilen ‘’ ve bildiğini yansıtan, ağırbaşlı ve olgun kadınlar hemen dikkatini çeker kova erkeklerinin. Yanında duran kadının bilgili, olgun ve hayatta dikkat çekici karakter özelliklere sahip olması kova erkeklerini gururlandıracak unsurlardandır. Bu detaylar benim de bir kova erkeği olarak hayatımın merkezindedir :))
Bakımlı, kendini bilen ve kariyer arzusu olan kadınlar da kova erkeklerinin dikkatini çekerler ve öyle insanlarla mutlu olabilirler. Çünkü kova erkekleri temel itibariyle her alanda ‘’ özenli ‘’ olmaya hayran kişilerdir. Yani görünüm olarak beklenti bu şekildedir kova erkeklerinin kriterlerinde.
İkili ilişkilerde karşısındaki kadın eğer ki sohbet ederken, mevzu olan konuya dair alt yapı sahibi, donanımlı biriyle kova erkekleri muhabbetten büyük keyif alır ve çok daha iyi anlaşırlar.Sona doğru gelirken sizin de sorunuzun temelini oluşturan ana unsur olan sadakat hususunda kova erkekleri nasıldır peki?
Kova erkekleri özgürlükleri sevdikleri gibi, karşısındaki hanımın da özgür olmasını severler ama en büyük zaaflarından biri sadakat görmek istemeleridir. Bu beklenen sadakati de aynen karşısına sunarlar çünkü her konuda olduğu gibi kova erkekleri burada da ‘’ adalet ‘’ duygusundan haz alırlar. Ben de öyleyimdir, ‘’ ne isem onu talep ederim ‘’ derim hep. Karşımızdaki insanlara güvenir, sevgimizi sunar ve sadakat bekleriz ama sadık olmak bizim için asla korku ve şüphe sebebi olmamalıdır. Çünkü kova erkekleri çok duygusal ve hassastırlardır da aynı zamanda. ‘’Karşısındaki kişi ne yapıyor, nerede, başkasıyla nasıl konuşuyor ‘’ sorunsalları ile yorulmak, şüphe ile kavrulmak istemezler. Sevdiği kişi ile keyif aldığı zamanı geçirmek, akıp giden zamanın hakkını vermek ve karşılık beklemeksizin saf bir aşk sunmak isterler. Yani sadakat anlamında karşınızda sadık kalmaya ama sıkmamaya özen gösteren bir erkek vardır. Siz ne sunarsanız, fazlasıyla da size o güzelliklerle dönecek asil bir erkek vardır. Severse bir kova erkeği, ne yapmaz ki? O zaman dinleyelim :
https://www.youtube.com/embed/fv4ABhGLPOIYorumumun sonuna gelirken umarım kastettiğiniz noktaya dair da doyurucu bir cevap vermişimdir ^^
Bol şanslar diliyorum.22 Yorumla
a Kova+1 yılMerhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻
Balık+1 yıl@KızlarSoruyor Merhabalar, çok teşekkürler, bir kova erkeği olarak ayrıeten gururlandım🍃
Yazıyorum size.
En İyi Cevaplar
Kova Burcu erkeği özellikleri
Olumlu özellikleri:

Kova bucu erkekleri gerçekten çok kibar, centilmen, nazik olurlar. Etrafındaki yakınlarına , arkadaşlarınızla, dostlarına son derecede samimi ve içten davranışlar. Konuştuğu cümleleri seçerek konuşurlar, çünkü sevdiği insanları bilmeden kırmaktan korkarlar. Kabadayı davranışları kova burcu erkeklerine göre değildir 😄
Etrafındakilerin her zaman mutluluğunu isteyen, çok iyi kalpli olurlar.
Kova burcu erkeği fiziksel olarak diğer erkeklerden farkı değildir, ama onların diğerlerinden üstün kılan özelliği kişiliğidir. Hayatın olumsuz yanlarını bir kenara bırakır ve hep neşeli , mutlu olmayı, eğlenmesini bilir. Her daim neşeli ve güler yüzlüdürler. Diğer burçlara göre anlaşması kolaydır. O yüzden insanlara kendini sevdirmeyi başarırlar. Sevecen ve çocuk ruhludurlar.
Kova burcu erkeği duygularıyla değil mantığıyla hareket ederler, o yüzden birinden hoşlandığı zaman duygularını hemen belli edemez. Aslında onlar çok fazla duygusaldırlar, fakat bunu belli etmek istemezler.Eşitçilik

Herkesin kim olduğuna , ne iş yaptığına , zengin ya da fakir olduklarına bakmadan eşit şekilde davranırlar.
Topluma fayda sağlar
Yardım dernekleri, vakıf kuruluşları içinde her zaman yer alır. Topluma fayda sağlamak için herkesin aynı imkanlardan yararlanmasını sağlar. Dostluğa, arkadaşlığa her zaman önem verir ve insanlara karşı önyargısızdırlar.
Keskin zekaya sahiptir

Teknoloji, bilim felsefe ilgi alanlarıdır, her zaman yenilikçi olmaya önem verir. Keskin zekaya sahip olduklarından dolayı parlak fikirler ortaya çıkarırlar. Ve başarılı olmak için elinden geleni yaparlar.
Sosyal hayatı çok yönlüdür
Yalnızlığı seviyor olmasına rağmen her zaman insanlarla iletişim halindedir. Yeni insanları tanımayı , ilginç kişilikli kişilerle sohbet etmekten hoşlanırlar. Sosyal hayatında genelde aktif haldedir.
Olumsuz özellikleri
Kova burcu erkeklerinin egoist olmaları en nefret edilen özelliğidir. Bir karar verdiyse bunu kimse değiştiremez, her zaman kendi bildiği doğrunun peşinden giderler. Sorumluluk almak pek onlara göre değildir.
Kendi bildiğini yapar

Hayata herkeste farklı bir açıdan bakarlar. Fikirleri sabit olduğundan dolayı kimse onu değiştiremez o yüzden hiç bir zaman kova erkeğiyle tartışmaya girmeyin. Çünkü sonucu değiştiremezsin ve hayal kırıklığı ile biter.
Ulaşılmazdır

Ruhsal olarak kimsenin onu anlayamayacağını düşündüğünden dolayı kafasında sorunlar olduğu zaman kimseye derdini söyleyemez. Sorunlarını çözmeye çalışmak yerine kaçmayı tercih ederler ve bazen ortadan kaybolur.
Öfke sorunlu insanlardır
Kova erkeğinin sakin bir kişiliğinin altında kontrol edilmesi zor olan bir öfke yatar. Son patlama noktasına kadar her şeyi içinde biriktirir. Ve patladığı zaman kimse onu kontrol altına alamaz, kendiliğinden sakinleşene kadar.
Sorumluluklarından kaçar

Aile olmak, sıcak bir yuva kurmanın hayalini kurarlar, fakat bunun sorumluluğunu almaktan korkarlar. Konu evliliğe geldiği zaman her zaman bir yolunu bulur kaçarlar ya da konuyu hemen değiştirirler.
Kova erkeğinin aşk hayatı

Kova burcu erkeklerinin genellikle gizemli kadınlar ilgisini çeker. Bu gibi kadınlar onlarda merak uyandırır. Eğer diğer türlü yani sıradan bir kadınsa birsürü sonra heyecanını kaybeder ve ondan soğumaya başlar. Aşk hayatında sürekli farklılık ister, aynı şeyler onları sıkar. Ama aşık oldukları zaman sevdiği kadına sadık kalır, tüm kalbiyle ona bağlanır.

Kova burcu erkeği evliliğe yatkın olduğu söylenemez, yanı evlilik konusunda bir karar almak onlar için oldukça zordur. Ama evlendiler zaman tüm ilgisini ailesine verir, hayatının merkezi haline getirir. Onları mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yaparlar.
Fakat çözemeyeceği sorunlardan kaçmayı tercih ederler.Kova erkeğinin hoşlandığı kadın tipi

Kova burcu erkeğinin öncelikle bir kadından beklentisi saygılı olmasıdır. Onlar için saygı sevgiden daha önemlidir. Ciddiyetini koruyan, gizemli ve yapmacık hareketler sergilemeyen kadınlarla uzun süreli ilişkileri olur.
Kısıtlanmak nefret ederler, o yüzden bir ilişkiden beklentisi saygı ve bağımsızlıktır. Saygısını yitirmeyen insanlarla ciddi düşünürler ve evlilik konusunda adım atarlar.Kova erkeğini etkilemenin yolları:

Kova burcu erkeğini kısıtlamak yapacağınız en büyük hata olur, eğer bu yalnışı yaparsanız ilk günden onu kaçırmış olursunuz. Emin olun onları kendi haline bırakırsanız nereye giderse gitsin eninde sonunda size geri dönecektir.
Ilk önce onlara arkadaşça yaklaşmalısınız , duygularınızı bir anda belli etmeyin. Bir süre gizli tutmanızı tavsiye ederim. Hayatınızdan olup biten herşeyi anlatmak saçma olur. Onda merak uyandıracak kadar anlatmanız yeterli olacaktır. En önemlisi ona karşı her zaman doğru ve dürüst olun. Güvenilir olduğunuzu hissettirin.Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.
İyi şanslar 😄
40 Yorumla
Kova Burcu Erkeği Özellikleri Neler?
Neyin ne olduğunu bilmeyenler ya da burçlara inanmayanlar değil de bence bunu astroloji bilgisi olanlar yorumlamalı.
Öncelikle bir insanı bu şekilde tanıyamazsın biliyorsun. Büyütülme şekli ve çevre koşulları da etkiliyor. Sadece burcun özellikleri hakkında konuşabilirim:
Bilgiye açıktır, özellikle de marjinal ve doğa üstü konularda konuşuyorsanız kaybolabilirsiniz. Şimdiden uyarayım bilginiz olmadan gözüne girmek için bilgelik taslamaya çalışırsanız rezil olabilirsiniz nwoxmwpdmw
Pratik zekaya sahiptir fakat bazen kendini ayrıntılarda boğulurken yakalayabilir. Özgür ruhlu ve bağımsız bir kişilik.
Hayat konusunda tam bir actionmandiren çok yeni şeyler denemekten zevk alır. Onun için her zaman yapılacak bir şey vardır (ama tabiki genelde bunu değerlendirmez ayı gibi evde yatar.😄)
İlk izlenimi herkesten çok farklı bir hava verdiyse (sanki dünyaya değil de başka gezegene aitmiş gibi hissettiriyorsa) büyük ihtimalle kova burcudur.
Tam bir film ve şarkı gürmesidir. Her kültüre gidip gelebilir. Aynı Saat içinde Müslüm Gürses ve Arçtic Monkeys arasında gidip gelebilir. Zevkler konusunda müthiş bir genişliğe sahiptir.
Esprili ve neşelidir. Bir kovayı özellikle birinin gözleri önünde ağlarken göremezsiniz. Yanında yaslanmazsınız iyi ki varlar💛- Olgunlaşmamış bir kovaysa flörtöz olma ihtimali çok yüksek hatta bazen ilk izlenimde bile bunu sezebilirsin. (bazılarında ise aşktan kaçma var kalbini birine açamayabiliyor ✨mesela ben✨) Genelinde bağlanma köşküsü var ancak onun için çok önemli biri bunu aşmasına yardımcı olabilir.
- Ona sakin herhangi bir özelliğini değiştirmek istediğinizi söylemeyin ya da hissettirmeyin aksi takdirde size saygısını kaybedecektir. (Ben olsam ben de kaybederdim)
- Birazcık tez canlı 🤏🏻 birazcık... (Şakaydı! Beklemeyi genellikle vaktini boşa harcamak olarak görüyor tahammülü yok haha)
- Bazen fazla vurdumduymaz bazen de çam kadar hassas olabiliyor.
- Çok ince ayrıntıları, özel günleri hatırlayamazsa onu suçlamayın. Sizi önemsemediği anlamına gelmez.
- Genellikle duygularını ve aşk hayatını arkaplana atıyor. (Bir kova olarak bu benim için bir eksi sayılmaz ama bir çok insana göre öyle olabilir) Daha önemli planlarına öncelik veriyor. Fakat sizi hayatına tam anlamıyla aldığında.. işler değişiyor sizi el üstünde tutmaya başlıyor ve önceliklerini sevdiği insan için tekrar gözden geçirebiliyor.
Çok önemli not: özellikle kova burcunu severken bağlanmak ve bağımlı olmak kelimeleri arasındaki farkı bilmeniz ŞART.
Asla söylenmemesi gereken sözlerden birkaçı:
"Seni sonsuza kadar sevicem canımı yaksan da."
"Ya benimsin ya kara toprağın."
(Tam olarak cümleyi bulamadım ama şöyle diyim, sürekli kaybetme korkusu içinde olan biri kovayı asla yanında tutamaz kaçırır)
Gördüğünüz gibi artıları çoğunlukta 👑
saysam daha sayarım en sevdiğim burçtur ama fazla kaptırdığımı fark ettim😅
Bence artık aşık olman lazım...45 Yorumla
Oğlak+1 yıl😂 😂 👏👏
Terazi+1 yılEline sağlık kuşum, çok eğlenceli bir anlatım olmuş <3
+1 yılKova Burcu Erkeği Özellikleri Neler?
FİZİKSEL olarak yorumlarsam ilk önce çok çekicidir. Bakımlı ve ince telli saçları vardır. Düşük göz kapakları ve genelde bazılarının geniş alınları vardır. Burunları küçüktür ve karizmatiklerdir.

Kova Burcu Genel Özellikleri Neler?
Kibar ve naziktirler karşılarındakileri asla incitmezler ve çok içtendirler ve hep iyimserdir hep neşelidirler. Çok yönlü bir karaktere sahiptir ve özgürlüğüne çok düşkündür. Bunun yüzünden insanlar bazen onu anlamazlar ve onu anlamak gerçekten çok zordur. Kova burcu erkeği genelde mantığıyla hareket eder. Kimi insanlar onu duygusuz olarak görür amma aslında öyle değildir. İç dünyalarında çok duygusaldırlar ve kova burcu erkeği değişikliğe bayılır. Ayrıca hayatı boyunca hep mükemmel olanın peşinden koşar ve onun için yalan söylemek de çok zordur. Mam karşısındakinin duygularını ve söylemek istediklerini çok iyi anlar. Ayrıca ailesine de çok bağlıdır çok önem verir.

Aşk Hayatında Kova Burcu Erkeği Nasıldır?
Son derece nazik ve kibardır. Ayrıca çok ilgi gösterir buna rağmen karşısındaki kişiyi hayatının merkezi de yapmaz. Söylediğim gibi özgürlüğüne düşkündür ve ilişkide ilk başlarda birazcık soğuk davranabilir ama bunu karşısındakine aşırı değer verdiği için yapar. Sevdiği zaman içinde fırtınalar kopar.
Yoğun bir sevgi içerisindedir. Kova burcu ile birlikte olan kadın onu yönlendirmek yerine, onunla hareket etmeyi bilmelidir. Zaman zaman kıskanç olabilir.
OLUMLU YÖNLERİ: Çok insalcıldır. Yardımsever ve yaratıcıdır
OLUMSUZ YÖNLERİ: Sorumsuz ve anlaşılmaz davranışlar sergiler. Saplantılı biridir bazen dengesiz olabilir. Çok dik kafalıdır.
Kova Burcu Erkeği Nasıl Kasınlardan Hoşlanır?
Nasıl kadınlardan hoşlanıyor dersek istediklerine karşı sorun çıkarmayacak, kısıtlamayan, ona çok bağlanan güvenilir, her şeyi sorgulamayan ve kendisini anlayan kadınlardan hoşlanır. Onu ETKİLEMEK istiyorsanız da duygularınızı biraz gizleyin.
Kova erkeği aklını kullanarak bir şeyi elde etmek ister. Sizi araştırmasını sağlayın, merak uyandırın ve gizli yönleriniz olsun. Sizi tam olarak çözmesine izin vermeyin. Doğrucu olduğunu hissettirin, asla ama asla yalan söylemeyin. Tüm bunları uyguladığınız sürece Kova burcu erkeğini etkileyebilirsiniz.
Selcan hatun
21 Yorumla
Terazi+1 yılŞahane bir anlatım olmuş <3
+1 yılKOVA BURCU ERKEĞİ AŞK HAYATI NASILDIR, SADIK MIDIR, İLİŞKİDE NELERDEN HOŞLANIR?

● Kova burcu hepimizin bildiği gibi mükemmelliyetçi, entelektüelliğe önem veren ve yeni deneyimler kazanmak isteyen bir burçtur. Aynı şeyler aşk hayatı için de geçerlidir. Monoton bir ilişki onlara göre değildir. İlişkide farklılıklar, küçük sürprizler her zaman önemlidir.
●Kova burcu erkeği gerçekten aşık olursa ona bağlanır ve sadık kalır.Peki kova burcu erkeği aşık olduğunu nasıl belli eder?
1. Aşık olan kova burcu erkeğinin kıskançlığı hemen göze çarpar
Eğer bir kova burcu erkeğinin sizden hoşlandığından şüphe ediyorsanız çok abartılı olmayacak tarzda onu kıskandırmaya çalışabilirsiniz.
2.Hoşlandığı kadınla daha fazla zaman geçirmek için her fırsatı kullanır
Kadının nerelere uğradığı, boş vakitlerini nasıl değerlendirdiği ve hobileri hakkında tüm detayları bilir. Öğrendiği bu bilgileri kullanarak sürekli kadınla karşılaşmaya gayret eder.
3. Özenle Seçilmiş Hediyeler...
Erkekler genellikle hediye alışverişi konusunda pek yetenekli sayılmazlar. Ancak kova burcu erkekleri bu konuda istisna teşkil eder. Bir kadına en yakışacak hediyeyi takdim etmek konusunda son derece başarılıdırlar. Kova burcu erkeğinin hoşlandığı kadına hediye alması için illaki aralarındaki ilişkinin adını koymuş olmaları gerekmez.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
34Cevap
+1 yılKova Burcu Erkeği Özellikleri Neler?
Kova burcu erkeği, burcundan kaynaklı olarak tipik kuşkucudur. Karşısında kim olursa olsun bakışlarıyla parça pincik eder. Doğuştan bu burçlar baştan üretmeye sahip olduğundan sanat dallarına karşı aşırı ilgisi olur. Her burçta olduğu gibi bu burcunda liderlik özellikleri bulunur. Sıkıcı monoton hayata gelemezler. Kova burcu erkeğinin fiziksel yönleri, olumlu ve olumsuz yanları nelerdir? Kova Burcu erkekleri nelerden hoşlanır, hangi renkler severler, aşk hayatları nasıldır? gibi merak ettiğin tüm konuların cevaplarını aşağıda açıklıyorum.
Macera düşkünü kova burcu erkeği, kendine sürekli yeni heyecanlar arar. Maceraperest ruhları yüzünden başlarına sürekli sorun açılır. Ancak hayatta risk almak doğasında var olan bir şeydir. Arkadaş ortamında veya aile ortamında kendisiyle aynı görüşte olmayan insanlarla tartışmayı çok sever. Bundan kaçınmaz. Tipik Türk erkekleri gibi aşık olduğunda bunu hemen açığa vurmaz. Kendisini gizli tutmak ister.
Temel Özellikleri
Kova burcu erkeğinde söylenebilecek ilk şey, çok yönlülüğüdür. Olaylara hep iyi yönünden bakar. Asla karamsar değildir. Maceraperest ruhundan bahsetmiştim bu da Kova Burcu erkeğinin özgür ruhlu olmasından kaynaklıdır. Özgürlüğüne aşırı düşkündür ve bunun için çevresiyle hep savaş halinde olabilir. Dediğim dedik, çaldığım düdüktür. Her zaman kendi istediği olsun ister. Bu yüzden sürekli tartışma halindedir. Duygularını saklamayı iyi bilir. Asla ser verir sır vermez. Bu yüzden kolay kolay ne hissettiğini anlayamazsınız. Neşeli yapıda olduğundan popüler bir konumdadır. Arkadaş çevresi tarafından çok sevilir.Fiziksel Özellikleri
Genellikle ülkemizde sık görülen koyu renk gözler, kova burcu erkeğinde de görülür. Ancak son derece anlamlı bakmayı severler. Düzgün bedenleri, koyu renkli saçları vardır. Kendilerine bakım yapmayı severler, tipik metroseksüel erkek durumundadırlar ve yaşlanmaya asla tahammül edemezler. Yaşlandıkları zaman ufak botoks işlemleri yapabilirler.

Olumlu Yanları
Bu burcun erkeklerinin olumlu yönden birçok özelliği bulunur. En başta söyleyebileceğim aşırı nezaketleri ve kibarlıklarıdır. Ancak bu kibarlık ve nezaket asla yapmacık olarak gözükmez. Çünkü bu özellik kova erkeğinin doğasında olduğundan eğreti durmaz. Tanımadıkları insanların yardımına koşmaya önem verirler. Bu özelliği başına dert açabilir. Ancak kendini başkasına asla kullandırmaz.

Aşk Hayatları
Kova erkekleri, içine kapanık ve gizemli buldukları kadınlara karşı merak duyarlar. Onlarla uzaktan uzağa ilgilenirler. Karşısındaki kadının ne gibi sırları olduğunu keşfetmek isterler. Bu yüzden hep sessiz sakin, ortamda fazla sivrilmeyen kadınlar hep ilgilerini çeker. Maceraperest olmasından dolayı hoşlandığı kadının gizemli olması onu cezbeder. Kendilerinde merak uyandırmayan kadınlarla ilişki yaşasalar bile, bir süre sonra ayrılmayı düşünür. Çünkü tek düze bir yaşama asla katlanamaz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. İlişkinde bol şanslar 🙂🙏30 Yorumla
+1 yılHellooooğ
Kova burcu erkeği gibi biri varsa ve seni sevdiğini sürekli dile getiriyorsa hayatta bir sıfır öndesin ve daha şanslısın. Kova erkekleri kolay kolay sevmez sevemez karşındakine aşık olurken bile seçicidir. kendine göre uyumlu karakteri sezip sectiginden ilişkileri uzun süreli ilişki olur. Bir kova erkeğini siz seçemezsiniz ancak o seçebilir
Aşk hayatında çok tatlı dillilerdir karşı taraftan saygı beklerler kendini kısıtlayan biiryle olmak istemelerdir. cok dışa yönelik sosyal biri olduğundan kaynaklanıyor. fakat evide severler.
seks hayatında çok ama çok doyumsuzlardır seks yaptıktan sonra bir daha yapalım derse şaşırmayın. Ön sevişmeden partnerini yavaş yavaş sıcak patates soyarcasına soyar Seksi heryerde yapabilir arabada evde banyoda kimsenin görmediği heryerde yapabilir fantazileri çok fazladır kendisi baskıcı olduğundan karşındakini ıtiatkar ister genelde ve ona yatakta naz yapıp cici kız rolü oynanmasına bayılır tam anlamıyla...
KOVA BURCU ERKEGININ ILGISINI CEKMEK ISTIYORSAN ;
1.) Ilk hamleyi yapmasına izin ver
2.) Ne yapıcağını asla söyleme gizemli takıl
3.) Bir konuda fikrini sor
4.) Orjinal olduğunu söyle
5.) sevdiği müzikleri dinle
Şimdiden kolay gelsin sevgili koç erkeklerini elde etmek isteyen kızlar ❤ bol şans21 Yorumla
+1 yılKova erkeği özellikleri neler?
- Her konu hakkında bilgisi vardır.
- Eğlencelidir.
- Bazen çok ilgisiz olabilir.
- Aniden yalnız kalmak isteyebilir ve kaybolur.
- Çok kısıtlayıcı değildir.
- Özgürlüğüne düşkündür.
- Geleceği değil şimdi ki zamanı genellikle düşünür.
- Bakımlıdır.
- Kendine has bir tarzı mutlaka vardır.
- Bir ortama girince dikkat çekmek ister.
- Yemek yapmayı az çok sever.
- Temiz ve Düzenlidir.
- Meraklıdır.
- Kıskançlığını da pek belli etmez.
- Pop şarkılardan daha fazla hoşlanır.
- Şarkı zevki eşsizdir.
- Pek cinsellik ile alakası yoktur. (Olursa olur, olmazsa olmaz.)
- Cesaretlidir.
23 Yorumla
Koç+1 yılKova burcu sadıktır fakat ona karşı çok talep olduğu için arada bir gözü kayabilir başka kızlara.
Terazi+1 yıleline sağlık kuşum, çok güzel özetlemişsin :)
Koç+1 yılTeşekkür ederim 🧡
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle senin hakkında içine ufacık bir kuşku düşerse bu asılsız bile olsa sen ne kadar kendinden bahsetsen de asla kararından vazgeçmez yeri gelir sana başka şeyleri bahane eder ama aslında o kafaasındaki sabit fikirden asla dönmez seni oltaya düşürene kadar çabalar ve sonra sen ona adım atınca hiç birşeyden haberi yok gibi davranır, çok kararsız, sıkılgan, umursamaz ve gereksiz özgüven birden uçar yani, sabit fikirli, flörtözdür ve kendini beğenmiştir ama dışa vurmamaya çalışır, belli bir aşamadan sonra duygularını dışa vurmaz iyi veya kötü nötr davranır, duygusal değil kendi kafasındaki kalıplara göre yaklaşır ilişkiye çok iyi arkadaş olursun ama ilişki istersen kanser olursun çözmeye çalışırken bir bakmışsın şu kırmızı odadaki psikolog kadına dönüşmüşsün gerçekten büyük zaman kaybı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova burcu erkekleri genelde gizemli olur radikal ve yeni fikirlere sahiptirler. Bu burcun erkekleri çoğunlukla toplumun genelinden uzaklaşırlar sadece kafa yapılarının uyduğu insanlarla yakınlaşırlar. Flört ettiği kişi birden fazla olabilir. Kova burcu erkekleri kötü şöhretli bekarlardır diyebiliriz. Kova erkeklerine tahammül etmek için sabırlı bağışlayıcı olmak gerekebilir.
- Kova Burcu Erkeği Ve Aşk Hayatları
kova burcu erkekleei genelde marjinal tiplerdir. Buna bağlı olarak alışılmadık eş seçimleri yapabilirler Çoğunlukla kendilerinden daha aşırı ve alışılmadık biri ile olmak isterler. Kova burcu erkeği kalıcı olarak bağlanmak istemeyedebilir.
- Kova Burcu Erkeğinin Anlaşabildiği Burçlar Hangileridir?
Kova burcu erkeğinin anlaşabildiği burçlar koç, ikizler, terazi ve yay burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar boğa ve akrep burçlarıdır.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@emre505 anne baba ya da kardeş gibi aile bağları burçlardan alakasızdır zaten ben arkadaş sevgili ilk kez tanıştığı insanlar üzerindeki izlenimdwn bahsettim
+1 yılKova burcu insanı özgürlük timsali insan olarak bilinir keyfine düşkündür. Moda olanı değil rahat hissettiğini yapar. Ayrıca kova demek bilginlik demektir, gerçekten meraklı araştırmacı insanlardır.
00 Yorumla
+1 yılEvet günümüzde çok sık gördüğüm sorulardan biri kova burcu erkeği sadık mıdır aslında kova burcu erkeği hiç sadık değildir aşık olmayı sevmezler kova burcu erkeği gezmeyi tozmayı eğlenmeyi ve anı yaşayıp anın tadını çıkar tabi len 12 burç neresinden en farklı yapıya sahip olan bir burçtur kova erkeğinin sürekli egosunu okşadı ktan sonra seni her daim mutlu etmeyi başarabilecek tir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdikleri insana takar sürekli onunla vakit geçirmek ister. Israrcıdır, merhametlidir baya ayrıca akıllıdır birkaç adım sonrasını düşünür sağlam adımlarla ilerlemek ister. Aşk ilişkilerinde sıkılmaya pek gelmezler kafalarına buyruk olmak Özgür olmak çok önemlidir kova Burcu erkeği için. Bunun önünde de kolay kolay kimsenin durmasına izin vermezler olsa bile umursamazlar. Kısacası mutlu olmayı başarırlar kendi kendilerine yeterler ve onlara kaybettiren şey aşırı iyi niyetleridir bence...
20 Yorumla
+1 yılHemen aydınlatayım seni. Özgürlüğüne düşkün, konuşkan, marjinal ve komiktir. Kötü yönleri ise duyguları yokmuş gibi davranmaları, aşırı eleştirel olma ve patavatsızlık. Ayrıca çok sadık da değillerdir.
10 Yorumla
+1 yıliyimser özgürlüğüne düşkün ve çok yönlü yapısıyla dikkati çeker çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir kişilik sergilemesine neden olur duygularını kolay kolay belli etmez hoş ve neşeli kişiliği toplum içinde sevilen bir insan olmasını sağlar
17 Yorumla
Boğa+1 yıltşkler beğen
benim amazon çeki nerde kaldı
Boğa+1 yılsjskajss
Boğa+1 yılen iyi görüşü yapan çek kazanır falan diyordu
İki tane kova burcu tanıyorum biri mıymıntı süpe biride gasp hırsız yalan makinesi şimdi bu sacma sapan burclara inanıp herkes aynı olacagına kanagat getirmek ne kadar dogru
20 Yorumla
+1 yılUuu zor burca çatmışsın. Yani sürekli ruh hali değişebilir buna hazirlikli ol. Öyle daraltilmayi kiskançliği sevmez. Seni çok seviyorsa çok da bağlanır. Kişisine göre değişsede sevdiğine sadıktir. Ama romantiklik çok ilgi bekleme
00 Yorumla
+1 yılKova burcu sadık bir burçtur evcimendir. Eli maharetlidir eşine çocuklarına yardımcı olur. Benim kuzenimde kova burcu eşi ve çocuğuyla mutlu yaşıyor.
10 Yorumla
+1 yılKova burcu sadık olmaz diye bilinir ama burçlara inanmıyorum. Bir de sadece güneş burcuyla yorumlanmıyor. Doğum haritasına bakılarak bir şey söylenebilir.
10 Yorumlagenelde iyi hoş görülü nazi olurlar kafa dengisdirler. güvenilirlerde fakat güvenilirlik birazdan kişilik meselesi sen sen ol yne de kimseye tam anlamda güvenme bu devirde babana bile güven olmaz demişler. iyi anlaştıysanız bir şans vermelisin bence kova burcu erkeği iyidir
00 Yorumla
+1 yılburçları unut bak buraya bir link bırakıyorum tamamen bilimsel ve çokta doğru. Burçların hiçbir bilimsel yanı yok saçma.
www.16personalities.com/.../%C3%BCcretsiz-ki%C5%9Filik-testi
bu linkte mbti yani 16 kisilik tipi testi var. Yap sonucu senide şaşırtır kendini keşfetmiş olursun burçlar saçmalıktan ibaret ve zaman kaybı.00 Yorumla
+1 yılKovalar duygusuz ve beklentisiz her türlü muhalefet arkadaşlığı için idealdir, burada püf kelimesi;beklentisiz.. Ayrıca çoğu kovanın aslan burcunu çok sinir ettiği de bir realitedir
00 Yorumla
+1 yılKolay yalan söyleyebiliyorlar ancak çok eğlenceliler. Çok yönlü insanlar buda onları özel yapıyor. Ben kovaları seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılKova burcu sevgilim vardı özelliklerini pek bilmem ama anlayışsız cahil inatçı sinirli rolcü yalancı ydı ağzından çıkan herşey senaryoydu
11 Yorumla
+1 yılKova burcunun kadınıda erkeğinde mükemmel zekaya sahiptir teknolojoyi sever
21 Yorumla
+1 yılaşırı flörtöz arkadaşımda öyle aynanda 10 kızla konuşuyor karşıdakinin ruhu duymuyor
21 YorumlaBenim gördüğüm en baskın özellik bağımsızlık ne kadar bu burçdan arkadaşım varsa kafadına estiği gibi yaşıyor özgürlük düşkünü gözlemim böyle
02 Yorumla
Kova+1 yılAnime izliyor musunuz?
Oğlak+1 yıl@uykusuz0000 Evet ilginç bir seri oldukca bakarım arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini övmeyi seven
Bir kadını etkileyene kadar çabalayan sonra itici davranışlar sergileyen
Havalı egoist (gördüğüm kadarıyla)
Karşısındakini ezmeye çalışan tipler denk geldi. Hiç haz etmedim bu burcun insanından00 Yorumla
+1 yılBurçların temel bir dayanağı yok zaten suya bakıp geleceği gördüm demek gibi. . Burçlara göre değil insanların karakter yapısına odaklanın.
00 YorumlaMantık insanıdırlar ve duygusal ve romantik oldukları söylenemez. O yüzden su grubu burçlarıyla ilişki bazında iyi anlaşamazlar.
00 YorumlaBence bu burçlara çok takılıyorsunuz yok şu burç aldatmaz yok bu burç cinselliğe düşkün yok şu burç yerinden kalkmaz miskinidir böyle bir genelleme yok ki
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAman ben kova erkeği hakkında artık bir şey yazmaktan yoruldum. Sen anla beni 😅
Bencil ve umursamaz olurlar ilk sırada bu gelir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnyargım var neden bilmiyorum sanırım hep bana teklif etmesini istemediğim tipler bu burçtaydı ve itinayla hala çekiyorum 😂 sevecenler samimiler arkadaş olarak iyiler ama sevgili olarak nasıllar bilmiyorum 🤷🏻♀️
00 YorumlaBir kova burcu olarak.
Romantizm
Sevgi
Aşk
Huzur10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılKaç kendine gram sevgin varsa kaç. Ileride devam edersen hatırla bu dedigimi.
10 Yorumla
+1 yılÇok tatlı sempatik sevdi mi sonuna kadar sevmedi hemen çizgiyi çeken tipleriz 😊
18 Yorumla
Terazi+1 yılKendini beğenmişlik değilde özgüveni bol diyelim şuna 😊
Terazi+1 yılKovaları övdün mü sövdün anlayamadım 😀
Terazi+1 yılOo aslan parçası 😀😀
Çapkınn Sırf seks için evlenir anca bunlar O da çaresiz kalırsa
10 YorumlaSadık olur ama özgürlüğüne de çok düşkündür üzülebilirsin dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılSanki çok masumlar gibi. Ama bu masumiyetleri kötü karar aldırabilir. Dikkat.
00 YorumlaNacizane tavsiyem Kova Burcundan uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır diye düşünüyorum
05 Yorumla
Koç+1 yılDiyorsun 😎😂
Koç+1 yılŞempanze 😈
+1 yılYani kendime göre konuşursak..
İnce düşünceli. Duygusal. Sevgisini gizleyemeyen falan00 YorumlaAşırı sevgiye muhtaçlar ve çabuk sıkılıyorlar 😂birde kendini beğenmişlik var 👀
07 Yorumla
Terazi+1 yılBak burda da yazmışsın kendini beğenmişlik değil ÖZGÜVENLİYİZ 😀
Terazi+1 yılBence en tatlı burç bizimki 😊😀
Terazi+1 yılKendimi beğenmiş mi oldum şimdi 🤷♂️
Terazi+1 yıl😊😊😊
- Burçlar fasa fisodan başka birşey değil karakter ve kişilik yapısı insandan insana değişe bilir eğer sen mutlu isen ne gerek hangi burç olduğuna
30 Yorumla
+1 yılSadakat kişinin burcu değil karakteri ve ahlakı ile alakalıdır. Kova burcu kendisi olduğu gibi yanında yeniliklere açık, katı fikirli olmayan, araştırmacı, keşifçi ruha sahip kültürlü insanlardan hoşlanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi dengesiz ne yapacağı belli olmayan itici yalan söylemeyi çok iyi bilen suça meyilli insanlar 😏
00 Yorumlahiç bir fikrim yok.. Kova erkeğini birde benden dinleyin diyemem :D
00 Yorumlaburçlar bilimsel değildir. bilimsel verileri takip etmek daha doğru olur. eger dogru kişi olduğunu düşünüyorsan devam et
20 Yorumla
+1 yılRahatına ve özgürlüğüne düşkün olur. Gamsız olur.Çok iyi niyetli olurlar ve en iyi arkadaş kova burcundan çıkar ama aşk anlamında sıkıntılıdırlar.
10 Yorumla
+1 yılBence herkesin ilişki uyumuna göre burçlar ın eşleşmesi var ve her burcun kendine özel güzelliği var ilişki uyumunda da eğer değmeyin keyfinize yani
00 YorumlaUkala kendini öven ilgi gösterip çabuk sıkılan bir tip kendini hemen kaptırma derim
10 Yorumla
+1 yılKova burcu erkekleri çok kovadır
40 Yorumlakova erkeğini elde etmek kolay elde tutmak zordur
00 Yorumlaİnsanların kişiliğini karakterlerini burçlar a bağlıyorsunuz ya şaşıyorum sizlere
00 YorumlaBurçlara pek inanmıyorum ya her kişi illa burcunu. Özelliklerini göstermez bence
00 Yorumla
+1 yılBabam bir kova olduğu için söylüyorum. Çok inatçı ve keyfine düşkün.
00 Yorumla
+1 yılHee canım burcuna göre seçin sevgililerinizi hey allahım ya 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılKovaysa sadık olmaz sen hemen şimdi ayrıl fal büyü burç haşa allahtan da daha iyi bilir size göre...
00 Yorumla
+1 yılKovalar mantık insanı ve narsist oluyorlar
10 YorumlaKova burcu erkeği romantik duygusal ve kararlıdır
11 Yorumla
+1 yılçok sulu tiplerdirler :D
00 YorumlaKova diye burç mu olur ya
00 Yorumla
+1 yılNet hayırsızın tekidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bilmiyorum ama benim babam kova annem aslan boşandılar annemin iddiasına göre aldatmış
00 Yorumla
+1 yılYani ben kova burcuyum sor neyi merak ediyor isen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkovalardan nefret ederim
20 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!