Astroloji & Burçlar Burçların içine dert olanlar! Senin içine dert olan şey ne? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Evett, size ne çıktı bakalım? Benimki boşa geçirdiğim zamanlarmış. Gerçekten de bir oğlak burcu olarak vakit kaybetmekten hiç hoşlanmam. 🙄🤪🤓Burçların İçine Dert Olanlar Burçların içine dert olanlar! Senin içine dert olan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Queencikk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 65% Aslan +1 yıl Ben aslan burcuyum ama boşa geçirdiğim zamanlar olmalı 1 0 Yorumla
malesefbakirerkek3 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% Kova +1 yıl Yani evet hakkı yenenleri dert ederim ama başkaları da var 0 0 Yorumla
YayBurcuKötüdür Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Herkesin derdi Yay gibi olsa keşke bunların ki de dert mi😏 0 1 Yorumla IoVoI Boğa +1 yıl Harbiden ya gidemediğim yerler var onlar dert içime😂 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Öğrenmeye vakit bulamadığı şeyler 😎🤘 Keyifli akşamlar.. 0 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% İkizler +1 yıl Evet burçların bir kez daha uydurma oldugunu gördük 0 0 Yorumla
HalileoHalilei Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl Güzelleştiremediğim şeylermiş şu an öğreniyorum ben de 0 0 Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% Yengeç +1 yıl İstemeden kırdığım kalplermis 😁 durduk yere kalp kırılır mı🙈vardır muhakkak bı sebebi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir şey sormam gerekiyor. Burç konusunda. Fikir lazım bana özellikle de son sorundan sonra 😄 0 0 Yorumla
MustyT4lh4 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Yengeç +1 yıl İstemeden kırdığı kalpler. İstemeden kırmadım hep istemişim kırarken 0 0 Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% Aslan +1 yıl ugradigi ihanetler demis cok dogru 0 0 Yorumla
coolce Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 99% Oğlak +1 yıl geçirdiğim boş zamanlar ama geride kaldı 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Yardım edemediğim insanlar 💆♂️ 0 0 Yorumla
UgrsS Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 97% Oğlak +1 yıl La bu yengeçle yazılankarın niye hepsi doğru 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% Başak +1 yıl Başak... Yardım edemediği insanlar 🙃 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kaybettiği mücadeleler 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa.. 1 0 Yorumla
Sasukeeg Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Akrep +1 yıl Ugradıgım ihanetler ama bi ihanet olmadı çok şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben aslan burcuyum ama boşa geçirdiğim zamanlar olmalı
Yani evet hakkı yenenleri dert ederim ama başkaları da var
Herkesin derdi Yay gibi olsa keşke bunların ki de dert mi😏
Harbiden ya gidemediğim yerler var onlar dert içime😂
Öğrenmeye vakit bulamadığı şeyler 😎🤘 Keyifli akşamlar..
Evet burçların bir kez daha uydurma oldugunu gördük
Güzelleştiremediğim şeylermiş şu an öğreniyorum ben de
İstemeden kırdığım kalplermis 😁 durduk yere kalp kırılır mı🙈vardır muhakkak bı sebebi
Bir şey sormam gerekiyor. Burç konusunda. Fikir lazım bana özellikle de son sorundan sonra 😄
İstemeden kırdığı kalpler. İstemeden kırmadım hep istemişim kırarken
Kaçırdığım fırsatlar 😔😔😔😔😔
Gidemediğim yerler ne doğru
ugradigi ihanetler demis cok dogru
Ben daha burcumu bilmiyorum
Boşa geçirdiğim zamanlar
Hiç ihanete uğramadım
geçirdiğim boş zamanlar ama geride kaldı
Yardım edemediğim insanlar 💆♂️
Gidemediğim yerlermiş (doğru)
La bu yengeçle yazılankarın niye hepsi doğru
Başak... Yardım edemediği insanlar 🙃