Acıklama da biliyorum demiştim. :)
Gece 1:30
Selamlar! Eveeet, artık herkes yavaş yavaş kendi burçlarını ve özelliklerini öğrendi. Sıra Yükselen Burçlarda!
Yükselen burç, kişinin doğduğu yer ve zamanda ufukta yükselen burç ve dereceye göre konumlandıran burçlardır. Kişinin dünyayı gördüğü merceğe yükselen burç denilmektedir ve insanlara karşı görünen aynanız olarak da tanımlanmaktadır. Kişinin yeni bir insanla tanışması sırasında kendisini yansıttığı seçenek, yükselen burç olarak da görülmektedir. Yükselen burçlar, kişinin güneş ve ay burçları kadar önem arz etmektedir. Doğum haritasında bulunan güneş ve ay burçları kadar önemli olduğu da bilinmektedir.
Doğum haritasında çıkan işaretler, yükselen burç aracılığıyla filtrelenmektedir. Kişinin yükselen burcu, koşulları, ailesi, çevresi, kendini nasıl tanıttığı, başkalarında bıraktığı ilk izlenimler gibi seçeneklerle öne çıkmaktadır. Her yükselen burcun kendine göre özelliklerinin olduğu bilinmektedir. Daha çok olgunluk yaşı aralığında etkisi görülmektedir. Bunun yanı sıra baskın bir şekilde gözlemlendiği de bilinmektedir.
Yükselen burç hesaplama kişinin doğduğu yer, tarih ve saate göre hesaplanmaktadır. Doğdunuz zaman diliminde coğrafi konumunuzun ne olduğu ve saat doğru bir şekilde aktarılmalıdır. Çünkü doğduğunuz coğrafi konumundaki enlem dereceleri, yıldız saatinin ne olduğu, dünyanın ekvatoral düzlemdeki eğiklik derecesinin ne olduğu gibi detaylara dikkat etmek gerekmektedir.
Teknolojinin olmadığı dönemlerde elle hesaplanıyordu. Bu hesaplamalar sırasında yıldız saatleri tablolarına bakıldığı da bilinmektedir. Ancak şimdilerde bu süreç içerisinde uygulamaların ve yazılımların kullanılması da mümkündür. Doğum tarihinizi, doğduğunuz ayı ve yılı eklemenizin ardından, doğum saati ve dakikasını girerek yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz. Bunun için internet üzerinde birçok siteden destek alma şansınız vardır.
Yükselen burç kişinin kendisini dış dünyaya yansıtmasıyla birebir bağdaşmaktadır. Kişinin içerisinde fırtınaların kopması, kendini rahatsız hissetmesi halinde bir insanın burcunun Oğlak veyahut Boğa olması mümkündür. Aynı zamanda insan aslında kendini daha iyi bir şekilde tanımaya başlar. Kendi burcunuza ait olmadığını düşündüğünüz özellikleriniz de yükselen burcunuzdan kaynaklı özelliklerdir. Kendinizi daha iyi tanımanız, aslında hiç bilmediğiniz ya da farkına varmadığınız kişilik özelliklerinizin olduğunu da anlayabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde ifade etmeniz, doğru adımlar atarak ilerlemeniz gibi noktalarda, bu konunun önemli bir adım olarak görüldüğü bilinmektedir.
Yükselen burç, sanılanın aksine etkisi oldukça fazla olan özelliklere sahiptir. Kişinin sağlığıyla, estetik özellikleriyle, güzelliğiyle ve imajıyla bağlantısının olduğunu söylemek mümkündür. Kişinin doğa savunma mekanizmasıyla doğrudan bağlantısının olmasının yanı sıra çocukluk çağlarındaki yaşam koşulları üzerinde de etkisinin görüldüğünü söylemek mümkündür.
İnsanların merak ettiği güneş ve ay burçlarından çok daha önemli olduğu da düşünülmektedir. İlerleyen yaşlarda kim olacağınız, içinizdeki cevherin neyle ilgili olduğu ve kendinizi nasıl yansıttığınız gibi önemli birçok detaya yer verildiği de bilinmektedir. Kişinin karşısındaki kişiyle olan ilişkisi, ilişkisindeki seviye ve nasıl anlaştıkları gibi birçok detaya da yer verilmektedir.
Cevap
0Cevap
Bende de oyle genelde her site farkli gosteriyo ama instagramda bazilri kendileri hesaplayip buluyo oyle astroloji sayfalari var dm den yazinca soyluyolar
Doğum saatini bilmiyorsan öğrenemezsin
Gece 1:30 biliyorum. :)
Yükselen burc hesaplama sitesi var.
Google da aratırken ilk o cıktı.
Dogdugum yeri de ayarladım.
Bu farklı gosterdi.
Yengeç ve aslan arasın da dolasıyorum:D
https://yukselen-burc-hesaplama.hesabet.com/ Bunda yap doğru çıkar 😁
Teşekkür ederim. İyiki varsın.
Yengeç cıktım. :)
Doğum saati şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?