Evet gökyüzünün en duygusal iki burcu balık ve yengeç!! Sana göre hangisi daha duygusal? 😏😎🤪
Balık
Yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En duygusal burç hangisi denildiğinde akıllara gelen yengeç burcu olur. Bir yengeç burcu olarak da bu soruya cevap vermek istedim. Astroloji ile aram çok iyi değildir ancak burcumla ilgili bildiğim tek şey, en duygusal biziz. Konuyu bilenler buna dair daha fazla detay verebilir. 😄
Evet bence de.
Yengecin kalbi kırılmak formatında ilerler günde en az beş kez özür dilemelidir kendisinden hatta söze şöyle başlamak makbul olur: Özür dilerim ben seni çok seviyorum! Balık ise akrebin light versiyonunda ilerler egoist duygusal ve intikamcı olur aglarsa da sadece kendi ve taraftarları için aglar
Burcum balık yükselenim yengeç. Ölmüşüm ağlayanım yok gibi bir şey asfd
Çevremde de hep yengeçler var ve ben yengeçlerin daha duygusal olduklarını düşünüyorum
En duygusal kendi burcum. Birde yetmiyormuş gibi oturup derin derin analiz yapıyorum ister istemez. Ama artık duygularıma hakim olabiliyorum. Buradakilerden birini işaretleyeyim balık.
Cevap
26Cevap
Bakın allah rızası için burçlara inanmayın serçe parmağım kadar düşünseniz ne kadar boş beleş bişeye inandığınızın farkına varıcaksınız.
her neyse burçların bu ay ki durumları:
oğlak burçları bu ay birden fazla kez nefes alacak
koç burçları birden fazla kez gözlerini kırpacak
terazi burçları birden fazla kez kulaklarını kullanacak
bu iguana burcuyum
bu arada iguana burcuyum*
Balık bende öyleyim ve aşırı duygusalım kendime zarar veriyorum bu kadar duygusal olarak
Bence biz yengeçler, hatta şu an yine duygusal bir anımdayım 🥺😄
Bana göre yapmış olduğum gözlemleme ler yapmış olduğum incelemelere göre balık kadını ile yengeç erkeği çok duygusaldır
Burcum yay ama ay burcum balık. Bende neden hep bu kadar duygusalım derdim. Balıklar gerçekten cip duygusal.
Balık burcu çok duygusal bence, çok ağlak bir burç, hiç dayanamaz ağlayan birine kendide oturur ağlar onunla birlikte.
Herkes balıkları duygusal sanar ancak onlar iflah olmaz birer çapkındır ! :) Aksini iddia eden balıktır ! :)
Balık burcu gereksiz duygusal. Balık burcu bir sevgilim olmuştu, çok bunaltiyordu.
İkisi de güzel yenir ha acıkmışım🤣
Denizlerin en ağlak burcu tabii ki Balık
Kendinizi kandırmaya dewamke, yürüyün... aşlkjdlkşsad
Balık burcunun duygusallığı, hassaz kalpleri, alınganlıkları beni öldürüyor.😀
Ikiside venden uzak olsun
En duygusali balik ama en cok baglanan yengectir.
İlla su gurubu diye bunlar diyemeyiz bende toprak burcuyum bir BAŞAK olarak bende duygusalım.
Balıklar duygusal olsa nolur dengesiz burçlardan bitanesi. Yengeç ise gereksiz alıngan.
Yengeç en duygusal burç.
Bence oğlak. Ben çok duygusalım ya :(
Terazi İnce işlerin İnsanıdır.
Yakın arkadaşım balık 🤦🏼♀️
Balık , ben kendimden biliyorum.
Koç hepsinden duygusal
Bilmiyorum ama balik diyesim geldi
Fala burca inanmıyorum
Balik tabii 🥺🤧
Balık bana göre
Balıkkk
Yengeç sanki