Astroloji & Burçlar En güzel kızlar hangi burçtan çıkıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 122 Yapay Zekaya Sor Güzellik göreceli belki ama artık bu yüzyılda bakım vs bir şekilde güzel oluyorlar. Doğal veya yapay neyse oraları geçelim. Böyle görünüş olarak beğendiğim tipler hep terazi veya ikizler burcundan çıkıyor. Farklı bir aura alıyorum nedense. En güzel kızlar hangi burçtan çıkıyor? Cevapla En Güzel Soruları İkiz Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% İkizler +1 yıl Kesinlikle ikizler 😄Kendimi övmek için söylemiyorum, çoğu tanıdığım ikizler burcu kızları çok güzel 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Terazi çirkin mi yani püğ Yorumla kanya İkizler +1 yıl Ikizlerden başkaları çirkin dersem linç yermiyim dfjkdsa Yorumla Soran +1 yıl Sitedeki tüm terazileri etiketleyem dur sen alsdka Yorumla kanya İkizler +1 yıl Yo sen ıkizlerden geri kalanını etiketle, hepsiyle baş ederim Tabi oğlak dışında 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha yok yok :D Yorumla
___Güneş__ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ne saçma bir soru. 😅😅Amaç belli. Kızları birbirine takmak...Her burcun kızı güzel ve özeldir. Tabi anlayana!! 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Saçmaysa cevap verme kuzu :D Yorumla ___Güneş__ Yengeç +1 yıl Düşmüş bildirimlere. Gördüm bir kere. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl düşebiliyor bildirimlere ya :D soru davetleri bile kapalı :D Yorumla ___Güneş__ Yengeç +1 yıl Bilmiyorum, düşmüş. Yorumla Soran +1 yıl Pardon rahatsızlık verdik reis Yorumla ___Güneş__ Yengeç +1 yıl No problem King 🤴 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl Al bakalım...😄 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya bu ne akljsda Hissiz72 Oğlak +1 yıl Sorunun cevabı 😁😂😂😂😂 Soran +1 yıl al aklsda 30 saniyede yaptım lkaşsda Hissiz72 Oğlak +1 yıl Ahahahahwh 😂😂😂😂😂😂😂gercekler acıdır 😁😂😂🙈🙈 Hissiz72 Oğlak +1 yıl Sen güzel bakiyorsundur ondan öyledir 😄😄 Soran +1 yıl Ya anlatmak istediğim bunları yapan insanlar kafasına göre sallayıp tablo yapıyorlar :D Hissiz72 Oğlak +1 yıl E haralde bu kadarı da 😂😂😂🙈🙈🙈 Hissiz72 Oğlak +1 yıl Herhalde *
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% Terazi +1 yıl bende teraziyim snxjsj bu arada detaydaki kız çok güzel birde 17 yaşında çok iyi 1 33 Yorumla Soran +1 yıl 20 olmuştur o klasd Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl yok ya tiktokçu bu 17 yaşında halaa Yorumla Soran +1 yıl ben bu fotoyu göreli 2-3 yıl oluyor abartma :D Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl asıl sen abartma snxkskxkızın adi gizem kuşku 2004 lu araştır yaz google a gizem kuşku kaç yaşındadır doğum tarihi çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Abooo fgkljf veletmiş lan bu alksd ben yabancı biri sanıyordum bunu Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl türk 😌3 sene önce aynı fotoğrafı nasıl gördün nsjxjsjdj Yorumla Soran +1 yıl en az 2 sene oluyor bu fotoyu göreli ben :D Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl kızın instagramına baktım snxjsk4 haziran 2020de bu fotoğrafı atmış Yorumla Soran +1 yıl Aga kızdan soğuttun beni helal olsun yaşı küçük tiktoker fotosu falso çıktı :( Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl rica ederim ne demek ajxjsjsama güzel olduğunu degistirmez snxjs Yorumla Soran +1 yıl Güzel ama çocuk çıktı neyse ben gidem ayça özefe aşkıma platonikliğe devam edeyim bundan olmaz bana yar lkjghf Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl vayy hem kendi güzel hem sesi güzel jsjddj o da iyidir Yorumla Soran +1 yıl Burnunu izlerim onun günlerce boşver sesini laksdşa Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl nsjxjsjsks allah herkese estetikle falan bile olsa öyle burun nasip eylesins xjskahkülun tek yakıştığı insan falan sjdj Yorumla Soran +1 yıl Hayatta en önem verdiğim şey burun ve kakül zaten kaljsda Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl cümleni düzeltmek isterimhayatta en önem verdigim şey ayca ozefe snnsx Yorumla Soran +1 yıl yok ya abartmayalım kaküllü herkese düşüyorum aşlsdja Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl yung dari ye de bak bi bakalım beğenecek misin nsks Yorumla Soran +1 yıl yok beğenmedim bunu kjlasd Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl allah carpar valla Yorumla Soran +1 yıl benim sevdiğim tiplere benzemiyor hiç lfkghf Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl tamam öyle olsun dncjcj şuna bak bakalım pek tanınmıyan bir kadın juliamdhk29 Yorumla Soran +1 yıl çocuğa benziyor bu beğenmedim fghfg Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl ayliz dumana da bak shxjs Yorumla Soran +1 yıl yav sarı bunlar fondöteni sürünce iğrenç görünüyorlar sevmiyorum bu tip fklghf Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl sende valla jdjcdj ben erkek olsaydım full bunlara bakardım nxjcjfesmer mi seviyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Yook esmer de sevmiyorum kumral olucak :D :D Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl ayca özece esmer değil mi la Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl özefe Yorumla Soran +1 yıl Kumral be koyu kahve :D Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl ee koyu kahve teni de buğday gibi falan direkt esmer olmuyor mu öyle nsjfjd Yorumla Soran +1 yıl yok kumral ya saçları siyah bazı fotolarda ondan esmere benziyo :D Yorumla benmeloww Terazi +1 yıl tamam öyle olsun djcjdjdjx Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% Balık +1 yıl Balık erkeğiyim hangi burçtan kadın bulmalıyım şimdi :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl En güzel hangisiyse ondan :D Yorumla GGizemmccetinn Koç +1 yıl Benim sevgilim de balık erkegi ben aslanım cok iyi anlasiyoruzz bence Yorumla postmodernpokemon Balık +1 yıl @GGizemmccetinn Nasıl tanımlarsın sevgilini? Karakteri nasıl? Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% Yay +1 yıl Akreplerden nefret ediyorum yinede güzeller yani tanıdıklarım bütün kızlar güzeldir çiçeklerim benim 😂😂😂😂😂 2 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Terazi +1 yıl Herkes kendi burcunu yazmış da kimse gerçekleri yazmamış olsun ben hakkını veririm teraziymiş en güzel kızlar 😌 1 0 Yorumla
Cegos_hitler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% Oğlak +1 yıl Bunu bir soru olarak görmüyorum ama yine de cevap vereyim tabiki de oglak (asla Oğlak olduğum icin değil tabiki de) 1 0 Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% Kova +1 yıl Burcum kova, yükselenim aslan 🤷🏻♀️ Güzel miyim? Güzel/ortalamadan iyi olarak bulunuyorum, ve evet, giderim var 1 0 Yorumla
Hintlimintlii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% Terazi +1 yıl Net terazi :) Terazi kadınını enerjisinden çok kolay anlayabilirsiniz. 2 0 Yorumla
_Kardem_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% Başak +1 yıl En güzelini bilmem ama en tatlı kızlar kesinlikle teraziler. 😀👼 2 0 Yorumla
drzola Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% İkizler +1 yıl Bana göre koç, ikizler, aslanlar bazen, teraziler ve akrepler. Çok seksi ve güzel oluyorlar. 2 0 Yorumla
NereyeDiyeSormam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Hiç anlaşamasam da Akrep kadınların ayrı bir güzelliği ve havası var. 2 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% Başak +1 yıl Başak daha titiz ve özenli olduğu için başak bence 😊😅🌼 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa, kendi burcum diye söylemiyorum vay anasını avradınıyız qwşfk 1 0 Yorumla
111ranaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Herkes kendi burcunu yaziyor bence dhdhdn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet fhdd Yorumla
mehmetM3400 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% Aslan +1 yıl Kovalar bana çekiçi geliyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana çok ergen geliyor onlar ya çocuksu davranıyorlar Yorumla Kırmızısapkalıkiz344 Terazi +1 yıl Kesinlikle çok haklısın ve şımarık Yorumla
Palmerrrr Takip Et Xper 1 Yaş: 44 Balık +1 yıl Burçlarla ilgisi yok. Zeki olan yakışıklıdır her zaman olmasada. 2 0 Yorumla
MiLA0625 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Yengeç +1 yıl Aşırı makyaja bulanmayan her burcun kadını güzel bence 2 0 Yorumla
ÖlmekİstiyorumBen Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Yengeç +1 yıl Burçlar eğlencelidir ben de kendi burcumun yorumunu okurum bazen ama bu kadar da değildir ya :d 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl @karamelaaaa kadar güzel bir kadın görmedim bu sitede kova burcu olmasından dolayı çok şanslı bence... 1 8 Yorumla LimonÇiçekleriPorti Terazi +1 yıl adjkflahfdskajghfjfsadfjls Yorumla LimonÇiçekleriPorti Terazi +1 yıl etiket olmamış dur ben yapim abicim @karamelaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LimonÇiçekleriPorti ya ben bilemedim ki etiket yapmayı Yorumla LimonÇiçekleriPorti Terazi +1 yıl sus len ciğerini bilirim ben senin minik civciv kalpli abiciğiiiimmmmm😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LimonÇiçekleriPorti 🙈 Yorumla LimonÇiçekleriPorti Terazi +1 yıl @karamelaaaa bu gizli bana özelden şey diyor "şaraptan meyhoş oldum, rakıdan sarhoş oldum ama karamelonun aşkından daha da beter oldum" asdkfj :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LimonÇiçekleriPorti özelde konuşulan orda kalacaktı hani Yorumla LimonÇiçekleriPorti Terazi +1 yıl sen bunu söylemedin ki bunu ben şair olarak yazdım :D cok güzellll Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu resimdeki güzel değil mesela ammm sucuguna benziyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl töbe töbe gayet güzel bence Yorumla
nolights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% Balık +1 yıl Güzelliğin burçla bir ilgisi yok bence 2 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Kovadan cıkmıyor beyler bilginize. 2 1 Yorumla hakbey100 Oğlak +1 yıl Kova tarzdır, sapyosksüeldir, güzellik 2. plandır. Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Tabi ki ego kasıcam ikizler 😎🤘 Keyifli geceler.. 2 0 Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% Akrep +1 yıl Balık ve ikizler. 3 13 Yorumla OverNow İkizler +1 yıl Öhöm :D Yorumla _LydiaMartin_ Akrep +1 yıl @OverNow Balık mı 🥲 Yorumla OverNow İkizler +1 yıl Kırmızı balık gölde.. ahahözmz Yorumla _LydiaMartin_ Akrep +1 yıl @OverNow Burçtaşımmm dsöskdmsn Yorumla Soran +1 yıl Bol limonlu :D Yorumla _LydiaMartin_ Akrep +1 yıl @Alfo 1 hafta sonra arkadaşların kesilecek🥺🐐 Yorumla Soran +1 yıl Sizinkiler her gün kesiliyor be :D Yorumla Soran +1 yıl bunlara kıyan katildir laan :D Yorumla Soran +1 yıl Yorumla OverNow İkizler +1 yıl :D pis katiller Yorumla Soran +1 yıl Kavurmam güzel oluyor ama he üff lghşhf Yorumla _LydiaMartin_ Akrep +1 yıl Bizimkilere kıyanlar masum mu pü sana Yorumla Soran +1 yıl Büyük balık küçük balığı yiyorsa insan da bir balık mıdır hocam? ghshds Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% Balık +1 yıl Yay … tanıdığım yaylar çok güzel ve seksiydi 1 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% İkizler +1 yıl İkizler mi öhömm 😌 2 2 Yorumla Soran +1 yıl öhöhöhö Yorumla Bnçbn İkizler +1 yıl Eyvallah djdjd Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Aslan burcundan 😄 2 10 Yorumla Soran +1 yıl Onlar da güzel ama hitap etmiyor bana ya :D Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Olabilir tabii. Senin burcun ne ki? 😄 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak :D Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Sana balık kadını yakışır aslında tam uyum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya onları da sevmiyorum aman aman su burcu görünce arkama bile bakmadan kaçarım Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl O zaman kendi grubundan hayırlısıyla bir tane 😄 Yorumla Soran +1 yıl Başak ve boğa da olmaz onları da sevmiyorum kgfghfhgf Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Neyse bişey demiyim oğlaklığını belli etme istersen 😄 Mecbur aslana kalacaksın bence sen Yorumla Soran +1 yıl Aman aman aman alksda terazi bulayım ağırlığımı ölçer :D Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl İnşallah hadi 😄 Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Balık +1 yıl Balıkları üzmeyin 1 1 Yorumla GururYapmaYaşa Akrep +1 yıl Masken çok tatlı lan 😅😅 Yorumla
yıldızımsenol Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Burçla ilgisi yok gen gen. Gene bakın 1 0 Yorumla
sweetheart2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Yengeç +1 yıl Koç ve terazi den birde kova dan oluyor genelde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesinlikle ikizler 😄
Kendimi övmek için söylemiyorum, çoğu tanıdığım ikizler burcu kızları çok güzel
Terazi çirkin mi yani püğ
Ikizlerden başkaları çirkin dersem linç yermiyim dfjkdsa
Sitedeki tüm terazileri etiketleyem dur sen alsdka
Yo sen ıkizlerden geri kalanını etiketle, hepsiyle baş ederim
Tabi oğlak dışında 😄
Ahahaha yok yok :D
Ne saçma bir soru. 😅😅Amaç belli. Kızları birbirine takmak...
Her burcun kızı güzel ve özeldir. Tabi anlayana!!
Saçmaysa cevap verme kuzu :D
Düşmüş bildirimlere. Gördüm bir kere. 😂
Nasıl düşebiliyor bildirimlere ya :D soru davetleri bile kapalı :D
Bilmiyorum, düşmüş.
Pardon rahatsızlık verdik reis
No problem King 🤴
Al bakalım...😄
Ya bu ne akljsda
Sorunun cevabı 😁😂😂😂😂
Ahahahahwh 😂😂😂😂😂😂😂gercekler acıdır 😁😂😂🙈🙈
Sen güzel bakiyorsundur ondan öyledir 😄😄
Ya anlatmak istediğim bunları yapan insanlar kafasına göre sallayıp tablo yapıyorlar :D
E haralde bu kadarı da 😂😂😂🙈🙈🙈
Herhalde *
bende teraziyim snxjsj
bu arada detaydaki kız çok güzel birde 17 yaşında çok iyi
20 olmuştur o klasd
yok ya tiktokçu bu 17 yaşında halaa
ben bu fotoyu göreli 2-3 yıl oluyor abartma :D
asıl sen abartma snxkskx
kızın adi gizem kuşku 2004 lu araştır
yaz google a gizem kuşku kaç yaşındadır doğum tarihi çıkıyor
Abooo fgkljf veletmiş lan bu alksd ben yabancı biri sanıyordum bunu
türk 😌
3 sene önce aynı fotoğrafı nasıl gördün nsjxjsjdj
en az 2 sene oluyor bu fotoyu göreli ben :D
kızın instagramına baktım snxjsk
4 haziran 2020de bu fotoğrafı atmış
Aga kızdan soğuttun beni helal olsun yaşı küçük tiktoker fotosu falso çıktı :(
rica ederim ne demek ajxjsjs
ama güzel olduğunu degistirmez snxjs
Güzel ama çocuk çıktı neyse ben gidem ayça özefe aşkıma platonikliğe devam edeyim bundan olmaz bana yar lkjghf
vayy hem kendi güzel hem sesi güzel jsjddj o da iyidir
Burnunu izlerim onun günlerce boşver sesini laksdşa
nsjxjsjsks allah herkese estetikle falan bile olsa öyle burun nasip eylesins xjs
kahkülun tek yakıştığı insan falan sjdj
Hayatta en önem verdiğim şey burun ve kakül zaten kaljsda
cümleni düzeltmek isterim
hayatta en önem verdigim şey ayca ozefe snnsx
yok ya abartmayalım kaküllü herkese düşüyorum aşlsdja
yung dari ye de bak bi bakalım beğenecek misin nsks
yok beğenmedim bunu kjlasd
allah carpar valla
benim sevdiğim tiplere benzemiyor hiç lfkghf
tamam öyle olsun dncjcj
şuna bak bakalım pek tanınmıyan bir kadın
juliamdhk29
çocuğa benziyor bu beğenmedim fghfg
ayliz dumana da bak shxjs
yav sarı bunlar fondöteni sürünce iğrenç görünüyorlar sevmiyorum bu tip fklghf
sende valla jdjcdj ben erkek olsaydım full bunlara bakardım nxjcjf
esmer mi seviyorsun sen
Yook esmer de sevmiyorum kumral olucak :D :D
ayca özece esmer değil mi la
özefe
Kumral be koyu kahve :D
ee koyu kahve teni de buğday gibi falan direkt esmer olmuyor mu öyle nsjfjd
yok kumral ya saçları siyah bazı fotolarda ondan esmere benziyo :D
tamam öyle olsun djcjdjdjx
Balık erkeğiyim hangi burçtan kadın bulmalıyım şimdi :)
En güzel hangisiyse ondan :D
Benim sevgilim de balık erkegi ben aslanım cok iyi anlasiyoruzz bence
@GGizemmccetinn Nasıl tanımlarsın sevgilini? Karakteri nasıl?
Yorumsuz:)
Akreplerden nefret ediyorum yinede güzeller yani tanıdıklarım bütün kızlar güzeldir çiçeklerim benim 😂😂😂😂😂
Herkes kendi burcunu yazmış da kimse gerçekleri yazmamış olsun ben hakkını veririm teraziymiş en güzel kızlar 😌
Bunu bir soru olarak görmüyorum ama yine de cevap vereyim tabiki de oglak (asla Oğlak olduğum icin değil tabiki de)
Burcum kova, yükselenim aslan 🤷🏻♀️ Güzel miyim? Güzel/ortalamadan iyi olarak bulunuyorum, ve evet, giderim var
Net terazi :) Terazi kadınını enerjisinden çok kolay anlayabilirsiniz.
En güzelini bilmem ama en tatlı kızlar kesinlikle teraziler. 😀👼
Bana göre koç, ikizler, aslanlar bazen, teraziler ve akrepler. Çok seksi ve güzel oluyorlar.
Hiç anlaşamasam da Akrep kadınların ayrı bir güzelliği ve havası var.
Başak daha titiz ve özenli olduğu için başak bence 😊😅🌼
Boğa, kendi burcum diye söylemiyorum vay anasını avradınıyız qwşfk
Başak kadınları -yengeç kadınları hem kalbi güzeldir hem gülüşü
Herkes kendi burcunu yaziyor bence dhdhdn
evet fhdd
Kovalar bana çekiçi geliyor
Bana çok ergen geliyor onlar ya çocuksu davranıyorlar
Kesinlikle çok haklısın ve şımarık
Burçlarla ilgisi yok. Zeki olan yakışıklıdır her zaman olmasada.
Aşırı makyaja bulanmayan her burcun kadını güzel bence
Burçlar eğlencelidir ben de kendi burcumun yorumunu okurum bazen ama bu kadar da değildir ya :d
@karamelaaaa kadar güzel bir kadın görmedim bu sitede kova burcu olmasından dolayı çok şanslı bence...
adjkflahfdskajghfjfsadfjls
etiket olmamış dur ben yapim abicim @karamelaaaa
@LimonÇiçekleriPorti ya ben bilemedim ki etiket yapmayı
sus len ciğerini bilirim ben senin minik civciv kalpli abiciğiiiimmmmm😂😂😂
@LimonÇiçekleriPorti 🙈
@karamelaaaa bu gizli bana özelden şey diyor "şaraptan meyhoş oldum, rakıdan sarhoş oldum ama karamelonun aşkından daha da beter oldum" asdkfj :D
@LimonÇiçekleriPorti özelde konuşulan orda kalacaktı hani
sen bunu söylemedin ki bunu ben şair olarak yazdım :D cok güzellll
Bu resimdeki güzel değil mesela ammm sucuguna benziyor
töbe töbe gayet güzel bence
Güzelliğin burçla bir ilgisi yok bence
Kovadan cıkmıyor beyler bilginize.
Kova tarzdır, sapyosksüeldir, güzellik 2. plandır.
Tabi ki ego kasıcam ikizler 😎🤘 Keyifli geceler..
Kendi burcum tabiki 🦀
Akrep burcundan çıkıyor...
Balık ve ikizler.
Öhöm :D
@OverNow Balık mı 🥲
Kırmızı balık gölde.. ahahözmz
@OverNow Burçtaşımmm dsöskdmsn
Bol limonlu :D
@Alfo 1 hafta sonra arkadaşların kesilecek🥺🐐
Sizinkiler her gün kesiliyor be :D
bunlara kıyan katildir laan :D
:D pis katiller
Kavurmam güzel oluyor ama he üff lghşhf
Bizimkilere kıyanlar masum mu pü sana
Büyük balık küçük balığı yiyorsa insan da bir balık mıdır hocam? ghshds
Her burçtan güzel kız var.
Yay … tanıdığım yaylar çok güzel ve seksiydi
İkizler mi öhömm 😌
öhöhöhö
Eyvallah djdjd
Aslan burcundan 😄
Onlar da güzel ama hitap etmiyor bana ya :D
Olabilir tabii. Senin burcun ne ki? 😄
Oğlak :D
Sana balık kadını yakışır aslında tam uyum 😄
Yok ya onları da sevmiyorum aman aman su burcu görünce arkama bile bakmadan kaçarım
O zaman kendi grubundan hayırlısıyla bir tane 😄
Başak ve boğa da olmaz onları da sevmiyorum kgfghfhgf
Neyse bişey demiyim oğlaklığını belli etme istersen 😄
Mecbur aslana kalacaksın bence sen
Aman aman aman alksda terazi bulayım ağırlığımı ölçer :D
İnşallah hadi 😄
Yengeç
Yengeç 💅💅💅
Kovalarrr
Tabi ki
İkizler
Kovalar güzeldir ♒