Astroloji & Burçlar Akrep burcu ünlü erkeklerden en çekici hangisi? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor En çekici bulduğunuz ünlü hangisi bakalımm 🤓 Kıvanç Tatlıtuğ Teoman Ahmet Kural Leonardo DiCaprio Ryan Gosling Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Akrep burcu ünlü erkeklerden en çekici hangisi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% Akrep +1 yıl Erkek olarak şimdi kendi burcumdan da olsa bir erkeği çekicimi görmem lazım. Bari kadın bulup bizi öyle çağırsaydın biz onlardan seçseydik ya da sadece kadınlara yönelik soru yapsaydın. 0 0 Yorumla
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% İkizler +1 yıl Leonardo Dicaprio bakışları ile fazlasıyla çekici. İki metre öteden anlaşılıyor akrep burcu olduğu 😊 1 0 Yorumla
Wlesya Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% Başak +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ tabiki. Akrep burcu olduğunu da yeni öğrendim bunun. 0 0 Yorumla
Janti_bir_abiniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 76% Aslan +1 yıl En yakışıklısı kıvanç bende oyumu kivanca verdim ama en cool takilani Teoman. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de Kıvanç Kıvanç on olduğu yerde başka erkeğin lafı olmaz 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı. En ünlü akrep erkeği benim ben 0 0 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% Oğlak +1 yıl işin içinde dicaprio olunca başka şık olmaz 0 0 Yorumla
LucasHernandez Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% Oğlak +1 yıl Leonardo ya hakaret etmişsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Erkek olarak şimdi kendi burcumdan da olsa bir erkeği çekicimi görmem lazım. Bari kadın bulup bizi öyle çağırsaydın biz onlardan seçseydik ya da sadece kadınlara yönelik soru yapsaydın.
Leonardo Dicaprio bakışları ile fazlasıyla çekici. İki metre öteden anlaşılıyor akrep burcu olduğu 😊
Kıvanç Tatlıtuğ tabiki. Akrep burcu olduğunu da yeni öğrendim bunun.
En yakışıklısı kıvanç bende oyumu kivanca verdim ama en cool takilani Teoman.
Tabiki de Kıvanç Kıvanç on olduğu yerde başka erkeğin lafı olmaz
Leonardo DiCaprio gibi görünüyor
Mavi göz bi adım öndedir
En ünlü akrep erkeği benim ben
Kivanc hepsine 10 basar
Çokta zor olmadı karar vermek 😂😂
işin içinde dicaprio olunca başka şık olmaz
Leonardo ya hakaret etmişsin
Tabiki ben akrebim ama ünlü değilim 😁
Koç burcuyum çok çekiciyim
Hiç biri
Tabiki de kıvanç