Gel gelelim keçilerimizin inadıyla, fikirlerinin sabitliği olayına. Kendim de buranın bir üyesi olaraktan merak ediyorum. Genellikle zaten fikir sabitliğimiz inadımız yüzünden oluyor. Biri bize bir şeyi kendi ağızıyla kabul ettiremiyor, ama bir süre sonra araştırıp kendi doğrularımızı değiştirebiliyoruz. Velhasıl kelam o süreçte karşıdaki kişi bezmiş olarak kaçıyor. :D Merak ettiğim kısım ise oğlakla uğraşabilecek kadar kararlı bir burç var mı?
Oğlak burcunun fikrini değiştirebilecek kadar kararlı bir burç var mı?
Ben bunu çok yaşadım. Gerçekten kendi çıkarım yokken sadece onların iyiliğine konuşup, kimsenin degistiremedigi hatta umudu kestikleri durumları değiştirdim... Israr etmem açıklama yaparım kendisine bırakırım, aradan bi kaç gün geçer kendisi düşünür, yazar çizer anlar , gelir ; Düşündüm de aslında haklısın senin dediğin gibi olmalı dedikleri zaman da ; Ya zaten mantıken de öyle olmalıydı bakma kafan doluyken düşünemedin normal , doğruyu bulacağını biliyordum ben , yani benim söylememe gerek yoktu vs Der konuyu gecistiririm.. şu an o oğlaklar herseyi bana danışmadan yapmıyorlar... Demem o ki , güzellikle üstüne gitmeden konusulabilirse, zaten ikna olurlar... kendi hallerine bırakmak lazım oğlakları İkisi kuzenim , biri arkdasim , ikisi erkek kardeşim olmak üzere hepsi hayatımda 😂😂😂😂🥰
Aslan burçları olabilir. Aslan burçları var olan egoları sayesinde kendilerini her zaman haklı ve güçlü görürler. Kendini haklı ve güçlü gören birinin kendini savunması, arkadaşında durduğu fikri ve ideali savunması daha muhtemel ve güçlüdür. Bu nedenle; Oğlak burcunun fikrini değiştirebilecek kadar kararlı bir burç var mı? Sorusuna cevap olarak aslan burcu diyorum.
Oğlaklar genelde mantık eksenli karar alırlar iyi analiz eden mantıklı ve ılımlı yaklaşanlar fikrini değiştirecektir. Başak ve terazinin bu konuda çok etkili olduğunu düşünüyorum. Keza başakta analiz ve mantık eksenli kararlar verir terazi de ılımlı ve uyumlu yaklaşır. Kısaca mantiklarina uyanlari yaparlar boğalar ve bu şekilde davrananlar la daha iyi anlaşır ve fikir birliğine varırlar. Birçok yakın arkadaşım oğlak ve hep böyleler
Gerçekten özelliklerini taşıyosa terazi, başak, balık ve yengeç değiştirebilir bence. Çünkü oğlak burcunun inadına gidersen daha da çok inatlaşır bu yuzden huyuna suyuna giderek onun istemesini sağlayarak yaptırılabilir o şey ancak.
Bende oğlak burcuyum. Kolay, kolay fikri değişmez. Neyi kafasına koyduysa illa onu yapacak, yani fikrinin degişmesi için kendinin istemesi gerek. Başka türlü sadece dinler sizi ama yine kafasında kini yapar.
Ahaha inada inat bence biz oğlaklara sökmez. İnada bindirmeden merak ettirilirse belki o zaman araştırıp tartışmasız kabul edebiliriz 😂 Daha sakin burçlar olacaktır mesela yengeç