Astroloji & Burçlar Burçların aşk acılarını unutma süreleri! Seninki ne kadar? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu listeye göre İkizler Burcu sevgili Allah'a yakın bana uzak olsun 🤪 Sizin aşk acınızı unutma süreniz ne kadarmışş? Burçların aşk acılarını unutma süreleri! Seninki ne kadar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% Kova +1 yıl İkizler o kadar doğru ki beni hemen unuttu iibne ya ben kovayım 7 saat değil 2 haftada unuttum şimdi yeni manitle bulusucam. Yeter bu kadar yalnızlık 😂 1 0 Yorumla
Wlesya Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% Başak +1 yıl Bir ömür unutmaz demek istemiş heralde, doğrudur.İkizler burcu evet böyle ondan fazla bir şey beklemeyin derim anında unutur ahahaha 😄 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl 15 saniye ile rekor bende 😎🤫🤘 Keyifli geceler.. 😏 1 0 Yorumla
Merodie Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% Oğlak +1 yıl 6 hafta mı? Yoo ben bi tanesini anca 1 yılda unutmuştum 1 0 Yorumla
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% Aslan +1 yıl İkizler mi aynen Allah'a yakın bana da uzak olsun... 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% Terazi +1 yıl Burcuma göre 14 saat yükselenim ise 15 saniye diyor 😂 😂 😂 0 0 Yorumla
WinnieTheGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% Balık +1 yıl 15 sn diye kim demişse iyi sallamış 1 2 Yorumla baby35 İkizler +1 yıl Valla yaLan yıllar sürüyor bende Yorumla WinnieTheGirl Balık +1 yıl @baby35 cidden ya duygusuz sandılar bizi Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan on mu yalanciyi sikmisler kimse inanmamis 0 0 Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% Balık +1 yıl 1 gün mü :/ gerçi sevgilim olmadı ki bilmiyom :D 0 0 Yorumla
wjiwjwjw Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Yengeç +1 yıl Haftada bi sevgili değişen başaklar bı ömür olmuş 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. On yedi yıl mı haha 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç : 17 yıl çüş :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İkizler o kadar doğru ki beni hemen unuttu iibne ya ben kovayım 7 saat değil 2 haftada unuttum şimdi yeni manitle bulusucam. Yeter bu kadar yalnızlık 😂
Bir ömür unutmaz demek istemiş heralde, doğrudur.
İkizler burcu evet böyle ondan fazla bir şey beklemeyin derim anında unutur ahahaha 😄
15 saniye ile rekor bende 😎🤫🤘 Keyifli geceler.. 😏
6 hafta mı? Yoo ben bi tanesini anca 1 yılda unutmuştum
İkizler mi aynen Allah'a yakın bana da uzak olsun...
Burcuma göre 14 saat yükselenim ise 15 saniye diyor 😂 😂 😂
Adam olana 7 ay çok bile.
15 sn diye kim demişse iyi sallamış
Valla ya
Lan yıllar sürüyor bende
@baby35 cidden ya duygusuz sandılar bizi
On gün müüü yalaaaannn
Aslan on mu yalanciyi sikmisler kimse inanmamis
Aşk acısı çekmedim hiç.
1 gün mü :/ gerçi sevgilim olmadı ki bilmiyom :D
İkizler daha fazla be
yuh ya rekor kırmışım yine..