Astroloji & Burçlar Yükseleni balık olan boğa burcu erkeği hakkında ne düşünürsünüz? vdshfgj5rhew Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hem libidom devamlı çok yüksek hem de çok fazla duygusalım kadınların tercih edebileceği bir model miyim sizce? Güncellemeler+1 yıl yukarı Yükseleni balık olan boğa burcu erkeği hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Gayet ne istediğini bile insandır, ayrıca sakin bir yapısı vardır, onun için güven herşeydir. 0 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% Aslan +1 yıl Tam komplo teorisyeni olacak insandır heralde.Merhametli midirBence pek değildir. 4 4 Yorumla vdshfgj5rhew Boğa +1 yıl aşırı merhametliyim. evde mama, et falan varsa sokağa çıkarken yanımda götürürüm mutlaka kedi, köpeğe vereyim diye. Yorumla pllyna Aslan +1 yıl Bilemedim. İki burcu da merhametli bulmam. Yorumla vdshfgj5rhew Boğa +1 yıl boğa tarafım pek merhametli değil doğru ama balık ve duygusal tarafım merhamete itiyor beni. mesela insanlara önce acı çektiririm sonra özür diler gönlünü alırım. çakışma yaşıyorum kendi içimde Yorumla düşünmektükenmektir Başak +1 yıl Dediğim gibi. Dengesiz. Yorumla
jeonjkjeonsn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Boğa burcunun özelliklerini pek bilmiyorum ama balıklar iyidirler. 1 8 Yorumla vdshfgj5rhew Boğa +1 yıl balıksın herhalde asklfja Yorumla jeonjkjeonsn Kova +1 yıl Yay burcuyum. Yorumla vdshfgj5rhew Boğa +1 yıl yay burcunun özelliği ne Yorumla jeonjkjeonsn Kova +1 yıl Çok var, saymakla bitiremem. Yorumla vdshfgj5rhew Boğa +1 yıl en önemli 3 özelliğini say Yorumla jeonjkjeonsn Kova +1 yıl Özgür ruh, delilik, umursamazlık. Yorumla vdshfgj5rhew Boğa +1 yıl ben kesin çok iyi anlaşırım o zaman yaylarla Yorumla jeonjkjeonsn Kova +1 yıl İnsandan insana değişir. Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% Başak +1 yıl Dengesiz olabileceği ihtimalin yuksekligini düşünürüm. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın olsam ihtimal bile vermem.Erkeğim ve şunu diyeyim arkadaşlık kurmaktan zorlanırım. Aşırı kindar ve sinsi bir yapı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gayet ne istediğini bile insandır, ayrıca sakin bir yapısı vardır, onun için güven herşeydir.
Tam komplo teorisyeni olacak insandır heralde.
Merhametli midir
Bence pek değildir.
aşırı merhametliyim. evde mama, et falan varsa sokağa çıkarken yanımda götürürüm mutlaka kedi, köpeğe vereyim diye.
Bilemedim. İki burcu da merhametli bulmam.
boğa tarafım pek merhametli değil doğru ama balık ve duygusal tarafım merhamete itiyor beni. mesela insanlara önce acı çektiririm sonra özür diler gönlünü alırım. çakışma yaşıyorum kendi içimde
Dediğim gibi. Dengesiz.
Boğa burcunun özelliklerini pek bilmiyorum ama balıklar iyidirler.
balıksın herhalde asklfja
Yay burcuyum.
yay burcunun özelliği ne
Çok var, saymakla bitiremem.
en önemli 3 özelliğini say
Özgür ruh, delilik, umursamazlık.
ben kesin çok iyi anlaşırım o zaman yaylarla
İnsandan insana değişir.
Dengesiz olabileceği ihtimalin yuksekligini düşünürüm.
Kadın olsam ihtimal bile vermem.
Erkeğim ve şunu diyeyim arkadaşlık kurmaktan zorlanırım. Aşırı kindar ve sinsi bir yapı.
Genelde duygusal olurlar
Burçlara inanmıyorum
Libidosu yuksektir