Çoğu kişinin yengeçlerden kaçtığını görüyorum. Yengeç yani cancer, diğer çevirisiyle kanser olan ismi gibi kişileri de gerçekten insanı kanser bir kişiliğe sahipler midir?
Yengeç burcu kişileri, ismi gibi karakteri de kanser midir?
Öncelikle sizin bukadar yengeçlerle uğraşma sebeninizin bir yengeçin o muhteşem kıskaclarının tadına bakmış olduğunuzu düşünmeye başladım😄Şimdi durupta yengeçlerin nasıl mükemmel özelliklere sahip olduğunu anlatmayacağım size. anlatmaya kalksamda buradaki kelime miktarı yetmez zaten. şöyle yapalım en iyisi siz o muhteşem ötesi yengeçlerin kıskacının tadına baktığınızda neler hissettiniz onu anlatın bizde zevkle dinleyelim😄
Yeni bi polemiğe girmek istemiyorum, az önce çıktım geldim 😄 Neyse ya gerçek gerçektir çoğu ruh hastası oluyor, takıntılı bikaç yengeç arkadaşım vardı onlardan biliyorum skasdf
Yengeç candır can... ama en kıymeti bilinmeyendir... bahtsız şanssızdır. mutsuzken bile mutlu edendir açken doyurandir Yengeç. KEŞKE HERKES TEMMUZDA DOGSAYDI O ZAMAN DÜNYA DAHA GÜZEL OLURDU...
Vallah ben yengecim 🦀.. herkes övgüyle söz eder Duygusalız Vicdanlıyız İnsancılız Merhametliyiz Mertiz Empati yeteneğimiz çok yüksek Aile bağlarımız çok iyi Hangi birini sayayım …
Benim annem de yengeç 😃Yengeçlerin gamsız olamayışına her üzüntüyü sünger gibi çekmelerini çok gıcık oluyorum 😃 Fakat o dünya tatlısı merhametlerini vazgeçilmez buluyorum.. Biraz daha az ağlayın sevgili yengeçler 😃😃
Yengeçlerle iyi anlaşırım ama duygusallığa da gelemem pek 😅 Bir arkadaşıma karşı biraz daha anlayışlı davranıyorum bu konuda konuşacak kimsesi olmadığı için ama onun dışında çok iyiler bence sizin bir gareziniz var 😂
Ben de yengeç burcuyum, bazen katlanılmaz birisi olduğumu düşünürüm ama arkadaşlarım tanıdıkları en eğlenceli kişinin ben olduğumu söylüyor xD Kişiden kişiye ya da ruh haline göre değişebilen bir durum bu bence.
Zaten kalpleri, iyi niyetleri, tanıdığım herkes fazla iyi niyetli, çok iyi insanlar ben oğlak burcuyum yengeç le de çok iyi anlaşırım ama bazen kafa yapılarımz hiç uymaz
Yengeç Burcu biri olarak.. bu yorumunuza katılmıyorum.. etramızdaki insanlar mantıklıysa gayet eğlenceli oluruz .. ama mantıktan uzaklarsa pek eğlenceli olmayız …