3 yıldır takıntı haline getirdiğim burç uyumu yüzünden kimseyle uzun süreli ilişki kuramıyorum. Yıldızname falımda ateş elementi su grubu ile evlenmeli diyor sizce gerçek mi? şu an çok beğendiğim birisi var hava grubu ilerde boşanırım diye korkuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geleceği Allah tan başka kimse bilemez.. fal , kahin , yıldızname, tarot gibi şeyler tamamen üçkağıtçılıktır.. Fala inananın 40 gün duası kabul edilmez.. yani bu tip şeylerle vakit harcamayın.. gelecek henüz yaşanmadı, ve o geleceği Allah tan başka hiç kimse bilmiyor.. bilemeyecek de...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji yalan değildir ama insanlara yanlış anlatılıyor. O burçla ayrılmazsınız. Birbirinize değer vermezseniz birbirinize cenneti vaat etmezseniz ayrılırsınız. Yoksa her uyumlu yazan mutlu olsaydı ohoooo
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Ben de inanıyorum ve boş da degil haklı çıkıyorum nerde aslan ve akrep erkegi görsem anlaşamıyorum
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ama ben kova erkeği ile anlaşıyorum. Çok sinirli oldukları için ilerde boşanmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Yıldızname baktırmak haramdır dinden bile çıkartabilir harici olarak insan kaderini yaşar boşanmaktan korkuyosun ama iyi nlaşıyosun o namede ki yazan insa lada boşanmayacağın nr malum?
10 Yorumla - +1 yıl
Su ve ateş mi birbirine zıt iki kutup. Ben Aslanım su grubu gördükçe kaçıyorum. Bence hava grubundakine bir şans ver neden olmasın 😉
10 Yorumla Astroloji, yıldızname, burçlar vs. hepsi tamamen zırva. Kilometrelerce uzaktaki yıldızların çekim gücünün insan davranışları üzerinde etkisinin olması söz konusu bile olamaz. Bilimsel bir dayanağı yok. Dolayısıyla zırva. Lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri burçlarda yazan kalıplara indirgeyip basitleştirmeyin.
10 Yorumla- +1 yıl
Fala ne kadar inanırsan o kadar enerjin düşer ayrıca her düşünce enerjidir kötü düşünürsen kötü şeyler yaşarsın o yüzden pozitif şeyler düşün ayrılmak yerine çok mutlu olucaz gibi olumlamalar yapabilirsin hem beynini inandırırsın kaygıların geçer hem de evren istediğini sana sunar
00 Yorumla - +1 yıl
Bana da paranı otelden kazanacaksın diyordu.. Öyle de oldu öyle de oluyor
10 Yorumla - +1 yıl
herkesin karakteri farklı ki burç bişey ifade etmiyor bence
00 Yorumla - +1 yıl
1- ateş elementinin en uyumlu olduğu havadır zaten.
2- bu iş böyle bakılmıyor bu yöntem yanlış.00 Yorumla Evlen, sonra boşan. Ne olacak? Boşanmak ayıp mı? Kötü mü? Denemezsen daha çok üzülürsün.
00 Yorumla- +1 yıl
aşkım kafayı yemissin sen. ben bi aslanım ve en uyumsuz burçlarla bile öyle deli ask yaşadım ki haddi hesabı yok. burçlara inanırım bu arada kesinlikle herkes taşıyor bi şekilde. ama yine de sevgi her şeyi yaşanılır kılan şey
00 Yorumla - +1 yıl
Bence burçlar gerçek söylendiği gibi bütün özellikler tıpa tıp uymasa bile aynı burç olan insanların çok fazla ortak yönleri oluyo dikkat edersen görürsün
00 Yorumla - +1 yıl
o kadar da değil. bazen burç uygun gözükmez genel kriterer açısından fakat doğum tarih saate göre uyumluluk raporu çıkarttırırsın ne kadar uygun olduğunu anlarsın. ben yaşadım
00 Yorumla - +1 yıl
Yıldıznameyi biliyorum onunla ilgilenen Bi yakın8m yakın zamanda vefat etti
Burçlar hakkında bilgim yok00 Yorumla - +1 yıl
Ben inanmıyorum bu tür şeylere siz inanıyormusunuz?
00 Yorumla - +1 yıl
nasıl nereden bakıp anlıyorsunuz ya
bende merak ettim00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Gercek. Yildizname zaten kurandan bakiliyor
21 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
saçmalık tamamen bunlara güvenip hayatını şekillendirirsen yazık olur
10 Yorumla - +1 yıl
Anlıyosan banada baksana
10 Yorumla Ruhun hasta senin Git tedavi ol
10 Yorumla- +1 yıl
Bunlara inanan uğrasanin biseyden haberi yok
00 Yorumla - +1 yıl
Yok ama genel özellikler uyuyor
10 Yorumla Sen lütfen evlenme ya boşver sjjdjsbs
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sen akrep o da kova mı?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben yay oda kova
- Cevap sahibi+1 yıl
En azından biri tuttu 😊 yay ile kova iyi anlaşır. İkisi de gezmeyi sever. Bir araya geldiklerinde çok da eğlenceli vakit geçirirler. Genelde gülerler hem. 2 yay ile çıktım. Kovayım ben de.
ben inaniyorum burclara yildiz haritasina
00 Yorumla- +1 yıl
burclar gercek degil
10 Yorumla - +1 yıl
Inanmam
10 Yorumla - +1 yıl
Balıkçı burcunuz?
00 Yorumla - +1 yıl
hepsi yalan
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba KizlarSoruyor takipçileri 😊 Yorumcumuz Dudu Nur sizler için yıldızname ve burçların gerçekliği hakkında bilgi verdi. 🥰
https://www.dailymotion.com/video/x84ozn3