Astroloji & Burçlar Doğum haritanızdan memnun musunuz? niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Benimle herkes bir sevgili bir arkadaş olmak ister biliyorum. 😏♊♊♒Sizlerden de bekliyorum. :)Link: https://www.natalastroloji.com/burc-hesaplama/ Güncellemeler+1 yıl ⭐⭐⭐ Doğum haritanızdan memnun musunuz? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Hannah_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% İkizler +1 yıl Güneş burcu - İkizler Yükselen burcu - OğlakAy burcu - Kova 1 10 Yorumla niqiplex İkizler +1 yıl Yükselen dışında aynıyız. :) Yorumla _Hannah_ İkizler +1 yıl Evet dediğin gibi yükselen dışında aynıymışız 😊 Yorumla niqiplex İkizler +1 yıl Karakteristik olarak ne kadar benziyoruz acaba? ☺️ Yorumla _Hannah_ İkizler +1 yıl Bunu bilemem.😅 Seni tanıyorum ama karakterini tam olarak bilmiyorum 😊 Yorumla niqiplex İkizler +1 yıl İyi olarak mı kötü olarak mı tanıyorsun? 🙈😂Konuşalım mı arkadaşça biraz? :) Yorumla _Hannah_ İkizler +1 yıl Seni insan olarak tanıyorum. Biz zaten tanışıyoruz. Ben tanıdığın biriyim. 😊 konuştuğumuz kadarıyla kötü biri değildin.😅 Yorumla niqiplex İkizler +1 yıl Eski hesabının adı neydi peki? 😂Teşekkür ederim. Böyle düşünmene sevindim. 💙 Yorumla _Hannah_ İkizler +1 yıl Eski hesabımı burda söylemek istemiyorum. Sana mesaj atacağım. Olur? 😅 Yorumla _Hannah_ İkizler +1 yıl Ama mesaj kutun kapalıymış Yorumla niqiplex İkizler +1 yıl Tamam takip attım şimdi. Merak ettim. 😄 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% Aslan +1 yıl Güneş aslanYükselen oğlakAy başakÜçünü bir bünyede toplamışım resmen. 1 1 Yorumla niqiplex İkizler +1 yıl Aslan burcu kadınları nasıl oluyor peki? :) Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Güneş Kova Burcunda 25° 20' 33"Yükselen Koç Burcunda 22° 21' 05"Ay Terazi Burcunda 17° 27' 57" Memnunum yani 1 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% İkizler +1 yıl Benim hayatımı ziyan etti bu burç 🥺Bir ay daha dogurmayabilirdi annem beni dinleyen kim😏 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Güneş burcu - İkizler
Yükselen burcu - Oğlak
Ay burcu - Kova
Yükselen dışında aynıyız. :)
Evet dediğin gibi yükselen dışında aynıymışız 😊
Karakteristik olarak ne kadar benziyoruz acaba? ☺️
Bunu bilemem.😅 Seni tanıyorum ama karakterini tam olarak bilmiyorum 😊
İyi olarak mı kötü olarak mı tanıyorsun? 🙈😂
Konuşalım mı arkadaşça biraz? :)
Seni insan olarak tanıyorum. Biz zaten tanışıyoruz. Ben tanıdığın biriyim. 😊 konuştuğumuz kadarıyla kötü biri değildin.😅
Eski hesabının adı neydi peki? 😂
Teşekkür ederim. Böyle düşünmene sevindim. 💙
Eski hesabımı burda söylemek istemiyorum. Sana mesaj atacağım. Olur? 😅
Ama mesaj kutun kapalıymış
Tamam takip attım şimdi. Merak ettim. 😄
Güneş aslan
Yükselen oğlak
Ay başak
Üçünü bir bünyede toplamışım resmen.
Aslan burcu kadınları nasıl oluyor peki? :)
Güneş Kova Burcunda 25° 20' 33"Yükselen Koç Burcunda 22° 21' 05"Ay Terazi Burcunda 17° 27' 57" Memnunum yani
Benim hayatımı ziyan etti bu burç 🥺Bir ay daha dogurmayabilirdi annem beni dinleyen kim😏
Çok kafa yormuyorum 🤷
Hayır değilim