BALIK BURCU ERKEĞİNDEN HOŞLANIYORUM AMA BAZEN ANLAMIYORUM? BENDEN HOŞLANIYOR MU?

2 yıl önce sosyal medyadan tanıştık, geçen sene onunla daha görüşmeden farklı şeyler hissettiğimi söylemiştim ama o ise sadece özür diledi, ve her zamanki gibi yazmaya devam etti bende engelledim. Başka mecralardan ulaştı ama kabul etmedim, 8 ay sonra engelini açıp ekledim, aralarda konuştuk. 1 ay önce ilk defa yüz yüze buluştuk, bana karşı çok sevecendi ve kibardı, ben daha az samimi davrandım, ayrılmadan önce de tekrar görüşelim şuraya gidelim dedi bende konuşuruz olabilir dedim. Buluşmamız sonrasında daha sık konuşmaya başladık, aralarda iltifatlar falan ediyor fakat 2. buluşma teklif etmiyor. İlk buluşmayı da ben teklif etmiştim o yüzden 2. yi ben teklif etmek istemiyorum. Üstelik gayet güzel konuştuktan sonra instagramdan gönderdiğim posta 1 gün sonra açıp baktı o da ben hikaye atmıştım, hikayeme yanıt verip ondan sonra gönderdiğim postla alakalı bi şey yazdı, gönderdiğim posta bakmayıp snapchatten snap atıyordu, instaya story de koymuştu yani instagrama girmedi desem girdi. Bende onun yazdıklarını 2 gün sonra görüldü yaptım bir şey yazmadım ve 3 gündür hiç konuşmuyıruz, o da sessizleşti. Normalde sık sık story atardı, 3 gündür sesi soluğu da kesildi. Nedir bu dengesizlik? Bir bakıyorum gayet iyiyiz iltifatlar falan, bir bakıyorum beni görmezden geliyor. Bunun nedeni nedir? 2. buluşmayı neden ayarlamadı?
BALIK BURCU ERKEĞİNDEN HOŞLANIYORUM AMA BAZEN ANLAMIYORUM? BENDEN HOŞLANIYOR MU?