Astroloji & Burçlar Akrep burcu erkeği eşini aldatır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Akrep burcu erkeği aldatır mı aldatırsa neden aldatır? Güncellemeler+1 yıl ... Akrep burcu erkeği eşini aldatır mı? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
iamhanabi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% Oğlak +1 yıl Akrepler tutkularıyla hareket eder eğer sana karşı sadakati yoksa ve birini beğenirsen yapabilir, dikkatli ol. 2 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% Akrep +1 yıl Akrep severse zor sever. Sevdiginde de birakmaz, aldatmaz. Ama hersey burcda degildir. Ama tam burcunu yansitiyorsa aldatmaz. 1 0 Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Bu nasıl bir soru? İyisi var, kötüsü var. Sana hangisi denk gelmişse cevabı ona bağlı. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 401 cevap paylaştı. Burçlara inanan biri olarak diyorum bu tarz şeylerin burçla alakası yok 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% İkizler +1 yıl Burçla bi alakası yok aldatan akrep yengeç oğlak ne olursa olsun aldatır 0 0 Yorumla
xndjdjdjsjeje Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Hayır. Kız düzgün değilse aldatır ama bırakmaz kizi yedek kulübesinde dursun ama asla kendisi ayrılmaz kizdan 1 0 Yorumla
xxodoxx Takip Et Xper 3 Yaş: 35 Akrep +1 yıl Karakter meselesi en aldatmaz denilen burçtan insanlar bile aldatır 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep burcuyum ama evlensem eşime sadık kalirim 1 0 Yorumla
Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% Kova +1 yıl Burç meselesi değil o karakter meselesi 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 Yay +1 yıl İnsanlar 12 ceside ayrilmaz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle san Yorumla Be_smart Yay +1 yıl Senin uzmanligin neymiş? 😅😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ben öğrenciyim ayrıca burçlarla da ilgileniyorum Yorumla Be_smart Yay +1 yıl O zaman sadece 12 tip insan olmadığını senin bilmen lazim, bunun yukseleni var, ay burcu var, gezegenlerin dogum aninda acıları var, bi sürü sey var... Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aslaaa 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl akrep sahiplenir eşini üzmez aşıksa Yorumla Soran +1 yıl Sen akrep misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Akrepler yönetilmeyi mi sever yoksa yönetmeyi mi ilişki de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşmak istersen mesaj atbilirsin Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla
AzraaTuran Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% İkizler +1 yıl aldatır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
ismailabihop Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% Yengeç +1 yıl Burcu kim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Akrepler tutkularıyla hareket eder eğer sana karşı sadakati yoksa ve birini beğenirsen yapabilir, dikkatli ol.
Akrep severse zor sever. Sevdiginde de birakmaz, aldatmaz. Ama hersey burcda degildir. Ama tam burcunu yansitiyorsa aldatmaz.
Bu nasıl bir soru? İyisi var, kötüsü var. Sana hangisi denk gelmişse cevabı ona bağlı.
Burçlara inanan biri olarak diyorum bu tarz şeylerin burçla alakası yok
Burçla bi alakası yok aldatan akrep yengeç oğlak ne olursa olsun aldatır
Hayır. Kız düzgün değilse aldatır ama bırakmaz kizi yedek kulübesinde dursun ama asla kendisi ayrılmaz kizdan
Karakter meselesi en aldatmaz denilen burçtan insanlar bile aldatır
Akrep burcuyum ama evlensem eşime sadık kalirim
Sorun burcu değil karakteri
Burç meselesi değil o karakter meselesi
İnsanlar 12 ceside ayrilmaz
Sen öyle san
Senin uzmanligin neymiş? 😅😅😅😅
Ben öğrenciyim ayrıca burçlarla da ilgileniyorum
O zaman sadece 12 tip insan olmadığını senin bilmen lazim, bunun yukseleni var, ay burcu var, gezegenlerin dogum aninda acıları var, bi sürü sey var...
Biliyorum
Karaktersiz, vasat her erkek aldatır.
aslaaa
Neden
akrep sahiplenir eşini üzmez aşıksa
Sen akrep misin
evet
?
Akrepler yönetilmeyi mi sever yoksa yönetmeyi mi ilişki de
konuşmak istersen mesaj atbilirsin
İstek attım
aldatır