Astroloji & Burçlar Burcunuzun Ne Olduğunu Tahmin Edeyim Mi 🦋? guruke Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Ben ikizlerim 😊🌸 Güncellemeler+1 yıl Bu arada soruyu beğenir misiniz lütfen? Teşekkürler ❤ Burcunuzun Ne Olduğunu Tahmin Edeyim Mi 🦋? Cevapla İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% Koç +1 yıl Seninle en iyi anlasanlardan biri desem acaba tahmin edebilirmisin? 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yengeç Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Nowww bilemedin agresif ve sinirli lider Yorumla
B_berkan_N Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% Yengeç +1 yıl Mmmm kulağa hoş geliyor? Bide tutarsa tamam 🙃🙃🙃🙃 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Aslan Yorumla B_berkan_N Yengeç +1 yıl Yanlış ama 😥 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl tahmin et bakalım tutacak mı:) 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Terazi Affedilmeyen Oğlak +1 yıl Tutmadi ;)
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% Terazi +1 yıl Sıkılmışsın. Et bakalım. 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yengeç Yorumla M-B-B Terazi +1 yıl Hayır. Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Yay +1 yıl Bilirsen kahveler benden 1 3 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Terazi Yorumla Efendi_Bey Yay +1 yıl Artık kahveler senden Yorumla guruke İkizler +1 yıl Olsun bakalım 😀 Yorumla
LBBKS Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 96% İkizler +1 yıl Bakalım bilebilecek misin 1 8 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Balık Yorumla LBBKS İkizler +1 yıl En mükemmel burca sahibim senin yaptığına bak Yorumla guruke İkizler +1 yıl Başak mı 😀 Yorumla LBBKS İkizler +1 yıl En mükemmeli diyorum daha iyisi yok diyorum herkes kıskanıyor diyorum daha ne diyim Yorumla guruke İkizler +1 yıl Aslan Yorumla LBBKS İkizler +1 yıl Hadi sana küçük bir ipucu veriyim hemen bileceksin aynaya bak işte gördüğün kişinin burcu benim burcum Yorumla guruke İkizler +1 yıl Allah Allah 😀 Yorumla LBBKS İkizler +1 yıl Niye öyle dedin benzemiyor muyum Yorumla
elevencalculus Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% Akrep +1 yıl Evett bekliyorum 🌸 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yay Yorumla elevencalculus Akrep +1 yıl Yükselenim yay normal burcum akrep Yorumla
Pıranga Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Akrep +1 yıl Evet, tahmin edebilirsin. 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Kova Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Aslan +1 yıl Et bakalım. 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl İkizler Yorumla
Thecollector200906 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Tabi Et Canım 😊 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yengeç Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% Aslan +1 yıl et bakalim 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Boğa
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Olur et 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Aslan Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl 😦😦🤢 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% Aslan +1 yıl Süğle 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Başak Yorumla Merhabaearthlings Aslan +1 yıl Yok eşek Yorumla
OneStepTooFarr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 45% Boğa +1 yıl Karga burcuyum 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl İyiymiş 😀 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% Balık +1 yıl Et aga et 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Balık Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl Tuttu he Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% Akrep +1 yıl Edemezsin 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yay Yorumla __ALİÇO__ Akrep +1 yıl 25 Ekim akrep 🦂 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% Başak +1 yıl Lütfen. 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Koç LovecezaM Başak +1 yıl Titiz bn aahdsjsj
Lajij Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Akrep +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Aslan Yorumla
Krowaz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% Kova +1 yıl Hiç yorulma oğlak 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Vefalı insan 😀 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Yay +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl İkizler Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Değil. Yorumla
LaSeRDaNCe Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 92% İkizler +1 yıl Olabilir 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Aslan Yorumla LaSeRDaNCe İkizler +1 yıl Hiç sevmem. d Yorumla
RISES Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% Boğa +1 yıl Hadi bakalim 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Terazi Yorumla RISES Boğa +1 yıl Maleseff Yorumla
amanöylesine Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Yay +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yay Yorumla amanöylesine Yay +1 yıl Doğru Yorumla
Cherry-Wine Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% Yay +1 yıl Et bklm 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Başak Yorumla
bilinmeyen_derin21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl buyur tahmin et 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Yay Yorumla bilinmeyen_derin21 Koç +1 yıl bilemedin ama iyiydi tebrikler Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl Eeeet 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Kova Yorumla MoneeLiqht Koç +1 yıl Diğeri Yorumla
jeonjkjeonsn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Et lütfen. 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Kova Yorumla jeonjkjeonsn Kova +1 yıl Yay ama olsun kovaları severim. Teşekkürler. Yorumla
TheLostArtist Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% Oğlak +1 yıl Et bakalım Antalyalı 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Koç Yorumla TheLostArtist Oğlak +1 yıl Maalesef. Çok kez sallasan yine tutmayacak gibi. :) Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. Etttt 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl İkizler Yorumla
muhammetkaraboga Takip Et Yoda Yaş: 36 Balık +1 yıl hadi. 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Oğlak Yorumla muhammetkaraboga Balık +1 yıl hayır Yorumla
KENAN-23 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 Balık +1 yıl olur edin 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Balık Yorumla KENAN-23 Balık +1 yıl bildin Yorumla
AsabiBeşiktaşlı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Balık +1 yıl Et bakim 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Terazi Yorumla AsabiBeşiktaşlı Balık +1 yıl Balık Yorumla
Enternasyonelgavat Takip Et Xper 5 Yaş: 110 Oğlak +1 yıl Et ispanyol gaci 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Boğa Yorumla Enternasyonelgavat Oğlak +1 yıl Cık :/ Yorumla
Buranınüyesiyim20 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Balık +1 yıl Evetttt 1 2 Yorumla guruke İkizler +1 yıl İkizler Yorumla Buranınüyesiyim20 Balık +1 yıl Hayır Yorumla
bradpittimcanim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 İkizler +1 yıl Bekliyorum 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Koç Yorumla
mmicheal Takip Et Xper 1 Yaş: 31 İkizler +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Akrep Yorumla
angellittle Takip Et Xper 1 Yaş: 35 İkizler +1 yıl Olur 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Boğa Yorumla
kzğskaüaöaüwks Takip Et Xper 1 Yaş: 28 İkizler +1 yıl Olur 1 1 Yorumla guruke İkizler +1 yıl Oğlak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Seninle en iyi anlasanlardan biri desem acaba tahmin edebilirmisin?
Yengeç
Nowww bilemedin agresif ve sinirli lider
Mmmm kulağa hoş geliyor? Bide tutarsa tamam 🙃🙃🙃🙃
Aslan
Yanlış ama 😥
tahmin et bakalım tutacak mı:)
Terazi
Tutmadi ;)
Sıkılmışsın. Et bakalım.
Yengeç
Hayır.
Bilirsen kahveler benden
Terazi
Artık kahveler senden
Olsun bakalım 😀
Bakalım bilebilecek misin
Balık
En mükemmel burca sahibim senin yaptığına bak
Başak mı 😀
En mükemmeli diyorum daha iyisi yok diyorum herkes kıskanıyor diyorum daha ne diyim
Aslan
Hadi sana küçük bir ipucu veriyim hemen bileceksin aynaya bak işte gördüğün kişinin burcu benim burcum
Allah Allah 😀
Niye öyle dedin benzemiyor muyum
Evett bekliyorum 🌸
Yay
Yükselenim yay normal burcum akrep
Evet, tahmin edebilirsin.
Kova
Et bakalım.
İkizler
Tabi Et Canım 😊
Yengeç
et bakalim
Boğa
Olur et
Aslan
😦😦🤢
Süğle
Başak
Yok eşek
Karga burcuyum
İyiymiş 😀
Et aga et
Balık
Tuttu he
Edemezsin
Yay
25 Ekim akrep 🦂
Lütfen.
Koç
Titiz bn aahdsjsj
Et bakalım
Aslan
Hiç yorulma oğlak
Vefalı insan 😀
Olur.
İkizler
Değil.
Olabilir
Aslan
Hiç sevmem. d
Hadi bakalim
Terazi
Maleseff
Olur.
Yay
Doğru
Et bklm
Başak
buyur tahmin et
Yay
bilemedin ama iyiydi tebrikler
Eeeet
Kova
Diğeri
Et lütfen.
Kova
Yay ama olsun kovaları severim. Teşekkürler.
Et bakalım Antalyalı
Koç
Maalesef. Çok kez sallasan yine tutmayacak gibi. :)
Etttt
İkizler
hadi.
Oğlak
hayır
olur edin
Balık
bildin
Et bakim
Terazi
Balık
Et ispanyol gaci