Ben yükselen burcumu bulamadım bir çok siteye baktım ve hepsinde farklı burçlar çıktı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Doğduğun saati kesin bilmen gerek. Doğduğun saati ne kadar kesine yakın bilirsen doğruluk ihtimali o kadar fazla olur
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ee biliyom
- Yengeç+1 yıl
Baktığın sitelerde çoğunlukla aynı çıkan burç hangisiyse odur diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Yükselişinizi belirlemek için doğum zamanınızı bilmeniz gerekir. Akşam ezanına doğru, akşam ezanı ve onu takip eden belli bir zamanda olan doğumlarda, iç burcun 180 derece karşısına gelen burç, bir öncesi veya bir sonrasındaki burç yükselen burç olacaktır. Gece yarısındaki doğumlarda ise yükselen burç, iç burçtan 3 veya 4 önceki burç olur. Doğum bilgilerinizi (gün/ay şeklinde doğum tarihi ve doğum saati) yükselen burç hesaplama tablosuna girerek yükselen burcunuzu öğrenebilir ve burcunuzla ilgili yorumları okuyabilirsiniz.
Burcumuz, kişilik özelliklerimizi ve yeteneklerimizi tanımlar. Yükselen burcumuz ise doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Bize hayata bakış açısı, olayları değerlendirme ve anlamlandırma konusunda ipuçları verir. Her 2 saatte bir yükselen burç değişiklik göstermektedir. Bu nedenle doğum yerinin yanı sıra doğum zamanını ele almak önemlidir.
00 Yorumla Mevzunun palavra olduğu burdan ortaya çıkıyor işte. Gerçek şeyler olsa sabit olur 😂
213 Yorumla- Soran+1 yıl
İnterntte Bi çok şey farklı zaten. O zaman dünyadaki Herşey palavra ortaya çıktı kanıtlandı knk şu an
- Soran+1 yıl
O zaman doğduğumuz zaman kişiliğimizi belirlediğine de inanma. Ayrıca Herşey palavra değil sadece burçlar neden palavra
- Soran+1 yıl
Tamam knk sayende ateist olcam şimdi kapat konuyu
- Soran+1 yıl
E burçlar palavra ise dinler de palavra. Bi kanıtları yok sadece Bi kitap. Ayrıca Tanrı olsaydı sabit olurdu. Bir sürü din olmazdı. Dimi
- Soran+1 yıl
Kardeşim bunlar benim düşüncem değil senin düşüncen. Tamamen senin mantığın
- Soran+1 yıl
Dünyada tek din İslam değil. Yani Tanrı diye bişey yok o zaman çünkü Tanrı da siteden siteye değişiyor. Ayrıca yorumları farklı değil.
- Soran+1 yıl
Komik mi?
- 00 Yorumla
askım bütün sitelere baktım hangisi çoğunluktaysa öyle buldum ve özelliklerini de okuyunca tamam bu dedim😂
10 Yorumla- +1 yıl
Biri kısa yükselen burcunu sormuştur ve sonuç burda soru sorması
00 Yorumla - +1 yıl
Doğum saatin olur diye biliyorum.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya onu bende biliyorum ama her sitede farklı çıkıyo
- Boğa+1 yıl
Yani burçlarla pek alakam olmadığı için bilmiyorum hangi site net doğrudur değildir. Genelde burçlara dair bilgi edindiğin bir sitede varsa oradan bakabilirsin ya da 7-8 sitede hesapla hangisi fazla çıkarsa onu tescille imza, kaşe, mühür bitti :D
- +1 yıl
doğum saatine bağlı diye biliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Doğum saatti lazım
00 Yorumla Astrodients den bakabilirsin doğru gösteriyor
00 Yorumla- +1 yıl
Bende de bi koç çıkıyo bi aslan anlamadım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
doğum saatine göre belirleniyor farklı çıkmıyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır her sitede farklı çıkıyor
- +1 yıl
Goggleye yaz bulirsun
00 Yorumla Benim burç balık yükselen akrep
018 Yorumla- Soran+1 yıl
Nerden baktın
- Soran+1 yıl
Ya onu biliyoruz zaten ama her sitede farklı çıkıyo
- Soran+1 yıl
Ya sanane ben öğrenmek istiyorum
- Soran+1 yıl
Ne gibi konular
- Soran+1 yıl
Edebiyat la tarihle ilgilenmiyorum. Astronomi ylede ilgilenmiyorum. Ayrıca astronomi diyosun bu
Rçlar da astronomiyle ilgili - Soran+1 yıl
Knk banane ya. Uzayda ne oluyo banane. Geçmişten banane. Edebiyat zaten ne alaka. Ben zaten burçlara inanmıyorum ama sanane ben burcumu öğrenmek istiyorum
- Soran+1 yıl
Türk dizisi ne alaka sen yabancı izledin diye Einstein mı oldun. Ayrıca her boka da cahil demeyi bırak neyin kafasını yaşıyosun
- Soran+1 yıl
Komik olan ne? Mal mal neden gülüyorsun? Kendini çok muz zeki sanıyosun
- Yengeç+1 yıl
Böyle her konuya bana ne diyenler yüzünden türkiye bu halde:/ hey allahım ya
- +1 yıl
Boşver burçlara takma gereksiz uydurma şeyler
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Takmıyorum fazla ama Uydurmaysa o zaman Herşey uydurma
- +1 yıl
Günün hangi saati doğdun söyle bakiyim
00 Yorumla - +1 yıl
Gizli ilimler
00 Yorumla Yükseldiği yerden
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Uzman astrolog yorumcumuz Fulya Nas https://falsepeti.com/yorumcular/Fulya-nas linkindeki profilinden Yıldızname Falı açılımında sizler için yükselen burçlarınızı hesaplıyor, doğum haritalarınızı çıkarıyor 🤗