AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Rahmetli oğlak tı pek konuşmaz dı iyi delirtirdi. gerçi şuana kadar adam akıllı birini bulamadım gitti
Oğlak… Allah düşmanımın bile başına vermesin, evlerden ırak.
Oğlaktı ve cidden bir boğa olarak anlaşamadık OĞLAKLARKA ÇIKMAYIN
Çoğunluğun akrepmiş akreplerden uzak durayım en iyisi
tuhaf bir şekilde çıktığım herkes ya akrep burcu oluyor ya da yengeç. aksini asla yaşamadım hshsdkdk
Boğa burcu
Eski sevdiğimin burcu oğlaktı
adlarini bile zor hatirliom la
Akrep
Öküz kdkdjd
Hiç olmadı sevgilim
Aslan
Oğlak
Akrep
Burcu yok
Aslan
Aslan.
Akrep
Hatırlamıyorum
Kova
Başak
Boğa
3 ü de Akrep
Yengeç
Domuz burcu
Akrep Burcu
Yengeç ve Başak
Yılan
İkizler
Boğa
Kova...
Akrep sjsjs
Başak 😒😒
Bir başak mağduru daha görüyorum galiba
Zor günler geçirdiniz galiba
Bir ciğer komple gitti bro
Tahmin ediyorum aynısı bendede olduğu için
Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşallah
Birşey soracağım o mu bıraktı yoksa siz mi
Beni kendisini bırakmaya zorladı. Ama ayrılık kavgasını fitilleyen de oydu
Kanka sabır gerekiyor ya bende öyle bir sabır varki dayanıyorum gerçekten yoksa bırakıp gitmiştim ya takıntılılar 6 ay önce bir kelime dedim ya illa onun intikamını alacak benden öyle oyun oynar gibiler bir gün çok seviyorlar diğer gün sen kimsin diyor ben anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını ama sıkıntılı burç
Ben artık hiç sevmemiş diyorum ya. Sonra düşünüyorum ulan sevmese şunları şunları yapmazdı diyorum. Paradox gibi hatunlar
Bende öyleyim şu sıralar sabah küfürler etti bugün yazma dedi akşam kendi yazdı sonra sev beni demeye başladı yarın benim mesai gene başlar bunun yüzünden anti-depresana başladım haberi yok kesinikle öyle ya bazen hiç sevmemiş diye düşünüyorum ama geçmişe bakınca sevdi diyorum dengeleri yok kesinlikle kavga esnasında diyeceğin şey şu haklisin tamam diyeceksin yoksa başka yolu yok ama ömürlük seviyorlar yazmazlar asla aşkından ölse de asla yazmaz şu an yazsan barışır belki
Ayrıldıktan 3,5 ay sonra ağlayarak barışmak istedi ben kabul etmedim ondan sonra yaklaşık 5 ay boyunca iletişime geçmeye çalıştı yine yok dedim pes etti
Öyleler ya değerini sonradan anlıyorlar ilk kuş gibi olurlar sonra ne kaybettiğini düşünür vs vs derken takıntılılar biraz ya ellerinde tuttuklarını sanıyorlar da ben kaç kez şahit olduğum bilerek canımı yakmaya çalıştığına hala da yapıyor da alıştım ya ben balık burcuyum o yüzden birşey diyince direk günüm zehir oluyor ama bende senin gibiyim 3 4 ay sonra gelen birisini asla affetmem şu an yanından gitmiyorum bu yüzden malımı tanıyorum döneceğini biliyorum üzülecek pişman olacak birşey yapmasın diye şu an kendimi üzüyorum
Ben de balık burcuyum o kadar aynıyız ki. Kardeşim biz köpek gibi sevsek de asla kıymeti bilinmeyecek. Kendini yıpratma derim
Vallahi aynı şeyleri yaşamışız kanka vallahi ben hayatımı ona adadım hala öyleyim ama yapacak birşey yok ama gün gelir değerimizi anlıyorlar bizim gibi kimse sevemez onları onlar da farkında da biz gitmiyoruz diye herşeyi yapıyorlar mesela ben 100 kez yapsa aynı şeyi gitmem ama belki 101 belki 105 falan herhangi bir zamanda gidebilirim onlar da kaldığımızı görüyor üzüyorlar işte
Bana demişti ki boşuna ayrılmaya kalkma 1 hafta sonra ben iki ağlarım sen affedersin
Evet öyleler kesinlikle mesela bir keresinde ayrıldı bana yazmadı vs 3 gün sonra yazdım bana yazma dedi bende seninle birşey konuşmam lazım dedim direk sonra konuşuruz dedim 4 5 saat sonra çevrimiçiydi bende yazdım hemen direk mavi tik oldu sonra sevmediğimi vs sevgimin bittiğini ima ettim baya ağladı üzüldü sonra konuşalım dedi ilk kez benim uyanmamı bekledi uyanınca hemen yazdı konuştuk toparladım birşey olmamış gibi barıştık öyle denge yok
Sevgisine birazcık inancım kalsa 1,5 yıl değil 15 yıl beklerdim onu ama yok inancım kalmadı benim. Umarım senin inancın tukenmez
Benimde inancım kalmadı ya tam kalmıyor yeniden geliyor aşık ediyor fulluyor sonra yine aynı şeyler kesinlikle bende öyle olurdum da bana bir tavsiyeniz var mı ne yapabilirim böyle kavga edince ya da böyle yapınca ne yapmam lazım mesela ayrılınca
Ben çok mücadele ettim onun her derdini derdim bildim tabiri caizse saçımı süpürge ettim. Ama ona çok ihtiyacım olduğunu söylediğim zamanlarda aynı ilgiyi şefkati göremedim. Bir noktadan sonra kafanda bitir ve ayrılmaya çalış.
Bende öyleyim şu an kesinlikle benim birşeye ihtiyacım olduğunda umrunda değilim bilemiyorum çok kafa karıştıran şeyler diyor mesela asla hayatıma giremeyeceksin dedi 4 gün sonra yeniden sevgili olduk ya da ayrıyken gelecekle ilgili hayaller kuruyor vs sonra 1 saat sonra git hayatımdan diyor
Gerçek sevgi şüphe ettirmemeli...
Kesinlikle öyle sadece elimi tutsun herşeye katlanırım istedim ama elimi bırakıp katlanmamı istedi
Ailevi problemleri çok fazlaydı. Bir gün ben ayrılık konuşması yapacakken ailesini anlatıp ağladı ağladı. Kıyamadım. Elimi uzattım ona. Tut elimden çıkıp gidelim herkesten uzağa dedim. Tutmadı.
Kanka sende kendimi görüyorum nedense ve kız da ona çok benziyor aynısı banada oldu ailesi onunda öyle peki şimdi pişman mi yani tam olarak ne istiyor
Kanka biz ayrıldığımız da 2019du. O zaman en son konuştuğumuzda demişti ki ben evlenip yuva kuracak olursam bu senden başkasıyla olamaz. Ben de bu bencillikle kurma yuva falan zaten deyip kapatmıştım. Sonra konuşmadık hiç
Ömürlük seviyorlar da işte kaybedince değerlerimizi anlıyorlar bana sürekli senden nefret ediyorum seni sevmiyorum diyor 1 hafta önce seviyorum diyen insan 1 haftada nasıl sevemiyor ya da sen herşeyimsin diyen nasıl nefret ediyor çözmedim
Siz ne kadardır birliktesiniz
1.5 sene oldu
Biz de 2017 Kasım da başladık 2019 Mart 'ta bitirdik.
Deney gibi kullanıyorlar ya anlamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum şu an ayrı gibi birşryiz ama hayattan bezdirdi sevgiliyken öyle bir seviyor ki fazla geliyor ayak uyduramıyorum ayrıyken de ben çok gösteriyorum o bana hakaretler ediyor kötü davranıyor
Özelden bir şey soracağım sana
@Devilofdark1785 aslan burcu sevgiliniz oldumu nasıllar merak ettim. ayrıca yorumlarınızı okudum sizleri bayağı yıpratmışlar..
Benimkinin yükseleni aslandi
Ee nasıldı yukarıda başak hakkında bayağı detay vermişsiniz aslan nasıl
Koç tu
Bilmiyorum
sormadım